ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Što coach ili iscjelitelj, može učiniti za tebe?

13 May 2020 / Nera Crnčić
Slika Pixabay

Moguće je da si mnogo toga čuo ili pretpostavio. Možda su ti sjele informacije, što coach ili iscjelitelj, može učiniti za tebe Možda nisu. No bilo kako bilo otkrit ću ti neke tajne koje sam prošla sa svojim klijentima. Kojima sam i danas inspirirana i čije me prije zapravo motiviraju da još više usvajam vještine koje mogu pomoći.

Ajde da ne budem licemjerna, krenut ću od sebe. Sama sam imala problema s jako, ali jako neatraktivnom bolešću. Čak me je nekoliko liječnika otpisalo. No ja sam rekla sebi, ma ne. Ja neću biti statistika. Kako bi bilo, da upotrijebim sve ono što učim od davnih dana. Djetinjstva čak. Sva ona iscjeljenja i knjige, u kojima sam provela djetinjstvo i dobar dio teen godina, jednostavno moraju biti istinite. Nakon gotovo potpunog ozdravljenja, bilo je jasno da sam na financijskom dnu. Stoga trebala sam krenuti i manifestirati novac. Kako sam sve što učim primijenila na sebi, zapravo danas mi je nekog učiti da putuje Akashom. Manifestira, bude uporan i postavlja ciljeve i naravno da zna riješiti blokade u svojoj podvijesti. Je li sve to bilo teško u nekim trenucima? Da! Ali bilo je vrijedno? Bilo je bolje nego da ne učinim ništa i pomirim se s riječima liječnika.

Još malo dobrih vijesti?

Prije nekoliko godina srela sam jednu ženu na dnu, dna, što bi laički rekli. Ona je tada bila u strahu za vlastiti život. Izašla je iz jako teške situacije, ima dvoje djece i nikako nije mogla naći ni duševni mir ni posao. Počele smo raditi na tome, strah je polako hlapio i počela se zauzimati za sebe. Jednostavno čovjek s kojim je bila, bio je konačno suočen s djelima koja radi. Ona je nešto kasnije dobila super plaćen posao. Kao iz snova. I krenula u neke mirnije duševne vode. Kasnije smo radile na samopouzdanju i postavljanju ciljeva. Tako da je ubrzo izašla iz kruga nemoći, loše energije straha. I počela živjeti život punim plućima i s uživanjem.

S jednim čovjekom u srednjim tridesetima, radila sam na uklanjanju blokada vezanih uz posao. Nikako nije mogao ostvariti ono što želi. Kojim god putem je probao kao da su mu sva vrata bila zatvorena. Preko prijatelja je saznao za mene i počeli smo s iscjeljivanjem i coachingom. Zapravo je imao jako mnogo problema s autoritetima. Štoviše mrzio ih je, smetali su mu, nije se mogao nositi s tim mislima i osjećajima. Sve mu je to izazvalo veliki disbalans u tijelu te je dobivao i fizičke bolesti, koje nije mogao ukloniti. Kada smo riješili problem u podsvijesti i našli korijen koji je izazivao blokade, polako je počeo dolaziti u balans. Shvaćajući da se nama razloga bojati autoriteta, i da on nije ispod njih. Već da su jednaki, pa kad je to integrirao u sebe, otvorio je svoj biznis. I postao autoritet u svojoj branši. Bez pojave fizičkih bolesti.

Na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Slika Pixabay

Pa što još coach ili iscjelitelj, može učiniti za tebe?

Prošle sam godine upoznala divnu curu. Mladu majku, koja je već drugi puta bila pred razvodom. Na van njen život je djelovao idiličan, ali zapravo nije bio nikako skladan. Još dok nije ni znala čime se bavim, započele smo razgovor. Požalila se kako jede posebnu ishranu, jer ima sindrom propusnih crijeva i da joj je već dosta, te prehrane. Rekla sam joj da vjerojatno u životu previše svima popušta, ne postavlja granice nikome i ničemu, već samo kuha u sebi. Toliko jako da jednostavo njena crijeva popuštaju koliko i ona, svima ostalima. Naravno bila je zatečena, te se počelo odmotavati klupko, kako zapravo svašta trpi, zaista ne postavlja ganice i njen organizam ju zapravo poziva da prestane to raditi.

Počele smo raditi zajedno. No nešto kasnije, ne odmah, jer joj je trebalo jedno vrijeme da prihvati što si je sve dopustilla. No kad je počela postavljati granice, odmaknuti se od onog što ne voli i ne želi u životu i naučila kanalizirati stres, te prestati glumiti sreću, njen organizam je tri mjeseca kasnije bio gotovo potpuno iscjeljen.

Imam naravno puno takvih inspirativnih priča koje sam prošla s ljudima, no evo samo da znaš da ne moraš čekati nekakav lom, da bi jednostavno počeo mijenjati danas ono što ne želiš. U Heal Pointu (to je moj centar za osobni i spiritualni razvoj) ima nekoliko programa kojima možeš početi iscjeljivati emocije, podsvijest, manifestirati novac, prijatelje i zdravlje. Toliko mnogo toga iscjeljivanje i coaching može učiniti za tebe, samo ako si daš šansu.

Kako bi se barem malo odmaknuo od osjećaja nemoći. Darujem ti jednu audio seansu za buđenje kreativnosti.

Pošto početkom svakog novog mjeseca imam iznenađenja, slobodno zaviri u ovo mega iznenađenje. Prva dva sretnika koja mi se jave dobivaju, Quick’n’easy paket od 2 175 kuna, za 333 kune. Sretno svima!

Carpe diem, xoxo

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching