ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Tajna manifestiranja novca

13 May 2020 / Nera Crnčić
tajna manifestiranja novaca
Slika Pixabay

Gdje leži tajna manifestiranja-novca?

Sama tajna je u fokusu. U fokusu na dugoročni cilj i veću sliku. Na ono što se fokusiramo, kojim ljudima smo okruženi, u transgeneracijskim limitima. Sama manifestacija uvijek se događa uz nekoliko uvjeta. Znanju, usmjerenju pažnje, kao i djelovanju koje poduzimamo.

Naišla sam na mnoge ljude koji koriste zakon atrakcije, transurfing, reiki i slične tehnike, no kad dođe do toga da treba izvršiti akciju, inertnost im je drugo ime.

Nakon što se usmjeri pažnja na određeni segment života, dakle kroz fokus, ono što je potrebno su i dugoročni ciljevi. Dugoročni ciljevi, ostvaruju se kroz niz manjih ciljeva. Svi s kojima radim, a fokusiraju se samo na kratkoročne ciljeve, manje postižu i nisu u konačnici u potpunosti ispunjeni uspjehom i srećom. Tajna manifestiranja novca, leži dakle u fokusiranju na dugoročne ciljeve koji nas ispunjavaju i čine sretnim. Rijetko tko će zapravo pomaknuti prstom, ako se radi o nekom kratkoročnom cilju, koji nas ne ispunjava.

Dugoročni vs kratkoročni cilj

Razlika između dugoročnog i kratkoročnog cilja je ogromna. Isprva ti se možda neće činiti tako, no dugoročni cilj je onaj stil života, koji nam se sviđa. Kratkoročni ciljevi nas ne ispunjavaju u tolikoj mjeri ni približno, a troše dosta energije i vremena kako bismo, jedan za drugim, nepovezanim ciljem ostvarivali-manifestaciju primjerice novca.

Slika Pixabay

Dugoročni cilj je onaj od kojeg naša duša pleše. Onaj od kojeg ne možemo skinuti osmjeh s lica. Onaj o kojem kad pričamo, oči nam sjaje kao u malog psića. I svi ti dugoročni ciljevi ostvaruju se određenim koracima, dakle kratkoročnim ciljevima. No tada su ti ciljevi povezani u cjelinu, koja nas vodi do tajne manifestiranja novaca.

Svakako to je onaj dio na koji želim da prioneš. Katkada će ti se činiti da sve ide sporije od tvog idealnog stava. No ako se nešto kreće u plus, to se onda raste, grana i čini životni stil, koji te usrećuje. Tako da prestani kreirati kratkoročne nepovezane ciljeve, koji rasprše fokus i energiju, zbog straha i kreiraj dugoročni cilj koji te usrećuje. A tada slijedi korake “kratkoročnih” ciljeva koji su povezani i usmjereni za manifestiranje novca.

P.S. Naruči knjigu Eskalator uspjeha i saznaj kako oblikovati dugoročne ciljeve i pomakni osobne granice.

Carpe diem, xoxo

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching