ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

EVENT

BESPLATAN, energičan i interaktivan webinar s pitanjima i odgovorima dizajniran isključivo za tebe!

25 May 202317:00Facebook grupa
BESPLATAN, energičan i interaktivan webinar s pitanjima i odgovorima dizajniran isključivo za tebe!

BESPLATAN, energičan i interaktivan webinar s pitanjima i odgovorima dizajniran isključivo za tebe! Oslobodi svoju moć manifestiranja!

Pridruži mi se na BESPLATNOM interaktivnom webinaru s pitanjima i odgovorima i saznaj što te zanima o manifestaciji????

Pozivam sve svoje nevjerojatne žene, koje zanima manifestacija, koje misle da su zapele u nekom dijelu manifestacije ili nikako ne mogu na zelenu granu s njom, da sudjeluju u interaktivnom webinaru 25.05.2023. u 17:00 sati facebook grupi! Jesi li spremna pojačati svoje sposobnosti manifestacije i za dinamičnu transformaciju? Ako da vjeruj mi da sam oduševljena što ćemo se družiti na ovako uzbudljivom događaju. A sve to potpuno besplatno!!! kao nijedan drugi—BESPLATAN, energičan i interaktivan webinar s pitanjima i odgovorima dizajniran isključivo za vas!

U ovom snažnom webinaru zaronit ćeš duboko u umjetnost manifestacije, otkrivajući tajne manifestiranja svojih želja bez napora. Bilo da si tek zaronili u svijet manifestacije ili ste iskusni profesionalac, ovaj će događaj podići će tvoje vještine manifestiranja do uzbudljivih novih visina! I sve što te zanima u vezi manifestacije moći ćeš me odmah pitati!!!

???? Što te čeka?

????Ekskluzivni uvidi i stručni, provjereni savjeti ne samo iz teorije, već i prakse!

???? Interaktivna pitanja i odgovori: Personalizirani odgovori na TVOJA goruća pitanja o manifestaciji, a savjete možeš odmah možeš početi koristiti!

???? Transformativne vježbe: Usvoji snažne i dinamične vježbe manifestacije, posebno osmišljene za usklađivanje vaše energije, izoštravanje fokusa i ubrzanje procesa manifestacije. Pripremi se za manifestiranje kao nikada prije!

???? Provjerene tehnike i uspjesi mojih mega klijentica, koji će te potaknuti da shvatiš da nikada nije kasno, za život svojih snova!!!

Ne dopusti da ti isklizne ova zlatna prilika! Rezervirajte svoje BESPLATNO mjesto sada, čak i ako nikada prije nisi radila sa mnom. Zajedno ćemo proći pitanja koja te muče, već dulje vrijeme!!

???? Osiguraj si mjesto već danas i kreni u transformativnu manifestacijsku avanturu!

Prijave na 88nera@gmail.com ili inbox.

Rezerviraj svoje BESPLATNO mjesto! ????

Ovaj BESPLATAN, energičan i interaktivan webinar s pitanjima i odgovorima dizajniran isključivo za tebe! U kojem ćeš moći postaviti pitanja koja te muče u vezi maniefstacije.

Broj polaznica je ograničen

Za tvoj uspjeh, N

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba i tekst

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching