ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Sjeti se buduće verzije sebe u 3. konglomeratu matrixa u manifestaciji

13 May 2020 / Nera Crnčić
sjeti se

Sjeti se buduće verzije sebe u 3. konglomeratu matrixa, kada se zaista sve poruši.

Kako se povratiti i osvijestiti sebe, ostati na liniji života, ostvarenog cilja kad se sve poruši i izgleda bezizlazno na tren?

Uvijek u sebi imaj onaj dio svojeg cilja. Svoje manifestacije i verzije sebe novog Avatara (persone koju si stvorila/stvaraš, a ona uživa svoju manifestaciju).

Ta verzija s ostvarenom manifestacijom, jednog dana će reći, sebi, nekome, u jbt-e je l’ se sjećaš ovih piz**arija.

Ni manje ni više u energiji svega što jest, budućoj verziji tebe (koja se još nije u potpunosti uzemljila, a aktivirala je treći konglomerat matrixa), to će biti samo jedno iskustvo. Korak ka cilju, na koji će gledati kao sjećanje, koje nema veze s uspjehom njene manifestacije.

Ako ti se prvi put događa 3. konglomerat, biti će teško. Skulirati se i osvijestiti, jer će te uloviti nespremnu, što mu i jest cilj. Ali ako ti se to dogodi, nakon nekog novog up-grade-a, sjeti se da si već ekstravagantno uspješno riješila 3. konglomerat i ipak ostvarila cilj, određenog životnog stila koji ti odgovara.

Buduća verzija tebe koja živi svoju manifestaciju, u tom budućem vremenu rekla bi: i taj dio me skoro pokolebao, ali nije značajno utjecao na ishod koji živim danas.

U trenucima 3. konglomerata (vještina je otpustiti 3D, s povratkom na zahvalnost). Ono čemu možeš pribjegnuti tada, jest zahvalnost mikro momenata koje možda često zaboravljaš. Zahvaliti za zdravlje, dah, odličan dan, krevet, kavu, što si sposobna/an misliti, osjećati, stvarati, kreirati, biti, jednostavno se zahvaliti na svom vječnom postojanju.

Ionako se sjeti, kada si manifestirala/o nesvjesno, bilo je trenutaka kada su se planovi full izjalovili, a ipak se našlo rješenje i nekako se sve posložilo (naravno na onoj liniji stvarnosti, koja ti baš i ne paše), ali riješila se svaka stvar s kojom si imala problema/izazova.

Tako i u trećem konglomeratu matrixa, će se sve posložiti.

I zapamti što je jači, da te odvrati od manifestacije i kretanju cilju, to je tvoj uspjeh na kraju čišći, jasniji, oblikovaniji i veći. Jer pretprogramirana energija ne bi se imala toliko vajde aktivirati, da nisi na svom mega cilju manifestacije. Zato kad se sve poruši, sjeti se buduće verzije sebe, imaj je i dalje na umu, duhu, duši, energiji i tijelu, te se vrati zahvalnosti.

Sjeti se, niže energije ne bi te imale potrebe zaustavljati, da ne vide prijetnju

I još, sjeti se nema moći koja bi nad Divine energijom imala utjecaj, kada manifestiraš s njom.

Za tvoj uspjeh,
Skill Energy Coach

P.S. upisi program Life Rebranding i više nikad ne odustaj od svojih snova. Start 28. 2. 2024.

Podijeli članak s onima koji manifestiraju!!

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching