ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Reiki u praksi!

13 May 2020 / Nera Crnčić
Reiki u praksi
Slika Pixabay

Ono što je mene kao proučavateljicu energije, zapravo živciralo, jest, što nisam našla onaj odgovor koji je trebao biti. Primjerice u nekoj skripti ili knjizi. Odnosno često su bile razna znanja podijeljena, ali nikako objašnjena za korist u praksi. U jednom trenutku da li skokom kvantne svijesti i coacherske i iscjeliteljske knjige dobile su tu srž. Kako sam oduvijek zapravo i željela podučavati i iscjeljivati, nije mi odgovaralo da velika spiritualna znanja budu toliko velika da ih bude ne moguće primijeniti na individualni život. Reiki u praksi pomogao mi je da istražujem više. Pomogao mi je da s lakoćom mogu modalitet primijeniti na probleme ili izazove s kojima sam se susrela, ja ili pak netko drugi.

Kroz Reiki u praksi već je i danas vidljiv taj jaz iscjelitelja i coacheva

Koji imaju nekoliko ultimativnih coaching motivacijskih rečenica u rukavu i primjenjuju ih da iscijele mnogo ljudi istom rečenicom ili ustaljenom praksom. I naravno onih (meni dražih) koji svaki izraz autentičnosti njeguju. U potpunosti kao jedinstven dar planetu, te tako i iscjeljuju. S druge strane meni je odgovarao individualan pristup. I to svakoj duši koju sretnem, jer njena su iskustva s njene razine svijesti i tako se treba postaviti i djelovati. Neke spiritualne istine kao i onog osobnog razvoja su nepromjenjive i ne treba ih dirati, ali svakako treba obratiti pažnju na individualnost procesa iscjeljenja ili tempo učenja pojedinca neke spiritualne prakse.

Reiki u praksi
Slika Pixabay

Svakodnevni primjeri u uobičajenom životu

Uzmimo za primjer rukopis, sva slova imaju određenu šprancu po kojoj se pišu, no isto tako svatko od nas ima drugačiji rukopis, držanje olovke, pritiska i sl. Ili čak pogledajmo samo otiske prstiju, koliko god su univerzalna stvar i svi ih imamo, svi su otisci različiti. Tako su i svačija iskustva ostavila drugačije djelovanje na nečiju dušu, ponašanje, kreativnost, koliko god bila univerzalna. Tako od nas svatko treba individualna pristup kada se radi o iscjeljenju. Ili učenju. Ili otkrivanju spiritualnih darova.

A mnoge knjige koje sam pročitala nisu me oduševile, to jest saznala sam brdo neprimjenjivih informacija, na svakodnevni život. Tada prije kojih 12-godina, počele su mi dolaziti sve primamljivije knjige u ruku, baš istinskog iscjeliteljskog karaktera, s iskustvom i praksom, uzemljena znanja koja se mogu primjenjivati. I to je ono što me polako i konačno dovelo do toga da prestanem bježati od sebe, da s lakoćom mogu ostvariti promjenu koja želim biti.

Slika Pixabay

Reiki u praksi i na djelu!

Podijelit ću s vama priču jedne moje prekrasne učenice i njenog samoiscjeljenja kroz Reiki 1 stupanj. To se dogodilo zato što je kroz edukaciju dobila osnove, a tada ih je primijenila individualno u praksi, na što i potičem Reikiste, jer znanja su dana da rastu još više, pogotovo kroz micanja tame s kolektivnog uma. Nakon pada s motocikla jako je ozlijedila koljeno. Na njemu se pojavila ogromna grebotina i kvrga. Suprug sav isprepadan predložio je brzi odlazak k liječniku, no ona je rekla da će prije svakako napraviti Reiki tretman na sebi.

Noga joj je bila u toliko kaotičnom stanju da je jednostavno rekla suprugu moraš me gurnuti u more, jer ja ne mogu unutra. Iako je suprug, realno, pomislio da je ‘prsla’ ipak joj je pomogao u more. Malo dalje našla je mjesto gdje su joj noge bile u vodi, a ona je mogla sjediti. Tamo si je dala autotretman Reikijem. Nakon 45 minuta ona ogromna, ogromna kvrga se povukla. Suprug nije mogao naravno vjerovati da je takvo što moguće, a kamoli da tome svjedoči.

I znam pitaš se što će Reiki učiniti za tebe? Pa evo malog dijela što ćeš postići kroz Reiki edukaciju.

Reiki u praksi već u prvom stupnju daje mnogo alata za osobni i spiritualni razvoj

~S Reikijem ćes naučiti smiriti i iscijeliti um, duh i tijelo.

~S Reikijem 1. stupnja naučit ćeš tehnike manifestacije i svjesnog življenja u obilju i radosti

~Naučiti manifestirati novac, novu poslovnu situaciju i/ili kreirati svoj posao iz snova.

~Naučit ćeš bitne stvari o moždanim valovima, te rješenja kako se opustiti, kreirati, riješiti fizičke izazove, nesanicu

~Naučit ćeš kako raditi s podsvjesnim kodovima, te ih mijenjati za najviše dobro

~Manifestirati zdravlje, harmonične odnose, samopouzdanje, razumijevanje i ljubav prema sebi

~Saznati na koji način kanalizirati energiju obilja i povezati se sa samim Izvorom Kreacije (Apsolutom)

~Naučit ćeš i sve o našim energetskim centrima, uzemljavanju, te zahvalnosti i moći trenutka sada

~Saznati kako metafizički i podsvjesni aspekti utječu određene fizičke izazove, te kako ih riješiti

~Kroz Reiki ćeš uspješno i lako kreirati najbolju verziju sebe i iskustva koja želiš osjetiti na svojoj koži u materijalnom svijetu.


A otvorit će ti se mogućnosti da se povezivanja sa sobom i uranjanja u obilje stvarnosti, obilje ljubavi, obilje blagostanja.

Jer sve smo to mi, ta moć sazdana je i utkana u svakog od nas i čeka, čuči, strpljiva je.

Strpljiva je da bude probuđena i da živi u svoj punini tvoga bića. Kroz ovu edukaciju, upoznat ćeš istinsku vrijednost sebe, probuditi samopouzdanje, napraviti velik pomak u osobnom i spiritualnom razvoju. Tvoja energija, misli, um i duh prisjetit će se tvoje istinske svrhe i vratiti se u jedinstvo obilja u kojem granice ne postoje.

Takva iscjeljenja moguća su uz pravilnu primjenu, praksu, vlastiti izričaj i naravno ono najbitnije namjere čistog srca. I tada možemo djelovati ne samo na svoje fizičko tijelo, već i na osjećaj slobode, kreativnosti, harmonije, na financije, posao, ljubav prema sebi. A u prvo stupnju takva prekrasna energetska čuda možeš raditi i na drugima. I to je ono što me zanimalo, ne samo visoke duhovne istine, već i njihova jednostavna primjena u praksi, gdje se može djelovati na svakodnevne izazove s kojima možemo biti suočeni. Želiš li i ti sebi podariti blagoslov iscjeljenja, ljubavi i jedinstva, pozivam te na novu edukaciju Reiki Usui 1 stupnja.

Detalje pogledaj ovdje.

S ljubavlju,

Nera

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching