ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

PROGRAM

Tajna manifestacije

Price:

7 599 kn
Tajna manifestacije
Slika Pixabay

Tajna manifestacije je program namijenjen onima koji žele savladati tajne manifestiranja. Te svaki put manifestirati željeno.

Često sam se susrela da manifestiram nešto, pa nešto, ponovno ne. Tako je i s ženama kojima radim. Ponekad uspiju manifestirati željeno, a ponekad jednostavno nekako kao da manifestacija izostane koliko god se trudile. Tajna manifestacije više neće biti tajna kad prođeš ovaj program od 180 dana.

Kako sam i sama prošla taj put, davno. Nisam naravno znala stvari koje danas znam. Što uopće čini plodno tlo za manifestaciju, trebamo li koristiti ujedno i zakon privlačenja. Trebam li pisati, stalno razmišljati o tome, da li trebam pustiti želju i namjeru. Davati joj pažnju, ne joj davati pažnju. Biti zahvalna ili zaista nikad više ne razmišljati o njoj.

Da i sama sam imala pitanja i potpitanja, a gdje god sam nailazila na odgovore kao da sam se vrtjela u krug. Trebam li to istinski osjećati, ali opet ne smijem osjećati jer onda poklanjam previše pažnje? Ali ne smijem ni poklanjati premalo pažnje, jer onda neću manifestirati ono što želim, jer energija ide kamo je usmjerena.! Ali ako uopće ne razmišljam više o tome, tada niti usmjeravam energiju u tome smjeru, pa kako će se nešto realizirati?

Danas naravno imam te odgovore, koji su zapravo vrlo jednostavni. Radim sa ženama koje isto imaju te probleme. I s kojima često prolazim te razne ‘tajne’ o manifestaciji, koje su toliko kontradiktorne. Na primjer; ako želim promijeniti posao, samo to kažem? Ali ako samo kažem, neće biti promjene, jer nisam energetski usmjerena na to što želim manifestirati? Pa se ne smijem živcirati, jer onda snižavam svoju vibraciju, pa ne smijem biti nestrpljiva, jer tada nisam zahvalna i ne uživam u putovanju do cilja i manifestacije.

Slika Pixabay

Tako da ne brini, nisi jedina koja se osjeća zbunjeno oko nekih tehnika kod manifestacije željenog.

Zato sam kreirala program od 4 tjedna, da naučiš uspješno manifestirati. Od zdravlja, novaca, prijatelja, pa do one kuće iz snova. Od malih stvari koje želiš, određenih svota novaca, pa sve do istinski onih želja za koje si mislila da si neostvarive.

U programu ćeš naučiti sve o aktivnoj i pasivnoj manifestaciji. Jer velika je razlika, između aktivne i pasivne manifestacije.

Lekcija za manifestiranje novaca, posla i svega što ti je bitno trenutno!

Jednom tjedno častim te energetskim tretmanom.

Zajedno prolazimo pasivnu i aktivnu manifestaciju..

Naučiš ćeš sve o kvantnom leapu, transurfing metodama, realizaciji ideja, zauvijek saznati što je to otpuštanje i kako ne biti vezan, izrada vision boarda.

Dobit ćeš preko 200 podsvjesnih instalacija, za lakše i brže manifestiranje preko energo tretmana.

U 6 mjeseci saznat ćeš sve što te zanima o manifestaciji i s lakoćom je upotrebljavati na svakom polju života.

Vrijeme je da ostvariš svoje snove.

Od sitnih detalja, optimalnog zdravlja, ljubavi prema sebi, harmoniziranih odnosa i da sve što dokneš pretvoriš u zlato :).

Uz program tajna manifestacije GRATIS dobivaš mega e-book i radnu bilježnicu od Manifestacija od početnika do profesionalca, kao i moj prvijenac Eskalator uspjeha.

Rad je svaki dan na zoom i pisane, a savladene lekcije u pisanom obliku dobivaš na mail. Također imaš doživotan pristup video materijalima, kao i pasivnim vizualizacijama.

POČASTI SE NOVIM ŽIVOTOM

Ovaj program je za tebe:

Ako ponekad uspiješ manifestirati nešto, a ponekad manifestacija izostane, (npr. dobila si knjigu ili ogledalo koje si željela, ali nisi još otišla na krstarenje, koje želiš)

Ako radiš na manifestaciji nečeg što želiš, a prošlo je više od 2 godine i ona se nije dogodila, (npr. nikako da dobiješ novi posao, a poslušala si sve coach savjete do kojih si mogla doći).

Ako te još uvijek zbunju tehnike, same manifestacije, (npr. i dalje ti nije u potpunosti jasno zašto nešto uspiješ manifestirati, nešto ipak ne. Ne razumiješ koje tehnike i kada upotrebljavati i da li uopće postoje tehnike).

Ako uspjevaš manifestirati ‘male stvari’, ali ‘velike’ nikako, (npr. uspjela si ipak promijeniti posao, ali sad ne napreduješ u kompaniji kako si manifestirala, ili tvoj posao nikako da dođe na tu novu granu).

Ako ne vjeruješ u sve što si čula o manifestaciji, (manifestacija te i dalje zbunjuje, pa ne znaš niti što bi vjerovala, u čemu je zapravo tajna).

Ako si pokušavala manifestirati, ali eto nije uspjelo svaki put, (ok, manifestirala si super partnera, ali ovaj partner nije u potpunosti ono što si željela, nije to onaj partner iz manifestacije, kojeg si zapravo željela. Sada ne znaš koji dio si propustila, i zašto manifestacija nije upalila).

Ako nikako ne možeš manifestirati novac, posao, zdravlje, ljubav i odlične odnose, (imaš zaista osjećaj kao da ponekad manifestiraš, a kada ne manifestiraš, tada to nije više tvoja odgovornost, jer sudbina ima drugačiji plan. Drugačiji plan za tvoje zdravlje, novac i odnose koje imaš).

Ako nisi sigurna da li za manifestaciju bitan, Zakon Atrakcije, (i dalje ti nije jasno da li je zakon privlačenja isto što i manifestacija ili je to nešto drugo).

Jedinstven program-tajna manifestacije

Možeš naručiti i radimo individualno 180 dana-

U programu ćeš saznati, kako manifestirati novac, posao, ljubav i život iz snova.

Cijena: 7 599 kn

Vidimo se u moćnim tajnama manifestacije!

P.S uključi se u besplatnu grupu Heal Point Coaching

Podijeli program onima kojima želiš uspjeh!

contact me
Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching