ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Spiritualna groznica!

13 May 2020 / Nera Crnčić
Slika Pixabay

Spiritualno uzdizanje ne znači uvijek potpuni pad, kako mnogi misle!

Onaj pad koji se događa da se čitav život pred nama lomi, jest onda kad nismo ni trena slušali svoje potrebe, niti svoju dušu i ako smo se potpuno udaljili od vlastitog bića. No pogledajmo i nježnu stranu prirodnog buđenja! Kod buđenja čistimo i otpuštamo sve što nam ne koristi i to ponekad zapravo izgleda ovako!

Najčešće kada podižemo vlastitu vibracijsku frekvenciju, mogu se pojaviti znakovi očišćenja, koji su jasan pokazatelj spajanja na neki novi frekvencijski ‘cloud’. Sama naša energija je vrlo važna jer ima utjecaj i nad našim spiritualnim, mentalnim, fizičkim, emotivnim zdravljem.

Prolazak suptilnih kodova energije Divine polja može uzrokovati raščišćavanje dugogodišnjih konglomerata koje nosimo u svom energetskom ili fizičkom tijelu. Tako možemo spoznati same promjene u fizičkom tijelu. Kad otpuštamo nešto, promjena će biti čak i osjetna. Jer u fizici i dalje vlada ona stara, bez svjedočenja, nema promjene, nema događaja. Stoga kod čišćenja naših već fizičkih konglomerata može se dogoditi vrtoglavica, želje za spavanjem, trnci, vrućina, hladnoća ili neki simptom koji nije tipičan za naše uobičajeno fizičko zdravlje. Ta promjena svakako ne traje dugo i trebala bi biti bez ponavljanja. Dakle nekoliko minuta, eventualno sati. Kako bi se naše tijelo regeneriralo nakon otpuštanja konglomerata, koji su sprečavali slobodan protok energije. To je svakako znak da se tvari, toksini i ono što nije potrebno našem tijelu regenerira i da naše se naše tijelo spaja s frekvencijama zdravlja i obilja. Kako god okrenemo znamo da su ta čišćenja i otpuštanja potrebna za manifestaciju naše nove realnosti!

Mentalno otpuštanje konglomerata

Kod mentalnog otpuštanja konglomerata, starih energija, zapravo dolazi do proboja više pozitivnih proboja lijepih i iscjeljujućih misli. Koje se u nama zadržavaju sve dulje i dulje. Definitivno se i događa potpuni preokret u samom minsdetu. I sve one nerješive stvari od jučer, imaju gomilu kreativnih i pozitivnih rješenja s kreativnim ishodima. Također ponovno zatim cijelo naše tijelo može prolaziti kroz novo podizanje frekvencije i spajanje s energijama obilja, samo što ti je ovaj puta jasno da se promjenom u vlastitom fizičkom tijelu i spavanjem regeneriraš i postaješ još više mentalno, emotivno, duhovno, energetski, kao i fizički jaka. Život svakako počinješ promatrati iz drugog ugla, u kojem počinješ svjedočiti čudima, koje jučer uopće nisi mogla prepoznati.

Slika Pixabay

Emotivno otpuštanje konglomerata

Ovdje može svakako dolaziti do pojave veće razdražljivosti, jer želiš riješiti iz sebe ono što ti ne dopušta disanje ovog života punim plućima. Počinješ naravno vjerovati u sebe, poštivati svoje emocije, svoje osjećaje i svoj bioritam. Pronalaziš mnogo drugačijih reakcija od ljutnje, ljubomore i stresa. Cijela nova paleta magičnih emocija i osjećaja kao da samo čeka na tebe i da uživaš u njima. S lakoćom postaješ zahvalna, s lakoćom poštuješ sebe i druge i lakoćom njeguješ emocije koje si iskusila i koje osjećaš sad. Znaš i shvaćaš što znači oprostiti, što znači brinuti o sebi i što znači raditi na sebi svaki dan.

Spiritualno otpuštanje konglomerata

Kod spiritualnog otpuštanja konglomerata, nekako sve počinje dolaziti na svoje mjesto. Shvaćaš da je tvoja duša, tvoj dom. Shvaćaš da je um tvoj dom i te stvari želiš učiniti prekrasnima. Želiš uživati u svemu oko sebe. Događa se povratak svojoj vlastitoj intuiciji. Vjeruješ joj i čudiš se kolike si godine mogla provesti slijepo sljedeći društveni inženjering. Ojačana si spiritualnom konekcijom i znaš kako i kada je koristiti. Njeguješ Divine Feminine i Divine Masculine energiju u sebi. Pojmovi poput balansa, postaje ti zaštitni znak. Manifestacija je za tebe normalna pojava i znaš da možeš manifestirati životni stil koji ti odgovara. Postaje ti jasno da je tvoja duša vječna, svakako ju počinješ slušati i živjeti s njom pod ruku. Više se ne odvajaš od jedinstva energije obilja, vjeruješ potpuno procesu života, znajući da te on podržava, kao i da imaš moć mijenjati sve što ti ne odgovara.

Želiš li upoznati koliko jednostavno možeš manifestirati svoj idealni život, kroz nježno i svjesno spiritualno uzdizanje, preporučam da detalje proučiš na linku Moć Žene-tajna manifestacije! Vidimo se!

Carpe diem, xoxo

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching