ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

PROGRAM

Reiki Usui edukacije

Reiki Usui edukacije
Slika Pixabay

Reiki Usui edukacije-tečajevi:

Reiki 1 stupanj
Reiki 2 stupanj
Reiki Master Praktičar
Reiki Master Učitelj

Reiki je spiritualna umjetnost iscjeljivanja i manifestacije.

To je sveprisutna energija univerzuma. Jedna od najstarijih iscjeliteljskih metoda poznata čovjeku. Kako bi se dobilo znanje i steklo samopouzdanje u umjetnosti iscjeljivanja i manifestacije ovdje su Reiki Usui edukacije.

To je prirodna, neinvazivna metoda iscjeljivanja uma, duha i tijela. Energetska metoda koja u današnje vrijeme koristi cijelu paletu znanja o umu, anatomiji, chakrama, tijelima aure za postizanje maksimalnog efekta iscjeljenja bića.

Za kanaliziranje Reiki energije potrebna je inicijacija ili usklađenje, koju na studenta, može prenijeti Master Učitelj. Kako bi se individualna sposobnost nekoga, proširila na upijanje, kanaliziranje Univerzalne (REI, Božansko, Divine), životne energije (KI, Chi, prana, orgon, životni fluid, sveti duh). Dakle time se stječe sposobnost, inicijacijom prenašanju čiste Univerzalne životne energije u svoje tijelo, kristale, prirodu, životinje i usmjeravanje energije kamo je potrebno. U normalnom stanju bez inicijacije imamo pristup 5-10 % Reiki energije svega što jest, u 1. stupnju ta se svijest i energija proširuje na 30-35 %, u 2. stupnju na 60-65 %, dok su Reiki Masteri stalni sprovodnici i u povezanosti s energijom svega što jest.

Slika Pixabay

I znam pitaš se što će Reiki Usui edukacije učiniti za tebe? Pa evo malog dijela što ćeš postići kroz Reiki edukaciju.


~S Reikijem ćes naučiti smiriti i iscijeliti um, duh i tijelo.
~S Reikijem 1. stupnja naučit ćeš tehnike manifestacije i svjesnog življenja u obilju i radosti
~Naučiti manifestirati novac, novu poslovnu situaciju i/ili kreirati svoj posao iz snova.
~Naučit ćeš bitne stvari o moždanim valovima, te rješenja kako se opustiti, kreirati, riješiti fizičke izazove, nesanicu
~Naučit ćeš kako raditi s podsvjesnim kodovima, te ih mijenjati za najviše dobro
~Manifestirati zdravlje, harmonične odnose, samopouzdanje, razumijevanje i ljubav prema sebi
~Saznati na koji način kanalizirati energiju obilja i povezati se sa samim Izvorom Kreacije
~Naučit ćeš i sve o našim energetskim centrima, uzemljivanju, te zahvalnosti i moći trenutka sada
~Saznati kako metafizički i podsvjesni aspekti utječu određene fizičke izazove, te kako ih riješiti
~Kroz Reiki ćeš uspješno i lako kreirati najbolju verziju sebe i iskustva koja želiš osjetiti na svojoj koži u materijalnom svijetu.

Reiki Usui edukacije: 1 stupanj

U ovom tečaju naučit ćete kako se možete otvoriti prema REIKI-ju i kako primiti tu beskonačnu energiju, koja dolazi iz Ujedinjenog Polja svih mogućnosti. Naučit ćete iskoristiti ovu energiju da prvo osjetite i ISCIJELITE sebe. Svoj život, harmonizirate se i uđete u polje obilja, novaca, ljubavi, odnosa. To ćete moći raditi i s onima kojima je potrebno. Naučit ćete kako napraviti DUGE, KRATKE i BRZE TRETMANE, te kako ih jednostavno i lako primijeniti na sebe i druge.

Sljedeći važan korak ove faze je naučiti kako se brzo i jednostavno možemo otvoriti ovoj energiji, ulaskom u POLJE APSOLUTA – IZVORA SVEGA ŠTO JEST, iz kojeg REIKI DOLAZI. Naučit ćete kako sigurno učiti iz toga, kako djelovati učinkovito iz toga i kako sigurno izaći iz toga, nakon tretmana. U ovoj fazi REIKI se radi u izravnom kontaktu, gdje dopuštamo ovoj Božanskoj energiji da nas, kroz naše ruke, vodi do mjesta gdje je ta energija potrebna. Zbog prirode posla, ovaj stupanj bi se mogao nazvati i REIKI DIRECT CONTACT.

REIKI 1 stupanj iscjeljujuća energija ljubavi. Nježnost, razumijevanje i proširenje svijesti događa se kada, joj se otvorite inicijacijom. Lako ćete se spajati s poljem svega što jest. Vrlo je ugodan, a ujedno iznimno jak i učinkovit, zbog čega je omiljen kod svih reikista. Ljubav prema Reikiju 1 stupnja, zauvijek ostaje u srcu i umu Reikista viših stupnjeva, bez obzira koliko ova tehnika postaje naprednijom svakim stupnjem.


Cijena: 2 500kn

Reiki Usui edukacije
Slika Pixabay

Reiki Usui edukacije: 2. stupanj

Ovom tečaj je za savladavanje rada s REIKI SIMBOLIMA. Kroz njih ćete moći brzo i učinkovito pronaći i ukloniti energetske blokade u sebi ili svom klijentu te tako vratiti psihičku i tjelesnu ravnotežu, odnosno zdravlje. Naučit ćete pronaći i osloboditi negativnu energiju iz sebe i drugih te kako prazne prostore na kojima je bio poremećaj napuniti novom, iscjeljujućom i revitalizirajućom energijom. Na ovom stupnju lako vam postaju jasne energije Zemlje, Multidimenzija i vaše unutrašnje energije, kao i vaših klijenata.

Naučit ćete pronaći i osloboditi negativnu energiju iz sebe i drugih te kako prazne prostore na kojima je bio poremećaj napuniti novom, iscjeljujućom i revitalizirajućom energijom. Naučit ćete kako pronaći ENERGETSKI POREMEĆAJ i UZROK koji ga je doveo, do blokade, na određenom životnom polju ili na fizičkom nivou. Uklanjanjem uzroka bolesti TRAJNO će se eliminirati sama bolest koja je nastala kao posljedica.

Naučit ćete putovati kroz svemir, u prošlost budućnost, Multidimenzije i iscijeljivati na daljinu, bilo da je osoba na udaljenosti od 1 m ili je u drugom gradu ili u drugoj državi. Naučit ćete kako putovati kroz vrijeme i tako ići u prošlost ili budućnost te kako napraviti potrebne promjene, eliminirati uzroke koji sprečavaju idealan život, vas ili vašeg klijenta. Naučit ćete kako dolaskom u UJEDINJENO POLJE, kroz ENERGETSKO OTVARANJE, postati sukreator s Božanskom energijom svega što jest, u stvaranju kodirane iscjeljujuće energije, koja je posebno stvorena za osobu koja se iscjeljuje.

Ovo je EMOTIVNO-MENTALNI REIKI i odličan je iscjeljivanje na daljinu.

MEDITACIJSKE sposobnosti se izoštravaju i pojačavaju. Budući da korištenje simbola povećava protok energije, REIKI 2 je mnogo moćniji od REIKI-ja 1. Najveća promjena u njemu, u odnosu na REIKI 1, je da kroz simbole možemo brzo pronaći uzrok problema, mnogo brže i njegovim uklanjanjem trajno riješiti energetski poremećaj koji je on izazvao. Također javlja se i jasna predodžba o podsvjesnim kodovima na svim nivoima, iz ovog ili prošlog života koje nosimo, podsvjesnih kodova koji se skupljaju kroz konsenzus, empatijom ili na duševnom nivou svijesti.


Cijena: 3 500kn

Reiki Usui edukacije
Slika Pixabay

Reiki Usui edukacije: Master praktičar (3a)

MASTER STUPANJ objedinjuje prvi i drugi stupanj u jednu snažnu i skladnu cjelinu, zbog čega MASTER SIMBOL sadrži sve simbole REIKIJA. Prilikom pokretanja procesa iscjeljenja, manifestacije, dovoljno je pokrenuti samo njega, kako bi se istovremeno aktivirali SVI simboli REIKI-ja. Da bismo primili inicijaciju ovog stupnja, trebamo se dobro stabilizirati u REIKI 2, jer ovom inicijacijom INICIRANI postaje trajno otvoren ovoj BOŽANSKOJ ENERGIJI, IZVORU SVEGA ŠTO JEST:APSOLUTU. Majstori imaju veliku iscjeliteljsku moć, ali i veliku odgovornost, koja sa sobom nosi i ovaj stupanj.

Masteri žive u energiji REIKIJA 24 sata dnevno, svjedoče REIKI svojim životima. Ova se inicijacija posebno dogovara s inicijacijskim učiteljem, prema spremnosti učenika, odlučuje može li dobiti ovu diplomu ili ne. Namijenjen je prvenstveno onima koji žele biti superiorni u iscjeljivanju, i živjeti u Božanskoj energiji, ali nemaju želju prenijeti znanje REIKIJA drugima.

Rađa se povezanost s cijelim univerzumom, vibracijom čiste ljubavi, svjesnosti energija u višim dimenzijama i njihovim slojevima. Masterski simbol služi i kao simbol za manifestaciju uz konkretizaciju željenog, iscjeljivanje nivoa duše. Jasnoću životnog puta, potpuno otvaranje istini i jasnoći vezanih uz životni put.


Cijena: 4 500kn

Slika Pixabay

Reiki Usui edukacije: Master učitelj (3b)

Ovaj je stupanj namijenjen Master praktičarima, koji znanje o Reikiju žele prenašati dalje. Podučavati druge ovoj holističkoj tehnici. U njemu se stječe znanje i umijeće predavanja i učenja svakog stupnja, koje se prenosi na studente. U njemu se stječe znanje za inicijaciju svakog stupnja, koja se prenosi studentima. Umijeće pripreme prostora za Reiki inicijaciju i sve što je potrebno da se ova praksa i modalitet nastave u čistom izvornom obliku.


Cijena: 7 500kn

contact me
Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching