ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Što znači sanjati istu osobu?

13 May 2020 / Nera Crnčić
Što znači sanjati istu osobu?
Slika Pixabay

Što znači sanjati istu osobu? Gledati ćemo metafizičku komponentu takvih snova.

Naši snovi su interpretacija naše podsvijesti, no je li uvijek tako?

Ponekad služe za oslobađanje od stresa, razradu nečeg što želimo probaviti ili ostvariti. A nekada jednostavno nose simbolične poruke i/ili predskazanja.

No u ovom članku bavit ćemo se spiritualnim aspektom snove, odnosno sanjanja iste osobe nekoliko puta. Pogotovo nekoliko noći zaredom. Metafizička priroda nepoznatija je laicima, jer je ne vide. Jer o njoj nismo učili u školi. I jer se odrastanjem zatvore jednostavno određeni perceptori koji se nisu koristili godinama, za poimanje energije. No u našoj prirodi zato oduvijek postoji zanimanje za onkraj osjetilne percepcije, pa tako i snove.

U metafizičkim aspektima, svakako pojam duša i njihovog obitavanja, interakcija, više svijesti i povezanost energijom svakako nije stran. Dušu imamo i ja i ti. Kao i svijest, kao i univerzalna u svijest. Na mojem blogu možeš naći teme o twin flame i soul mate odnosima, pa svakako preporučujem da se prisjetiš. Također preporučujem i knjige Michaela Newtona; Putovanje duša i Sudbina duša, za malo jasnije ovise o prirodi duša.

Naše duše, naša svijest povezane su uvijek.

Neki tvrde da je to zbog situacije prije Big Banga, kada smo svi bili jedna skupljena masa. Pa su naše subatomske čestice zapravo povezane s multidimenzijskim postojanjem. Sada quantna objašnjenja imaju više smisla, je li?

Sanjati istu osobu nekoliko noći zaredom ili povremeno s aspekta metafizičkog poimanja znači da se vaše duše iz nekog razloga povezuju. A to može biti iz mnogo razloga. Naše duše mogu imati ugovore s određenim drugim dušama, za svoje najviše dobro, za buđenje. Ili za pomoć, za shvaćanje nečeg što nam je u određenom trenutku potrebno. Za buđenje naše svijesti. Naše duše se zbog toga mogu susreti kroz snove, pogotovo ako si s nekim na udaljenijoj relaciji svijeta.


Što znači sanjati istu osobu
Slika pixabay

Treba pratiti ton sna i poruke.

Snovi toga tipa mogu sadržavati elemente, koji nisu uobičajeni podsvjesna razrješavanja, samo naše osobne svijesti, već poruka druge duše koja će s nekoliko uzastopnih javljanja ostaviti dojam preko snova.

Snovi ovog tipa mogu zaista biti različitih karaktera od ljubavnih, romantičnih, do jednostavnog određenog ukazivanja na ono što treba napraviti. Ljudi su jako često pod dojmom takvih snova, koji mogu ići i do lucidnih snova, ili kao susret u astralnoj projekciji.

Prati ton sna i osjećaje. Što se ističe, koju poruku san donosi. Oko čega ti određena osoba/duša pokušava pomoći. Da li si tražio neki odgovor koji ti je bitan kojim smjerom krenuti. Da li jednostavno upozorava na tvoju okolinu. Da li te netko zaista pokušava kontaktirati, jer ti je potrebna pomoć, samopouzdanje, rad na sebi, smjerokaz u životu? To ćeš naravno trebati se pozabaviti, značenjem i što je u vašem ugovoru duša.

Bitno je da se fokusiraš na poruku koju san donosi.

Kako ti to pomaže ili daje smjerokaz ili razrješenje nečeg u čemu se trenutno nalaziš. Osim ako nisi u nekog jaaako zaljubljen, a osoba se počne javljati u tvojim snovima, donosi ti neku poruku, koja ti je potrebna. Naše srodne duše ne moraju uvijek biti romantični partneri, oni mogu biti ovdje da nam pomognu stasati i u samoj evoluciji ovog putovanja.

No duše koje se povezuju iz određenih razloga spontano preko snova, mogu naravno biti i postati romantični partneri i san može upravo to i predstavljati.

Metafizički svijet ne podliježe krutim pravilima, kao naš fizički, iako i naš fizički svijet nam dopušta pritisnemo nečije ime i nazovemo ga na drugi kraj svijeta. Sama energija ne treba isključivo ovakav fizički čin da bi djelovala i putovala. Pogotovo u povezivanju duša, koje nam nešto poručuju, jer nas drugačije nisu svjesne kontaktirati.

A možda se i pitaš zna li osoba na 3D planu da te kontaktirala? Ako se radi o ugovoru, on se ostvaruje bili li ga mi svjesni ili ne. Dakle ako osoba jest zarobljena u ovom fizičkom svijesti jako, ne mora imati uopće svijest o tome, da ti na spiritualnoj ravni pomaže. To svakako ne mora biti slučaj, ali često jest.

S ljubavlju, Nera

Podijeli članak s onima koje voliš.

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching