ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Reiki u trudnoći

13 May 2020 / Nera Crnčić
reiki u trudnoći
Slika Pixabay

Reiki u trudnoći i Reiki trudnice s inicijacijom

Reiki se smije primati u trudnoći, kao oblik terapije. U svim slučajevima, kada nešto nije u redu u trudnoći, kada je sve super za potpomaganje u trudnoći. Kada su u pitanju mučnine ili je potreban balans hormona. Ako se radi na osobi koja je trudna, a ne na djetetu u utrobi, Reiki se i tada može primjenjivati, na blizinu, na daljinu uz konkretizaciju namjere.

Sama sam imala slučaj s klijenticom koja nije mogla začeti 8 godina. Kroz Reiki tretmane, koje smo primjenjivele i mindset vježbe, ostala je trudna, a kasnije je naravno i cijela trudnoća protekla fantastično uz povremene Reiki tretmane.

Dakle Reiki u trudnoći je i više nego dobrodošao. Reiki dakle nije samo ovdje da nam pomogne u trudnoći, nama i plodu i povezivanju, nego se u mnogim slučajevima može iscijeliti sam uzrok, na mentalnoj, emotivnoj, duhovnoj i fizičkoj bazi kod nemogućnosti začeća.

Reiki kod trudnica, kao i u ostalim slučajevima radi se s blagom i uravnoteženom energijom, koja dovodi do balansa uma, duha i tijela. Ako je trudnoća u redu, svakako ne treba forsirati tretmane na samoj trudnoći, nego se oni mogu raditi svakih tjedan ili dva za novi priljev balansirane energije.

reiki u trudnoći
slika Pixabay

Reiki kod iniciranih praktičara

Naravno da nakon inicijacije u Reiki žena može ostati trudna i tu se događaju mnoga pitanja, za novu praktikanticu. Je li Reiki okey, ako radim, koliko često, hoće li mi pomoći kod mučnina, tegoba i slično.

Reiki svakako može raditi trudnica. Ako je osoba baš prima klijente, tada je mogu i najvjerojatnije potrebno smanjiti klijente. Dakle raditi onoliko koliko nam tijelo dopušta. Ipak nosimo novi život u sebi, koji također treba pažnju i povezivanje. Dakle kao Reikistica kojoj je to primarno zanimanje, a ne povremeno, može smanjiti trajanje sesije s klijentima.

Dakle Reiki se kao i u svim ostalim slučajevima, tako i u trudnoći pokazao kao odlična holistička disciplina, koja pospješuje tijek trudnoće i povezivanje majke s djetetom. Pošto Reiki kodovi su u nama samo su uspavani do inicijacije, kod ponekih Masterica, u trudnoći dolazilo je do spontanih inicijacija djeteta u Reiki, to jest njihova mogućnost kanalizirana energije, nakon rođenja, bila je podešena na više od 5-10 % Univerzalne životne energije.

Mali savjeti za Reiki tretman u trudnoći

Kao i prije svake sesije opustite se, osigurajte si neometano mjesto, stavite svijeće, muziku. Ako ste u višim stupnjevima osom fizičkog čišćenja prostora možete očistiti prostor simbolima.

Udobno se smjestite i izgovorite 5 Reiki principa i uživajte u cijelom procesu seanse tj. autotretmana

Postavite namjeru, neka bude što konkretnija.

Ovisno o namjeri krenite s autotretmanom po određenim točkama, a možete ih obuhvatiti i sve. Ili se povodite intuicijom.

Ako iscjeljujete sam trbuh, pojačavate vezu i komunikaciju s djetetom, možete tretirati točke rebara, sakralnog centra, korijenske chakre. Jednu točku za drugom i uživati u blagodati energije

Budite zahvalni nakon tretmana za ovu odličnu sesiju i pratite svije tijelo, da li vam poručuje konzumaciju određene zdrave hrane ili slično.

Za naprednije Reikistice (one koje rade Reiki svakodnevno i upoznate su s putevima energije), svakako možete komunicirati preko afirmacija s djetetom, puniti svoj um, duh i tijelo pozitivnim osjećajima i Downloadati podatke koji vam se intuitivno skidaju.

Možete voditi i dnevnik svojeg rada.

Reiki možeš naučiti i ti, a edukacija uživo je u Istri 18.-20.03.2022 u Chiron Healing Gardenu. Detalje pogledaj na linku.

S ljubavlju, Nera

Podijeli članak s onima koje voliš.

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching