ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Što ti misliš da je self-care?

13 May 2020 / Nera Crnčić
self care briga o sebi

Možda spadaš u onu skupinu ljudi koji smatraju da je self-care, nekakvo prenemaganje. Da je briga o sebi samo lickanje, odlazak na masažu, duga šetnja, tjelovježba i slično.

Ono što mnogi ne znaju da je self-care mnogo dublji pojam. U nekom od sljedećih postova pisat ću o tipovima brige o sebi. U ovome ćemo malko dublje zaroniti u self-care.

Što još sve spada u self-care metode?

Što bi još spadalo u self-care metode u stvarnom životu. Evo ukratko ću nabrojiti nekoliko stvari. U self care, također spada iscjeljenje trauma, rad s unutarnjim djetetom. Učenje o tehnika opuštanja, koje je također prirodno stanje organizma. Učenje o triggerima, drugačijem pristupu u problemima. pronalasku rješenja, istraživanje emocija. Promjena mindseta, ostavljanje prošlost iza sebe. Učenje opraštanja, te naravno i briga o vlastitom umu, duhu, ali i tijelu.

Tako da je briga o sebi jedan veći dijapazon*, kroz koji možemo zaista oblikovati život po svojoj mjeri. Tako da ako si se ikada zapitao u što sve spada briga o sebi, iliti ga self-care, nadam se da ti je sada malo jasnije.

Danas je popularno brinuti o sebi!

self care

Brinuti o sebi danas, je popularno. Lijepo je osjećati se dobro, biti dobar, iscijeljen , smiren, sretan i nasmijan. Tako se više postiže u životu, a to ujedno znači da si dopuštamo više davati, ali ujedno i primati. Počni sa nekom self-care rutinom. Jer u self-care rutine također spada meditacija, vizualizacija, tehnike manifestiranja.

Iznenadit ćeš se koliko ti se život može promijeniti na bolje.

Sretno!

Ah, te riječi .)

*dijapazon- u prenesenom značenju raspon, opseg (dijapazon izražajnih sredstava, mogućnosti, boja i dr.).

Za najviše dobro

xoxo

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching