ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Što kada te Soul Mate ignorira?

13 May 2020 / Nera Crnčić
Što kada te Soul Mate ignorira
Slika Pixabay

Što kada te Soul Mate ignorira ili Twin Flame ili pak partner kojeg manifestiraš svjesno ili nesvjesno?

Ovo nije samo za soul mateove, već se može i primijeniti na twin flameove i ostale romantične konekcije s kojima se susrećeš. Primjerice ostvaruješ neku konekciju, no ona se nikada ne produbljuje. Ili jednostavno sve tvoje veze, počeci i krajevi idu po određenoj špranci. A ta špranca i nije nešto obećavajuća nikada bila. I svi partneri su zaista bili različiti, baš poput otiska prstiju.

Prije nego počneš padati u ponovni overthinking, sjeti se da ti manifestiraš svoju realnost.

Što kada te Soul Mate ignorira

Svjesno ili nesvjesno zapravo svaki dan Divine polju odašilješ misli, koje su elektro-magnetske. Zatim kreiraš polje kojim kročiš i živiš. Pa prije nego počneš ignorirati činjenicu svoje potentnosti kreiranja iskustava koje ćeš osjetiti na koži i zapadneš u novu ‘hrčak’ zamku, pitaj se ima li nešto u meni čemu mi ova situacija služi.

Što je baš u meni da biram partnere tog tipa, što si želim pokazati. Zašto odašiljem misli manje vrijednosti o sebi, na svjesnoj a pogotovo nesvjesnoj bazi. Tvoj soul mate odgovara na tvoje programirane projekcije, a ti ih samo doživljavaš kao 3D iskustvo. Ako ti iskustvo nije prijatno, prije nego se susretneš s još jednim ignoriranjem, blockom, raskidom, vezom prepunom tenzija, vjerojatno ćeš nešto promijeniti. I ne shvaćaj to osobno, jer i kad kuhaš ne stavljaš prazan lonac na vatru 7 put bez vode, da se prokuri, već vjerojatno ga neki od sljedećih puta napuniš vodom.

Znači ako nisi u kontaktu s idealnim partnerom, soul mateom, tf, štoviše ako si počeo svjesno manifestirati, mislit ćeš da je do njih, da on ne želi imati posla s tobom, da on ne želi razgovarati s tobom. No samo si naišao na dio gdje tvoja stvarnost, u ovom slučaju tvoj partner odgovara, na ono što se događa u tebi u tvojoj podsvijesti. Naišao si na vjerovanja i pretpostavke koje imaš prema partneru, prema samome sebi, a ako niste u nikakvoj komunikaciji ili je ona neraščišćena, to su projekcije koje duboko spiritualno i umno živiš. Pa partner samo reagira i poduzima akcije koje ti pretpostavljaš da jesu specifične za vas.

Ovdje se manifestiraju tvoje nesigurnosti zapravo.

Tvoja vjerovanja da nisi dovoljno poseban, da nisi dovoljno dobar, da nisi idealan odabir, da si manje vrijedan. Na kvantnom polju to je lako prepoznatljivo u manifestaciji 3D-a koju proživljavaš. A to je da zaista budeš odbačen, da zaista se tvoj partner počne ponašati kako nisi dovoljno dobar, vrijedan itd, jer energijom predaješ Divine kvantnom polju da je to tako i nikako drugačije. A ono ti naravno treba uzvratiti iskustvom, kako bi ti dobio potvrdu da to jest zaista tako.

Soul mate, idealan partner, tf jednostavno će ti vratiti, odnosno reflektirat će ono što osjećaš prema sebi. To ne znači da oni zaista ne žele razgovarati ili imati posla s tobom, to je ono što počinješ smatrati poradi ograničavajućih paradigmi i podsvjesnih kodova, koji operiraju tvojim energetskim algoritmom.

Pa, što kada te Soul Mate ignorira?

Želiš li konačno poboljšati odnos? Napuni taj lonac vodom konačno, odnosno promijeni self-koncept, self-talk, misli i pretpostavke koje njeguješ prema sebi. Prema vezi, vezama, odnosu i manifestiraj ono od čega ti duša skače, pjeva i pleše. Jer ne vjerujem da ti pjeva i pleše od toplo-hladnih igrica.

Pogledaj za početak gdje si toplo hladan prema sebi. U kojim trenucima. Ili što kod sebe ti ignoriraš i blokiraš? Ili ne mijenjaj ništa, do neke nove inkarnacije.

S ljubavlju, Nera

Podijeli članak s onima koje voliš

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching