ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Što očekivati od Reiki-ja prvog stupnja? Demistifikacija za tebe!

13 May 2020 / Nera Crnčić

Reiki je energetska disciplina i moćna tehnika samoiscjeljivanja i iscjeljivanja. Tehnika osobnog i spiritualnog razvoja, najjednostavnije rečeno. Ovdje ću opisati ukratko osobno iskustvo s Reiki Inicijacijom prvog stupnja. A i ono što možeš očekivati s poravnanjem s energijama Usui Reiki sistema prvog stupnja.

Reiki je dakle poravnanje s energijama, određenih frekvencija kako bi nam ishodi koje želimo bili lakše ostvarivi. Bilo da se radi o ozdravljenju, promjeni posla, pronalasku ljubavi, sreće, unutarnjeg mira.

Dan prije nego sam krenula na Reiki inicijaciju, sam meditirala. Meni je meditacija uobičajena praksa. Volim meditaciju onkraj misli, to jest kad one utihnu. Tako sam meditirala prije inicijacije i u smirenom umu, uvidjela baklju.

Naravno da nisam previše pridodavala važnosti samoj meditaciji u tom trenutku, nego uživala u samom trenutku, koji sam iskusila.

Nakon inicijacije, saznala sam da je moje takozvano izvanosjetilno viđenje, zapravo bilo dosta povezano sa samom Reiki disciplinom. No o tome u drugom blog-postu.

Uglavnom od Reikija nisam očekivala ništa, a dobila sam toliko mnogo. Za početak sam počela sebi davati auto-tretmane i počela se više brinuti o sebi. S lakoćom sam rješavale mnoge stvari koje su se godinama, taložile u meni. Ali i one koje su me podsvjesno zaustavljale da kreiram još lakše.

Počela sam Reiki raditi i s drugim ljudima. I u samom prvom stupnju već sam uspjela otkriti stvari koje ih muče. Bilo da se radi o emotivnom ili fizičkom problemu. Tako da mi je to bio poticaj da nastavim dalje, učim dalje i otkrivam još više. Plus je to što oduvijek imam razvijeno intuitivnost i što zaista vjerujem u energiju.

Što ćeš moći s Reikijem I. stupnja?

Lakše kreirati sadašnjost, riješiti prošlost. Počet ćeš dakle drugačije vibrirati, poravnat ćeš se s frekvencijama viših vibracija. Cijeniti trenutak sada, postati svjesniji svojih misli. Postati svjesniji svoje okoline. Dopustit ćeš intuiciji da se razvija, slušati sebe i unutarnje vodstvo. Prestat ćeš se dokazivati i brinut ćeš o sebi i o onome što ti je bitno. Uz rad na sebi kroz auto-tretmane, vratit ćeš snagu, bolje brinuti o svom zdravlju, mislima.

Koncentracija i fokus pažnje bit će lakši. Laganije češ doći do cilja. Javit će se u tebi zaboravljena kreativnost, lakša mogućnost manifestiranja, opraštanje, brige o svom tijelu.

Moći ćeš s lakoćom iscijeliti i prihvatiti prošlost koja ti nije odgovarala, više ćeš vidjeti rješenja problema, nego probleme. Lakše ćeš se povezati s duhom prirode i univerzuma kroz meditacije i vizualizacije. Neke stvari reiki tretmanima, će se očistiti. Lako ćeš ostavljati navike koje ti ne služe i uvesti one od kojih cvjetaš.

Prihvatit ćeš se više, ojačati samopouzdanje i samopoštovanje. Istinski ćeš znati bolje i samim time mijenjati u svom životu ono što ne trebaš. Riješit ćeš se strahova koji sputavaju i paraliziraju i naučiti nositi s izazovima i kako uopće ne do njih dolaziti. Poštovat ćeš i svoje i tuđe emocije. To je naravno samo mala paleta mogućnosti nakon inicijacije u prvi stupanj Usui Reiki sistema.

Osim tih stvari moći ćeš energizirati svoju hranu, energetski očistiti prostor, balansirati svoje chakre*. I uz to osim za sebe moći ćeš svojim sposobnostima pomagati i drugima. I kao iscjelitelj biti za njih na njihovom, kao i svojem osobnom i spiritualnom razvoju.

Ah, te riječi .)

*chakre- energetski centri, smješteni duž kralježnice (govorimo o 7 fizičkih chakri sada)

reiki demistifikacija

P.S. Reiki je naravno moćna i kvalitetna energetska disciplina koja donosi promjene i željene ishode, zdravlje, pozitivnu energiju i toliko mnogo dobrih stvari. Ako se odlučiš na Inicijaciju ili Attunment s Iscijeljućom Reiki disciplinom, osim Inicijacije, kod mene dobivaš skripte, osnovna znanja, koja su ti potrebna za iscjeljivanje. Također i Certifikat za završenu edukaciju i nakon usklađivanje, imaš moj support 21 dan nakon inicijacije, za još znanja i učenja. Kreiraj s lakoćom i napravi prvi korak.

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching