ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

EVENT

Aktivacijska meditacija ULTIMATIVNA PROBUĐENA SVIJEST za žene

21 May 202320:00Facebook grupa

☆ Lijepe moje kraljice, kreirala sam moćnu meditaciju koja će ti pomoći da se povežeš s vlastitom unutarnjom mudrošću. Ali i s energijom svega što jest i da aktiviraš svoj puni potencijal. Ova aktivacijska meditacija Ultimativna probuđena svijest stvarana je 6 mjeseci, prije nego je ugledala svjetlo dana.

♡ Meditacija će te provesti kroz stanja svijesti koje možeš imati naspram nekog izazova, situacije ili jednostavno ako si na putu poboljšanja svojeg života i manifestaciji.

♡ Transformativna i energična meditacija, pokazat će ti odnos koji imaš prema nekom strahu i/ili blokadi, i uspješno ti pokazati, kako je to energija koja nema utjecaja nad tobom. Također uči ćeš zatim bez strahova i blokada u raščišćenje svijesti i dobiti uvid kako najbrže i/ili najpovoljnije djelovati na određeni ishod. Također naučit ćeš i kako sva ta znanja uzemljiti.

♡ Ova je meditacija dizajnirana u nekoliko aktivacijskih faza, a zajedno ih prolazimo grupno već 21.05.2023.

♡ Ova meditacija je posebno dizajnirana za žene koje žele istinski transformirati svoj život i uživati u ispunjenju, sreći i harmoniji.

♤ Kroz duboku meditaciju, prepoznat ćeš svoje strahove i otpustiti ih, dobiti intuicijski uvid kako djelovati u određenom izazovu i naravno kako uzemljiti djelovanje nakon aktivacije.  Nauči  kako ih aktivirati svoju energiju i upotrijebi je za postizanje svojih ciljeva i želja.

◇ Aktivacijska meditacija je izvrsna prilika za žene koje žele živjeti život koji zaslužuju, bez straha i bez ograničenja.

☆ Zamisli da se budiš svakog jutra osjećajući se sretnije, ispunjenije i energiziranije, sa ZNANJEM kako aktivirati svoj puni potencijal za transfromaciju. S  AKTIVACIJSKOM meditacijom Ultimativna probuđena svijest, otkrij svoju moć.

▪︎Kreni na put transformacije i otkrij NOVU DIMENZIJU stvarnosti uz ovu moćnu aktivaciju.

▪︎Družimo se 21.05.2023. u 20:00

▪︎Prijave u inbox ili facebook messenger.

▪︎Jedna sudionica će nakon meditacije osvojiti i cijeli program Ultimativna Probuđena svijest (404 €), čije detalje možeš pogledati na linku.

▪︎Za tvoj uspjeh, N

▪︎Kotizacija 44 €.

▪︎ P.S. Meditaciju u audio obliku, dobivaš na trajno korištenje.

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching