ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Reiki tretman

13 May 2020 / Nera Crnčić
reiki tretmani
Pixabay.com

Reiki tretman je jako opuštajuć tretman i svaki ga Reikist provodi na temelju intuitivnih očitanja. Primjerice može doći osoba koja želi raditi na određenoj namjeri, primjerice novog posla, no u tretmanu se može ispostaviti da je bitnije iscjeljenje npr srca, te će više energije u tom tretmanu odlaziti na iscjeljenje fizičkog tijela. Jer nam ionako zdravo tijelo treba za bolji posao.

No kako zapravo napraviti Reiki tretman rukopolaganja?

Osoba koja dolazi na tretman neka legne, kako bi se opustila. A za brze tretmane i čišćenje aure može naravno i sjediti na stolici. Nije u početku bitno imate li stol za masažu, kako bi osoba legla. Reiki tretmani u prošlosti radili su se na strunjačama, dekama, jastucima, na podu. Zapravo osobi koja leži treba biti ugodno kako bi se opustila.

No prijeđimo na sam tretman. S klijentom se konzultirajte na kojoj namjeri radite. Zašto na toj namjeri. Što je u njoj bitno. Saznajte već u razgovoru dovoljno i što vam je potrebno za uspješan tretman. Iako možete raditi i bez konzultacija, uvijek će promjene biti uspješnije kada im i sam klijent svjedoči, odnosno kad osvijesti određene blokade, jer ih tada može otpustiti. Dakle saznajte, ako je određena bolest u pitanju, kada se ona pojavila. Bit će vam svakako lakše, znati u vezi bolesti koju čakru tretirati.

Također ako su financijske nestabilnosti u pitanju, već kroz razgovor možete uvidjeti ima li osoba oduvijek takvih problema, čak kroz transgeneracijske podsvjesne kodove, ili određene blokade koje je sama upila kroz život, pa te blokade aktiviraju sistem samosabotaže. I tada probleme npr na financijskom planu. Također pogledajte u konzultacijama kako se osoba odnosi prema novcu, da li ga propušta kroz ruke. Da li ga se boji. Smatra li da je imanje novaca grijeh. Smatra li da ne zaslužuje primati i poznaje li osoba uopće osjećaj primanja i balansa. Saznajte gdje se nalaze konglomerati na metafizičkom, podsvjesnom i fizičkom planu osobe.

Ako se radi o stresu, anksioznosti i sl, saznajte kada se pojavljuje stres.

U kojim situacijama. Je li osoba svakodnevno izložena stresu i tim situacijama. Boji li se promjena. Boji li se živjeti opušteno, poznaje li osjećaj opuštanja. Kako se opušta u slobodno vrijeme. Kako se snalazi u konfrontacijama, izbjegava li ih i zašto ih izbjegava. Što je prethodilo tome da bježi od svih sukoba? Kada je prvi put izbjegla konfrontaciju i sl? Svim Reikistima će biti od pomoći i E book, Nesvjesni driveri, koji možeš naručiti na mojoj stranici.

Ako se radi o određenoj bolesti ili otežavajućem zdravstvenom stanju, npr bolnim mjesečnicama ili cistama na jajnicima. Saznaj kada su se ciste pojavile, je li to nešto što se u obitelji ponavlja. Saznaj poznaje li osoba uopće osjećaj balansa i osjećaj zdravlja. Saznaj ima li balansirane odnose s drugima i sl. Uglavnom dosta toga moći ćeš saznati i kroz razgovor, a to će ti pomoći i u energetskom tretmanu. Saznat ćeš na kojoj razini nastaju konglomerati, a ostalo ćeš napraviti kroz Reiki energiju u tretmanu. Dakle njihovo uklanjanje.

Dakle osoba neka legne. U svojem prostoru u kojem radiš tretmane. Slobodno pripremi prostoriju kako voliš. Ako voliš mirisne svijeće ili štapiće svakako preporučujem, njih također možeš istretirati Reikijem za čišćjenje prostora, podržavanje tretmana i sl. Prostoriju prije provjetri i energetski također očisti. Možeš u iscjeljivanju koristiti i kristale, ako se služiš njima. I naravno pustiti opuštajuću glazbu.

reiki tretmani
Pixabay.com

Neka osoba koja prima tretman neka popije čašu vode prije i nakon tretmana.

Prije tretmana da bude hidratizirana, a nakon tretmana neka pije vodu i kod kuće, jer će tretman neovisno na čemu se radi potaknuti detoksifikaciju tijela i filtriranje toksina kroz bubrege. Uvijek peremo ruke prije tretmana!!!

Kad osoba legne, otvori Reiki s namjerom na kojoj radite. Ili ako si početnik zamoli da energija ide tamo gdje je najpotrebnije iscjeljenje za najviše i najuzvišenije dobro.

Možeš prvo položiti svoje dlanove (ako diraš tijelo dok radiš s drugima, dodirni ga, ako pak preferiraš držati ruke iznad tijela i to je u redu) na ramena osobe. Da se spoje vaše spiritualne čakre, koje se nalaze na dlanovima i na ramenima (imamo još spiritualnih čakri na fizičkom tijelu).

Zatim možeš krenuti od krunske čakre (ako se radi o osobama s dijabetesom tipa 1, a nisi siguran što i kako uraditi prepusti klijenta iskusnijem Reikistu, uskoro ću napisati i članak o tome).

Dopusti si primati informacije o određenom dijelu tijela. (Ovisno o stupnju, zamoli da ti se pokaže stanje uma, nerva, unutrašnjosti mozga i dopusti si primiti informacije) Informacije možeš i zapisivati ako je potrebno i ako smatraš da će ti koja ‘pobjeći’. Tako možeš slijediti svaku čakru. pa sve do obuhvaćanja koljena, gležnjeva i stopala, klijenta. Zatim osoba može leći na trbuh a ti možeš kanalizirati Reiki energiju na glavu, ramena, leđa, bubrege, ili ponovno slijediti čakre.

Ako imaš već razvijen sistem primanje energetskih informacija, dopusti rukama da te same odvedu na mjesta na tijelu koja se iscjeljuju. Tu možeš svjedočiti promjenama koje se događaju prilikom iscjeljenja. Također možeš i vizualizirati osobu potpuno ozdravljenu kad radiš na stopalima. Ako netko ima velike disbalanse u bilo kojem području života zadrži se dulje na stopalima, barem 10-15 minuta. Jer noge s metafizičke stane nam i daju ravnotežu.

reiki tretmani
Pixabay.com

Svaki tretman čak i s istim osobama, kojima radiš više puta, bit će drugačiji.

Zato se jednostavno opusti jer je Univerzalna životna energija, mnogo inteligentnija od našeg ega, te dopusti slijediti energiju i dopuštati da ona iscjeljuje. Dopusti si primati informacije nadosjetilnom percepcijom. Ovdje pogledaj načine na koje možeš primati Reiki intuitivne downloadove.

Također možeš i balansirati čakre osobe na kojoj radiš tretman, kako se uči na edukaciji.
Tretman svakako završavaj na stopalima klijenta, kako bi zatvorio spiritualne čakre na stopalima. I kad radiš na sebi završi na stopalima tretman. Povodi se intuitivnim porukama, koje dobiješ preko Reikija. Ako netko ima problema s ishijasom, možeš mu svakako tretirati taj dio tijela, zatvoriti čakre na stopalima i zagladiti auru. Nakon toga zatvori Reiki kanal, odvoji se energetski od klijenta, uzemlji se i naravno operi ruke i poslije tretmana.

Jednostavno dopusti da Reiki radi kroz tebe, da iscjeljuje, svjedoči promjenama, čišćenju organa, iscjeljivanju određenog aspekta života.

Reiki tretman je toliko dubok, s njim možeš odlaziti u prošlost i ondje iscjeljivati, kreirati budućnost i manifestirati.

Naruči svoj Reiki tretman ili jednostavno nauči Reiki.

S ljubavlju, Nera

Poijeli članak s onima koje voliš

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching