ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Trudiš se, imaš mnogo energije i elana. Možda je tvoj pokretač ili popularno driver Trudi se.

13 May 2020 / Nera Crnčić
Trudi se driver

Entuzijastičan si, trudiš se, imaš mnogo energije i elana. Možda je tvoj pokretač ili popularno driver Trudi se.

Godine 1975. Taibi Kahler, razvio je teoriju o 5 primarnih nesvjesnih pokretača, drivera, našeg ponašanja. Na temelju njegove teorije svatko od nas ima 5 nesvjesnih pokretača, a oni su Budi savršen, Budi jak, Zadovolji druge, Požuri i naravno Trudi se.

Danas ćemo malo baciti pogled na nesvjesni obrazac Trudi se koji je pokretač naših svjesnih reakcija na situacije oko nas i okolnosti s kojima se susrećemo.

Trudi se, driver, malo jasnije, za tebe!

trudi se

Driver trudi se je entuzijastičan, pun života, elana, energije i dobre volje, čak i kad nije, jer truditi se znači imati energije i entuzijazma za život oko sebe. Uvijek je motiviran i pronalazi motivaciju i vrhunski nalazi rješenja za probleme, jer truditi se znači upravo to truditi se biti. To i ne znači da osoba jest. Trudi se i nema toliko izraženu želju za postizanjem cilja, jer završen posao znači da se onda nema oko čega taj tren truditi.

Trudi se uvijek ide dalje, čak i kad drugi odustanu. Taj driver žudi za pohvalama, no ne zna ih primiti, niti se zna s njima nositi. Trudi se ulaže puno truda i napora, no više je predan trudu nego cilju i krajnjem ishodu. Kada nešto i završi tada još ima tendenciju o tome razmišljati, kako nije li nešto propustio. Za njega zabava, odmor ne postoje. Često govori baš sve što mu je na pameti. Neuspjeh ogrne riječima, barem sam se trudio. Ona osoba koja djeluje iz Trudi se drivera, zaista voli sve nove izazove i kreativnost, motivaciju i sve što je novo i drugačije. Često na sebe preuzima mnogo aktivnosti i poslova, kako bi iskazao trud koji je u njemu. Rijetko odbija neki zahtjev, jer barem vrijedi pokušati potruditi se oko nečeg. Iako se trudi, daje sve od sebe, također ima očekivanja da se drugi trude oko njega.

trudi se driver

Trudi se ima negativan aspekt, jer zbog svog ophođenja, često sagorijeva. Također užasava obavljanje zadaće do kraja, jer ako se ne može truditi, po njega je to degradirajuće i zastrašujuće. Ovo su neke grube smjernice oko drivera Trudi se. U nekom drugom postu, kako on nastaje i kako koristiti njegove pozitivne aspekte i ne sagorijevati, već doći do cilja.

Svi imamo podsvijest, a ona je prije bila velika enigma. Danas se zahvaljujući raznim tehnikama osobnog i spiritualnog razvoja ona približila svakome od nas. Dakle svatko može početi raditi na sebi, s velikim rezultatima. Jer više se ne mora ostajati samo na površini djelovanje, nego zaista možemo dublje zaroniti u um, duh i tijelo.

Uskoro e-book* u kojem će detaljno driveri, naši nesvjesni pokretači biti detaljno objašnjeni, te kako uzeti pozitivne aspekte iz njih i zakoračiti u život sa stilom.

Ah, te riječi .)

*E-book- je elektronički (digitalni) ekvivalent tiskanoj knjizi.

Za najviše dobro

xoxo

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching