ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Srodne duše

13 May 2020 / Nera Crnčić
srodne duse
Pixabay.com

Ok, vjerujem da ako pratiš moj blog imaš uvid da pišem o Twin flame konekciji. No današnji je post rezerviran za srodne duše. Duše iz iste porodice duše koja nam je poznata eonima. Vjerojatno smo zajedno putovali zemaljskim ravnima i različitim inkarnacijama. Za dublje shvaćanje odnosa karmičkih, srodnih i Twin flame partnera skini besplatan e book Twin Flame esencija i saznaj razlike, (e book možeš skinut preko laptopa, ne preko moba!!!)

Kako prepoznati nekog iz svog srodnog ‘plemena’ odnosno srodne duše?

I napominjem da srodne duše nisu isključivo vezane uz romantične odnose, srodne duše imamo i možemo naći na mjestu prijatelja, članova obitelji, kolega, ali i romantičnih partnera.

Prisjećanje neke nježnosti u kontaktu s očima.

Već sam napomenula da Twin Flame esencija se očitava u očima, no s tim da prepoznamo trate-ove svoje duše i više ne možemo glumiti, pogotovo pred sobom. Susret sa srodnom dušom budi osjećaje nježnosti, dubokog poznanstva, razumijevanja, poštovanja. Jer takvi su soul mate odnosi, tijekom svih inkarnacija. Naša porodica duša nas uvažava, podupire, rastemo s njom, pa tako kad sretnemo nekog jednostavno se probude baš takvi osjećaji. Potpore, bezuvjetne ljubavi, razumijevanja, podržavanja i nježnosti. To su duše koje su mnoge inkarnacije bile uz nas i samim time nam pomagale u svemu, kao i mi njima, i to kroz potporu i razumijevanje.

srodne duse
Pixabay.com

Privlačenja u oazu mira

U soul mate konekciji, privučeni smo unutarnjim mirom, blagostanjem. Odnosu iz kojeg izvire nježnost. Iako je moguće da si već puno puta zagledao neku osobu s kojom si osjetio instant izuzetan mir, to ne znači da ćeš sa svakom srodnom dušom imati potrebe ostvarivati prijateljski, romantičan ili ikakav kontakt. No taj susret je uvijek obavijen mirom i nježnošću. Jer se prisjećamo svih onih blagih trenutaka koje smo s njima uspjeli riješiti, transformirati kroz podršku i bezuvjetnu ljubav.

Dijeljenje istih moralnih vrijednosti

Iako s karmičkim i čak Twin flame partnerima ne moramo uopće dijeliti ista životna uvjerenja i moralne vrijednosti, sa srodnim dušama najčešće je tako. Kako se naše porodica istih duša razvija simultano iz postojanja u postojanje, tako i zajednički rastemo u poimanju svoje unutrašnjosti i svijeta oko sebe. Oni su zapravo naše oaze mira i razumijevanja, čak i na zemlji.

Više će ih interesirati tvoj spiritualan i osobni razvoj od klasičnog materijalnog statusa

Da tvoju obitelj srodnih suša uvijek će više interesirati kako je tvoja duša, kako je tvoj duh, od toga kakav voziš auto. Ili kakav si bio prije 10 godina. Od toga što si po zanimanju i kojim se poslom baviš. Srodnoj duši zaista je nebitno kakav društveni status imaš. Bitnije joj je kako se osjećaš, kakav okus energije ostavljaš iza sebe na planeti.

Srodne duše ne ismijavaju ili podbadaju

Kao što sam napisala, srodnoj duši nije bitno kakva ti je kuća. Nije im bitno je li ti kosa kovrčava ili ravna, imaš li broj cipele 37 ili 40, i tvoja širina bokova. Nemaju potrebe te ismijavati, napadati, podbadati, spuštati. Nemaju te potrebe tračati, natjecati se s tobom i naravno ne osjećaju ljubomoru prema tebi. Oni su ovdje da te podržavaju na tvojem putu, bez zamjeranja, bez okrivljanja koji si put izabrao u životu. Njima je jednostavno drago šti si ti baš ti i što mogu dijeliti određeni dio zemaljskog puta s tobom.


srodne duse
Pixabay.com

Ovdje su da ti pomognu

Na kojoj god si stepenici spiritualnog i osobnog razvoja srodne duše su ovdje da ti pomognu u životu. U razvoju, u učenju, u manifestiranju. Tu su da ti pomognu svojim znanjem da tvoja duša i dalje raste u ljubavi i nježnosti. Koliko god drugačiji društveni status imali od svoje srodne duše, koliko god imali drugačija životna iskustva, oni su ovdje da ti pomognu da se osjećaš dobro. Da vidiš sebe u svojoj punini. Da se vratiš nježnosti, ljubavi i osjećaju pripadnosti. Da se prisjetiš svoje životne svrhe, da uživaš u životu i otkriješ njegovu ljepotu i blagonaklonost i podršku. Pomoći će ti oko tvojih projekata, drugih odnosa i polako i sigurno dizati ti i samopouzdanje i vraćati te u harmoniju.

U njihovom društvu ti je odlično

Odmah osjećaš da možeš biti autentičan. Odmah osjećaš i znaš da te ne osuđuju. U redu ti je s njima podijeliti uspone i padove u životu, jer znaš da ćete razumijeti. I ono to osjećaju za tebe. Imate jaku povezanost jedni s drugima. Bilo da su ti životni partneri ili da su ti prijatelji ili kolege. S njima ne moraš glumiti i praviti se nešto što nisi. Odmah imaš osjećaj kako zaista možeš biti iskren o sebi i svojim iskustvima na zemaljskom putovanju.ž

Mogu se pojavljivati na nekom životnom raskrižju

Koliko god postoji konekcija srodnih duša, oni neki od njih mogu se pojaviti na nekom raskrižju života. Da te nekako upute smjerom kojim se možda ne usudiš krenuti. Da iz tebe izgranaju najbolje. Da te prisjete koliko si odlična i fantastična duša. Ti odnosi ne moraju trajati cijeli život, ali se neke srodne duše mogu pojaviti kako bi ti pomogli u određenom trenutku života da nastaviš ispravnim putem.

S njima spiritualan razvoj nije neki izazov

Zapravo srodna duša ili srodne duše, poticat će te i nesvjesno na neki oblik osobnog i spiritualnog razvoja. S njima ti to neće biti teško. Kroz njihove priče i iskustva, lako će te potaknuti na zdraviji i kvalitetniji život. Na bolje ophođenje prema sebi i da se pogledaš iznutra, te da rasteš koliko i kako brzo ti to zapravo odgovara.

Pune te energijom

Ako si ikad slučajno naletio na nekog tko te prazni. Tko ti uzima na neki način životnu energiju, odnosno s energetskim vampirom, znaš kako takav susret može biti težak, naporan i kako te jednostavno ostavlja vez energije. Sa srodnom dušom to je sasvim drugačije nakon vaših susreta imat ćeš mnogo elana, kreativne energije, životne energije. Čak i motivacije za izlazak iz zone komfora, za učenje nečeg novog. Soul mate te svakako puni energijom i kreativnošću, nikako ne krade tvoju energiju.

Svakako poslušaj Twin Flame Tantra spiritual dance i želiš li rapidnu transformaciju priključi se uspješnoj grupi Heal Point Coaching.

Podijeli članak s onima koje voliš

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching