ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Zašto dobivamo bolesti ženskih reproduktivnih organa?

13 May 2020 / Nera Crnčić

Ovaj post je nastao kao dopuna trima klijenticama s kojima sam radila, a da imaju problem sa ženskim reproduktivnim sustavom.

Bolesti naših reproduktivnih i ženskih organa javljaju se kada smo povrijeđeni kao žena. Kada negiramo Divine Feminine energiju u nama samima. Te tako na fizički aspekt svojeg bića, utkajemo neugodne bolesti, koje kasnije trebamo rješavati.

Većina žena s kojima radim s hrvatskog područja i dalje imaju veću supresiju ženskih principa, od onih koje nisu odgajane u takvim okvirima koje su tipične za naše područje.

Šutnja i podređenost muškarcu protezale su se kroz stoljeća diljem svijeta. No na ovim područjima i dalje se žena ne osjeća dovoljno jakom, snažnom, dostatnom da se izrazi. Negiramo svoje osjećaje, podređujemo se svemu onome što su nas naučili, a nikako nam ne valja.


Rečenice: ‘Kaj opet su ti oni dani u mjesecu?’, zahvaćaju i mlađe generacije. Žene koje traže Reiki Tarot, često uvijek u sebi traže nekakvog krivca, zato što ih partner vara. Ne volji dovoljno, iskorištava ili povređuje. Pa pokušavaju dokučiti što nije u redu s njima i zašto to sve trpe.

Rečenice poput bez veze se živciraš, smiri se, sve si krivo povezala, nije uopće bitno tvoje mišljenje, su one koje nam susprežu energiju izražavanja, a 80 % žena neće učiniti baš ništa.

Žene vode kućanstvo, kada stupe u brak, najčešće su one koje brinu o djeci, koje rade nekoliko obroka na da, spremajući kuću, još naravno bolje je ako usput ima i posao i može donijeti neki prihod.

Čak su i neki ženski magazini koncipirani tako da pišu o tome kako se svidjeti muškarcu. Kako ga zadržati, kako ga zavesti, kako biti super majka, kako biti super kućanica, uglavnom kako zatomiti svoj ženski princip i biti podložna i spremna za muškarca. Onako kako on to želi.

Kada izmorena žena koju hvataju nervoze, tuga i žalost, koje naravno nema kome izraziti, (jer suprug ili dečko ima par odličnih rečenica za ušutkati te, susjedi nekoj bude baš super jer si u lošim odnosima), ona patnju i bol taloži.

Noći i overthinking postanu navika, kako sam tako loše, kako sam tako nevidljiva, kako on može tako iskorištavati, zašto ja nisam dovoljna, boli me duša od ovog života itd.

Na kraju takvih misli i vibracija, konstantnih ponavljajućih, osjećaji će se bespomoćno kao žrtva koja nema izlaz. Tada žene počinju pobolijevati na svojim ženskim principima i tada najčešće se odlučuju za liječenje jer je hitno i potrebno.

Naravno ako se odnos žene prema njoj samoj ne promijeni i nakon iscjeljenja ili čak operacije odnosno uklanjanja simptoma, dolazi do skorog povratka bolesti, jer i dalje su povrijeđeni ženski principi, a na njima se nije radilo.

Npr. bolesti dojki kod žena su zaštitničke prirode bolesti, njima hranimo svoju djecu. Kada se neka žena nikako ne može pomiriti sa životnim stilom svoje djece ili vjeruje da je kikala u odgoju, doći će do priraslica, tumora i karcinoma dojki. Iako je ovo opširnija tema, ovo su neke od prvih značajki zašto 90 % žena dobiva određenu bolest na grudima.

Maternica i naši intimni organi povezani su s reprodukcijom, povezani su s onim što za sebe smatramo kao žena. Ako se nismo mogle izraziti nikad ili niti djelomično, organi ženskih principa bit će zahvaćeni raznim poremećajima, kao i težim oboljenjima.

Spolne pak bolesti bit će izraz kažnjavanja i onog što same vjerujemo o sexu i koliko je on prljav, dobar, čist, ugodan ili neugodan.

Shvati da većina bolesti ima uzrok i u nama samima, ako preuzmemo odgovornost za vlastiti život, tada i preuzimamo odgovornost za kreiranje svojeg zdravlja.

Je li to dug put, jest. Je li potreban, jest. Ima i energetskih disciplina koje naravno potpomažu oporavak od Reikija, Kundalinija, aromaterapije, kvantnog iscjeljenja, hipnoterapije, NLP-modaliteta, Ho’oponopono tehnike, regresoterapije, meditacije, vizualizacije s elementima budućnosti, ako i refleksoterapije, terapije bojama, koje su idealna dopuna, za konvencionalne metode koje koristimo u svakodnevici.

Probudi svoju Divine Feminine nergiju i prijavi se na radionicu, kreiranu po tvojoj mjeri ovdje.

Reiki u kombinaciji s individualnim programom koji kreiram za klijentice, pokazao se uspješnim u promjeni mindseta, očvršćivanju i djelovanju i buđenju divine energije za potpuno iscjeljenje.


Da bi se iscjeljenje dogodilo, taj dio uvelike ovisi o klijentu i njegovom radu na sebi, kroz tehnike koje su svuda oko nas.

P.S. članak sam malo skratila od izvorne duljine kao i njegovih dodataka i tehnika, ali mislim da je dovoljno jasan, da saznaš odakle bolesti reproduktivnih organa u žena. Naravno i kada muškarci imaju bolesti svojih reproduktivnih organa i prostate, to je zato što su im povrijeđeni muški principi od stila života koji su izabrali.

Ukratko bolesti ženskih principa mogu se pojaviti kod zlostavljanja, seksualnog napastovanja, neprobavljenih emocija koje povređuju naše ženske principe, granice, životne sheme. Mogu se pojaviti neiscijeljenim i konstantnim prelaskom prema nepravdama koje mogu nanijeti partneri, neuvažavanje, zanemarivanje, varanje, dok se kod muškaraca te iste bolesti pojavljuju kod istih situacija, kada su im povrijeđeni njihova muškost i muški principi koje žele kao i svako biće njegovati.

Svaki put kad si povrijeđena kao žena, kad smatraš da ne dobivaš dovoljno, kad dopuštaš da podređenost bude dio tebe i tvoje aka sudbine i takav stav zatomljuješ i smatraš da možeš još malo trpjeti, to će se odraziti za organima ženskog sustava.

Mnoge stvari radim u iscjeljenjima po Louisi L Hay, koja je bila fenomenalna reikistica, jer ono znanje koje vrijedi ne treba mijenjati. Nisu opisane ama baš sve bolesti, fizičke, ali one koje i nisu otkrila sam uzorke ponašanja koji dovode do određenih poremećaja rada tijela.


Za Reiki tretmane, Theta tretmane, hipnoterapiju, NLP, individualne meditacije i vizualizacije s kompletnim programom za tebe obrati mi se i prije oboljenja.

Najnoviji e-book Nesvjesni pokretači možeš naručiti ovdje.

A meditaciju targetiranu za srčanu chakru, krvožilni sustav i srece, te vraćanje životne radosti poslušaj ovdje.


Za najviše dobro

xoxo

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching