ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Želiš konačno tog frajera?

13 May 2020 / Nera Crnčić
Želiš konačno tog frajera
Slika Pixabay

Želiš konačno tog frajera? Curu ili idealnu osobu? Onda čitaj dalje! Ok, znam radim s klijentima koje njihove specifične osobe, Soul Mateovi, twin flameovi, idealni partneri ne zamjećuju. Ili se barem komunikacija i veza ne odvija barem kako bi trebalo. Ili je presporo. Ili su ghostani ili su na blocku.


No odjednom polako i sigurno sve se mijenja. Taj frajer, ta cura, taj idealni partner, specifična osoba, konačno daje naznake života. Naznake harmoničnog života. Uskoro postaje čak i dosađivati u inbox, ili pozivima. Uskoro čak i izlazite, super vam je ljubite se grlite, volite, planirate putovanja i pazi odlazite na njih. Kasnije pak useljujete u zajednički stan, nabavljate psa i konačno je sve nekako onako kako bi trebalo biti. Uživaš, smiješ se voljen/a si i sve je konačno primilo onaj ton života koji si konačno htjela/htio.


U čemu je razlika da osoba koja te nije zamjećivala?

Ili još gore, stalno je igrala toplo-hladno ili ti je popila zadnji živac, a sada odjednom želi tebe? Treba baš tebe, bitna/bitan si joj. Baš toj osobi za kojom ti srce i duša možda pati već godinama. Koja je s tobom izašla nekoliko puta i onda se odjednom prestala javljati. Koja ti je pisala u inbox i to hej, svaka 3 mjeseca, ako. Osoba koja je uvijek imala posla preko glave, a na kraju si vidjela da za druge stvari ima vremena. Osoba od koje si htjela barem ispriku, closure ili nekakav drugi oblik komunikacije. Sada najednom, ta osoba tebe zamjećuje. Konačno si joj bitna. Konačno piše sama. I to ne svaka 3 mjeseca. Već svaka 3 sata.


Konačno ta osoba razvija osjećaje prema tebi. Konačno se osjećaš slobodno, prihvaćeno, voljeno i nepobjedivo. Pitaš se koja je razlika?

Želiš konačno tog frajera
Slika Pixabay

Kako se to postiže i je li uopće moguće?

Naravno da jest. Ispričat ću ti nekoliko cool iskustava svojih klijentica, koje danas žive bajku s osobom za koju su smatrale da ne mogu imati.


Jedna je curka u nekom toplo hladnom odnosu bila godinama s jednim dečkom. Čitaj više hladnom, nego toplom. To jest u tih 7 godina bilo je možda mjesec dana toplo raspoređeno u intervalima, dok je ostalo bilo hladno. Najednom cura više ne može izdržati, jer budimo realni, tko bi. I javlja mi se za manifestacijski program u trajanju 6 mjeseci. Slušala je moje priče osobne i priče koje sam pričala o ostalim klijentima i shvatila je da jednostavno želi naučiti manifestirati kao pro. 


samo mjesec i pola dana programa, dakle ni na trećini situacija s tom specifičnom osobom se mijenja. Odjednom, pazi, on ne šalje samo poruke u inbox, on u 2022. godini, šalje razglednicu i tri magnetića za uspomenu, jer je u drugoj državi. Dakle komunikacija se budi nakon samo mjesec i pol, mojeg manifestacijskog programa.


Želiš li konačno tog frajera? Jer druga curka, želi manifestirati idealnog partnera.

Dakle nema neku specifičnu osobu na pameti, ali ima listu koja bi njoj odgovarala. Ima listu najkompatibilnijeg partnera. Iako joj godinama svi govore da spusti kriterije, ona jednostavno ne može odustati od činjenice da je njen popis zapravo bare minimum. I tako godinama natezanja s mnogim dečkima, koji nimalo ne nalikuju onome što ona želi manifestirati. Također odlučuje se naučiti manifestirati. Ta je cura nakon 4 mjeseca našla kompatibilnog partnera. Da i oni putuju, da i ima posao od kuće, da i obožava mačke i kuhati. Da i više voli stay home, nego zadimljene barove. I da obožava planinarenje i duge tekstove. I da nema ništa protiv njenih putovanja samo s frendicama. I kupuje poklone za pms i jednostavno obožava ju svaki dan sve više i više. Samo 4 mjeseca do idealne osobe, s popisa uz mega savjete manifestacijskog programa.

Manifestacijske tehnike s raznim usponima i padovima, isprobavanjima istraživala sam minimalno 5 godina.

Dok se konačno nije dogodila zadnja puzzla slagalice i uobličila sam manifestacijski program koji svima uspijeva. Realno je da sam sebi bila prvi klijent. A možda se i pitaš zašto? Eh pa zato, jer neki drugi izbor nisam ni imala osim da ta manifestacija jednostavno bude besprijekorna i uspije. 


Nije tajna da sam gubila tijelo, gubila život od bolesti. Svjedočila sam kako se 7 neurologa preda mnom svađa kako bi me trebalo liječiti. Shvatila sam da od tih svađa ja neću prosperirati. Zatim sad iz bilježnica u kojima sam vodila uspjehe i neuspjeha, raznih manifestacijskih tehnika, uzela prvu lekciju. I počela ju upotrebljavati. Pa zatim i drugu i treću. I malo po malo, u moj su se život počele vraćati boje.

Prije nego sam uopće shvaćala sve te suptilne promjene,

zdravlje mi se počelo popravljati, malo po malo, iz dana u dan. Bez operacija, bez mnoštva lijekova. Dobila sam i neočekivan posao, koji sam mogla raditi od kuće. Ghostwriting. Taj novac sam ulagala u edukacije, kako bi dobila potrebna znanja da postanem vrstan coach i healer. I tako sam lekciju po lekciju implementirala, pa iscijelila tijelo, počela profesionalno manifestirati, napisala knjigu, (sad ih ima puno više, ali su dostupne kao e bookovi), otvorila Healing centar i jednostavno mnogo ljudi naučila da manifestira svoje snove od onoga što im je trenutno dostupno, koliko god to malo bilo.Tako da želiš li i ti čudo, želiš li i ti manifestirati kao pro, i za 6 mjeseci pogledati svoj život i reći, pa je li ovo moguće, vrijeme je da kreneš.

Kreneš putem vlastitog uspjeha. I nije bitno želiš li manifestirati brak, zdravlje, novi posao, preseljenje, putovanje, ljubav, novac, harmoniju ili želiš to sve, bitno je da ćeš sam uz tjedne lekcije manifestirati upravo ono što trebaš, odnosno želiš.


Upoznaj mega program, koji mijenja živote. Program Tajna manifestacije – Life Rebranding u trajanju od 6 mjeseci. Start 28. 2. 2024.


Tražiš još inspirativnih priča?? Pročitaj ovdje!

Za tvoj uspjeh, N

Podijeli članak s onima koje voliš

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching