ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Reiki je vrijeme iscjeljenja!

13 May 2020 / Nera Crnčić
reiki je vrijeme iscjeljenja
Slika Pixabay

Reiki je japanska riječ sastavljena od dvije riječi

Rei (sveta/divine/univerzalna energija svemira) i Ki (sama životna energija). Reiki je univerzalna životna energija, nema ograničenja, svatko je može koristiti. Ova prekrasna energija poznata je pod različitim imenima u mnogim kulturama: prana, chi, Božji dah, biološka energija, svjetlost, kreativna energija, orgon, životni fluid. Reiki je prirodan način iscjeljivanja sebe i drugih. Reiki je vrijeme iscjeljenja. Mikao Usui zbog svoje predanosti i potrage, snage volje i želje, možemo zahvaliti što je Reiki disciplina potpuna. Možemo zahvaliti za divne darove koji se još uvijek prenose s učitelja na praktičare. Kada otvorite kanal za primanje životne energije, imat ćete ga za cijeli život.

Reiki naravno nije religija, ideologija ili uvjetovani stil života. Ne pripada organizacijama, piramidalnoj shemi. Ne veliča, niti umanjuje neko religiozno opredjeljenje, već pridonosi jednoti i prirodnom načinu osobnog i spiritualnog razvoja, pojedinca i kolektiva. Također potiče i pojačava vezu s onim vjerovanjem koje pojedinac nosi Reiki je prirodan je i jednostavan način provođenja univerzalne životne energije, uspostavlja energetsku ravnotežu tijela, podržavajući tako klasične oblike liječenja i sprječavajući ga kao način održavanja zdravlja.

Slika Pixabay

Gdje Reiki pomaže?

Može se izliječiti na svim razinama: fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj ili duhovnoj. Kod akutnih ozljeda zacjeljivanje može biti vrlo brzo, dok kod kroničnih bolesti traje dulje, ovisno o stanju cijelog organizma. Reiki tretman se može izvoditi bilo kada, bilo gdje, nije potrebna posebna oprema. Dakle Reiki je vrijeme iscjeljenja. Vrijeme koje posvećuješ svojem osobnom i spiritualnom razvoju. Kao i poboljšanju svojeg života u svom aspektima.Potrebno je usklađenje takozvana inicijacija, koju se stekne kroz odabranog Reiki učitelja. Osoba koja koristi Reiki energiju samo je kanal protoka koji provodi životnu energiju. Možemo se naučiti ljubazno odnositi prema sebi i drugima u svrhu prevencije bolesti, a možemo i smanjiti pritisak suvremenog života. Bez obzira na to kako prenosimo energiju na ljude, logično je da to možemo učiniti i svim drugim stvorenjima – životinjama, biljkama, pa čak i mineralima i kristalima. Kroz Reiki možemo raditi na mnogim aspektima koji čine život. Od unutarnjeg bijesa i frustracije

Reiki stupnjevi


Učenje upotrebe Reikija podijeljeno je u četiri stupnja, to su sljedećei stupnjevi:

Prvi stupanj Shoden: inicijacija na tehniku ​​reikija za rad na fizičkom planu i samoizlječenje i iscjeljivanje drugih kroz tehniku rukopolaganja.


Druga stupanj, Okuden: znanje za liječenje drugih, rad na daljinu, bez prostora i vremena. Još dublja razina za iscjeljenje mentalnog i emotivnog aspekta.

Shinpiden treći stupanj: učenje usmjeravanja energije u svrhu uzdizanja stanja svijesti, proširenja svijesti, istina, i iscjeljivanje kolektivne svijesti.

Četvrti stupanj Gokuikaiden : postati Reiki majstor-učitelj/instruktor sa sposobnošću poučavanja i prihvaćanja učenika/studenata. Već kroz prvi stupanj počinju se oslobađati energije koje djeluju osim na fizički aspekt bića, i na emotivni, mentalni i spiritualnim. No svakim stupnjem kanalizira se veće količina univerzalne životne energije, dok su Masteri konstantni provodnici univerzalne životne energije.

S tim znanjima pomoći ćeš si u fizičkom zdravlju, i u svim aspektima života, jer Reiki je vrijeme iscjeljenja

Naučiti otpustiti stres i saznati za djelotvorne tehnike opuštanja, postizanja unutarnjeg mira i sklada. Jasnog razmišljanja i koncentracije, poticanja i jačanja volje, te iscjeljenje raznih emocija, potisnutih aspekata koji uzrokuju psihološke izazove. Poboljšat ćeš međuljudske odnose, eliminirati toksine iz organizma, prekinuti odnose (razvezati loše odnose, eliminirati negativne vezanosti za ljude, stvari ili situacije) i harmonizirati one koje želiš. Reiki će ti pomoći kroz meditativnu komponentu iscijeliti triggere i traume iz prošlosti. Eliminirati negativnu energiju u auri i konglomerate.

Pružit će ti zaštitu od istjecanja energije, kod energetskih kuka, koje mogu biti vezane uz psihičke napade, blokade s novcem, s ljubavlju i sl. S Reikijem već prvog stupnja naučit ćeš energetsko čišćenje i zaštita prostora (kuća, stanova, ureda ili zemljišta), realizacija želja i ciljeva, energetsko planiranje. Dok u drugom stupnju možeš slati energiju u iscjeljivanje prošlosti ili manifestaciju ili iscjeljenje budućnosti.

S Reikiejm ćeš vrlo naučiti kako postaviti i kretati se prema ciljevima i ispuniti ih za najviše dobro. Pasivnost i nemoć, prestaju biti bitak tvojeg izraza osobnosti. Reiki je tehnika učenja. Kroz to učenje i praksu koja će te voditi da, kroz sve ljepša i bolja iskustva, razvit ćeš izvanrednu vještinu. Shvatit ćeš kroz prakticiranje i to vrlo brzo, kolika je tvoja nevjerojatna sposobnost djelovanja u postizanju zdravlje, sreću, prihvaćanje sebe i života, te ostvarenja ciljeva.

reiki je vrijeme iscjeljenja
Slika Pixabay

Ponovimo ukratko gdje možeš koristiti Reiki i što možeš iscjeljivati

Reiki energiju možemo koristiti za različite potrebe i područja života. Kao što su fizičko zdravlje, stres i opuštanje, postizanje unutarnjeg mira i harmonije, jasnoća misli i koncentracije, energiziranje i jačanje volje, razni emocionalni i psihički problemi, poboljšanje odnosa, eliminacija toksičnosti među ljudima. Kidanje toksičnih vezanosti (razotkrivanje loših odnosa, uklanjanje negativnih vezanosti za ljude, stvari ili situacije), iscjeljivanje prošlih trauma, rad na željama i ciljevima, financijama, materijalnom blagostanju i obilju. Duhovnom blagostanju i obilju. Emotivnom i mentalnom aspektu. Reikijem možemo raditi na energetskom programiranju, slanju energije na nadolazeće događaje podrške, energetska pomoć umirućima. Reiki kao vrijeme iscjeljenja, svakako je vrijem koje ćeš pokloniti sebi u zadovoljavanju svojih emocionalnih i ostalih potreba.

To je vrijeme kada duboko zakopane rane iz prošlosti izranjaju na površinu, dostupne i spremne za izlječenje. A uz Reiki imaš nevjerojatan alat kojim više blokade, uvjerenja, paradigme, traume i triggere ne moraš gurati pod tepih. Ne moraš glumiti lažnu pozitivnost, već kreirati iz srca uma, duha i energije poravnanog sa svojim Divine Blueprintom.

Uz Reiki vrijeme je iscjeljenja!

Spremno i samopouzdano možeš se suočiti s ‘duhovima prošlosti’, otvoriti stare rane koje nikada nisu zacijelile i bile su potiskivane. Vratiti sebi razumijevanje prema svijetu, prema sebi. Kreirati stabilnost i obilje u svakom aspektu života. Naravno proći kroz sam proces transformacije prema konačnom i potpunom iscjeljenju, uma, duha, energije i tijela. Postati najbolja verzija sebe na najboljoj svojoj vremenskoj liniji.

Osim ovih aspekata uz Reiki grounding s lakoćom ćeš moći shvatiti sdašnji trenutak i kako biti u njemu i uživati svakodnevno. Tako da osim iscjeljenja, upoznat ćeš i moć bistvovanja u zahvalnosti, harmoniji i sreći onoga što imaš baš sada, ovaj tren.

Zanima li te više tema o transformaciji na osobnom i spiritualnom planu uključi se u besplatnu grupu za Rapidnu Transformaciju Heal Point Coaching

S ljubavlju, Nera

Podijeli članak s onima koje voliš

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching