ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Što manifestiraš s ‘Uh to je jako skupo, ne mogu si to priuštiti’?

13 May 2020 / Nera Crnčić
Što manifestiraš s 'Uh to je jako skupo, ne mogu si to priuštiti'

Što se događa na energetskom nivou kada ponavljaš ‘Uh to je jako skupo, ne mogu si to priuštiti’? Što manifestiraš s ‘Uh to je jako skupo, ne mogu si to priuštiti’?

Tako definiraš metafizičko polje i zatvaraš se prema mogućnostima

To nije podržavajući program već ograničavajući. S druge strane kao da si rekla univerzumu ja ne vrijedim. tih novaca za mene nema i ne zaslužujem financijsku slobodu.

Zato uvijek pazi na svoje rijeci upućene polju. Možda ti se to ne čini kao big deal. Ali jest, jer možda danas, baš ovaj tren nemaš, novac koji ti je za nešto potreban. No to ne znači da za mjesec, tri, šest mjeseci ili godinu dana novac neće početi kroz tebe cirkulirati stalno.

No upotrebom ove rečenice, najvjerojatnije ćeš zatvoriti sebe prema primanju novčanog obilja. Jer ćeš tu rečenicu ponavljati i za 5 mjeseci i za 10 i za 5 godina. Tada i da oko tebe ima prilika koje će ti omogućiti ulazak u energiju novca i njegov protok, ti ćeš za to biti slijepa.

S druge strane u svijetu trilijuna i trilijuna eura ti si rekla da ti je 200, 500, 3000, 10 000 eura mnogo.

Dakle ako ti ne dolaze novci poput tih cifri redovito, to je jer smatraš da su te cifre ogromne. I to će vrijediti za tebe, postat će tvojom istinom.

Ponekad samo jednom rečenicom možeš otkriti mnogo o sebi i na koji način zatvaraš energiju da teče slobodno u svojoj punoj snazi. Bilo da se radi o novcu, ljubavi, zdravlju, uspjehu i sl.

Dakle rečenicama ovo mi je skupo, to si ja ne mogu nikada priuštiti, nemam novaca, nemam vremena, nisam sposobna to imati, nema šanse da ove godine odem na to putovanje, to je meni preskupo, ja nemam taj novac, radiš stopiranje određene energije.

Jer mjesec dana, dva, 6, je zapravo jako puno vremena i prostora gdje možeš napraviti veliki prohod nove energije obilja, za manifestaciju, za više novaca, za obilje, za harmonizaciju odnosa sa sobom i/ili drugima.

Ali kada stavimo takvu jaku energetsku izjavu koju osjećamo umom i tijelom kao jedninu istinu ufff kako je ovo meni skupo, zapravo staviš sebi određenu metafizičku zabranu, i zapravo izjavljuješ kako je za tebe nešto nemoguće i neće nikad biti moguće.

@nera_skillenergycoach

jako je jednostavno vidjeti da li i kako mi stopiramo vlastitu manifestaciju, limitima koji za nas postaju istiniti #obilje #manifestacija #radnasebi #limiti #loa #osobnirazvoj #manifestiranje #motivacija #kreiranje #uspjeh #selftalk #selfconcept

♬ Chill Vibes – Tollan Kim

Taj dio u self konceptu, napominjem kada se oko tebe i događaju promjene koje ti omogućuju da ukliziš u tu energiju, da za tebe ima dovoljno novaca, prostora, vremena, ti ih nećeš uopće zamijetiti. Jer stavljaš veo nemogućnosti ostvarenja nečeg za tebe.

Stavljati sebi jedan takav oštar limit je ono što te i odvaja od energije obilja i tvoje manifestacije.

Saznaj više u programu Tajna manifestacije-Life rebranding i zauvijek završi s tom samo-limitirajućom praksom.

Nova grupa starta 28.02.2024.

Detalji na linku u komentaru, sve info inbox

Do 28.11.2023. za cash out uplate ostvari 40 % popusta na program.

Za tvoj uspjeh, N

Podijeli članak s onima koje voliš!

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching