ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

ZAŠTO RADIMO PASIVNU MANIFESTACIJU?

13 May 2020 / Nera Crnčić
ZAŠTO RADIMO PASIVNU MANIFESTACIJU
Slika Pixabay

Kad god je tvoj osjećaj u konfliktu s tvojom željom, osjećaj će biti pobjednik! Neville Goddard

ZAŠTO RADIMO PASIVNU MANIFESTACIJU U OBLIKU VIZUALIZACIJE?

Radimo ju da poravnamo osjećaje, emocije, s našom voljom i željom. Da one postanu jasna i čista namjera u samoj provedbi manifestacije. Da postanu jedno s našim bićem i s Divine poljem energije oko nas. Uvijek će osjećaj pobijediti. Ne sama misao. Zato ako se pitaš zašto radimo pasivnu manifestaciju, odgovor jest da upoznamo emocije koje manifestiramo, jer osjećaj je nosioc frekvencije.

Svi imamo misli i do onog trenutka dok nismo naučili svjesno živjeti događa se da se najednom osjećaš loše oko nečeg. I nemaš zapravo pojma zašto. No tvoj um je nesvjesno projicirao jednu misao na drugu, jednu na drugu, koje nisi bila odmah svjesna. Kad si ih postala svjesna najednom, si se počela svjesno vrtjeti misli prošlosti ili o nečemu iz budućnosti, što ti ne odgovara i naravno počeo se javljati osjećaj nemoći, straha, anksioznosti. To naravno vrijedi i za obrnuti postupak. Što će tvoje misli biti svjesnije, usmjerene na ono što istinski želiš tvoj će osjećaj biti sve bolji i bolji. Sve bolje i bolje ćeš se osjećati.

Uvidjet ćeš ljubav. Uvidjet ćeš da mir živi u tebi. Uvidjet ćeš da sreća živi u tebi.

Pogledaj situacije kad si bila zaljubljena u nekog ili kad si se zaljubila. Onako da ‘pogubiš glavu bi se reklo’. Onako da jednostavno te neka osoba toliko opčinila, da su sve misli tvoje, djela i namjere usmjerene na stvaranje vaše idealne i prekrasne veze. Na vaša putovanja, na vaše trenutke, na vaš zajednički život.

Poanta pasivne manifestacije jest, da otkriješ svoju dušu.

Da se zaljubiš u nju. Jer ljubav se događa preko prvotne opčinjenost i fascinacije. Jer onaj tren kad se zaljubiš u svoju dušu. Kad se istinski počinješ voljeti. Kad istinski sebe počinješ vidjeti u svjetlu ljubavi. Postaješ nezaustavljiva. Tvoje moć, tvoj duh, tvoj um, tvoja energija, počinju biti poravnate s energijama i frekvencijom koja njedri još više ljubavi. Koja njedri još više moći!

Što se događa s onim u čemu vidiš ljubav, što se događa s onim stvarima u koje si zaljubljena i vidiš potencijal? One rastu, one te oslobađaju. Putuješ k njima slobodno. Ljubav i osjećaj ljubavi jest poput neke vrste droge. I sva nesreća i nedaća koju osjećamo, jest zato što smo se odvojili od nje. Jer nismo zaljubljeni u svoju dušu. Jer se ne vidimo očima Božanskog. Tvoje magnetno polje, tvoj energetski algoritam čim se poravnaju s višim frekventnim stanjem. Ono što se primjerice automatski događa inicijacijom u 1 stupanj. Poravnamo osjećaje, misli, djela, volju, namjeru s našim energetskim algoritmom, s našoj podsviješću s višim frekvencijama i samim Izvorom, kroz Divine polje. A sa svakom inicijacijom s još višim i višim frekvencijama.

Svaki puta kad osjetiš ljubav, sreću, poravnaš sve više i više svoj energetski algoritam na polje ljubavi. S poljem blagostanja, s poljem stvaralaštva i kreativnosti. Kao i algoritam AI, tako i naš prirodni energetski algoritam u jednom trenutku postane automatiziran. Sam se aranžira, po najviše zapisa i osjećaja kojeg smo u njega utkali. Ako je u nas više straha utkano, više ćemo nam biti poznati osjećaj same nemoći i straha. Ako je u našem energetskom algoritmu osjećaj moći i jedinstva, to ćemo osjećati veći dio dana. To ćemo misliti veći dio dana.

Zato usmjeri svoj um, duh i tijelo na linije gdje osjećaš bezuvjetnu ljubav prema svojoj duši!

VJEŽBA FOKUSA:

U nekom trenutku u svojoj dnevnoj sobi, pronađi sve što vidiš plavo. Pobroji i fokusiraj se na stvari koje su plave boje. Mogu biti tamne, svijetle, bitno je da su plave. Kad si to uradila, zatvori oči. I sad nabroji sve CRVENE stvari, predmete, i ukrase u svojoj sobi.

Vidiš koliko je fokus zapravo moćna stvar. Zato radiš pasivne svjesne manifestacije, da se s lakoćom fokusiraš na ono što želiš. Da osjetiš ljubav prema onom što ti je poznato. Da se upoznaš sa svojom dušom. I fokusiraš se i poravnaš s onim što ti se sviđa, s onim što te čini istinski sretnom.

Carpe diem, xoxo

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching