ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Reiki svaki dan!

13 May 2020 / Nera Crnčić
Slika Pixabay

Prošli tjedan sam ujutro krenula u trgovinu i malo dalje od mene srušila se starija gospođa. Od 80 godina. Naime izokrenula je ručni zglob koji joj je iskočio prilikom oslanjanja na štaku kod prelaženja ceste. Tako je ozlijedila i koljeno i ručni zglob. Kako je bila starija i preplašena, gotovo se i onesvijestila koliko joj je pozlilo i koliko je ju je boljelo. Oko nas se skupilo nekoliko ljudi. Jedna curka mi je pričuvala pesekicu, koja je zaigrana. A ja sam u međuvremenu nazvala hitnu. Rekla sam joj da sam iscjelitelj i da ju mogu iscjeljivati energijom ako želi, dok čekamo pomoć. Ona je rekla može.

Nakon dvije minute povratila je snagu, smirila se i rekla mi dajte da vas pogledam. Već ste mi pustili energiju? Ja sam rekla da jesam i pitala je li vam bolje? Ona je rekla da joj jest i da će nazvati doma da javi prije nego ode na hitnu. Toliko joj se poboljšalo da je u jednom trenu zaboravila da joj ozlijeđena ruka visi i da nije u ležištu zgloba. Onda se nasmijala i rekla aha, pa ne mogu s ovom rukom, nazvati doma. Došlo je i nekoliko susjeda dok smo čekali hitnu, pa su donijeli i jastučić za glavu, jer je žena ležala na asfaltu. Rekla je da smirila od Reiki energije, bol joj se smanjila i naravno nije joj se padalo u nesvijest više.

Reiki svaki dan

Ovih nekoliko dana imala sam nekoliko cool tretmana. Zaista mi je super jer je svaki Reiki tretman jednostavno toliko različit od drugih. Niti jedan tretman ili seansa nisu isti. Jer smo svi mi različiti i jednostavno u drugačijim stadijima života. S drugačijim potrebama za iscjeljenje. Već sam pisala kako mi se kao claircognizantici otvorila poruka o narodnom radiju za klijenticu. A ja zapravo sama niti ne slušam radio, a ni nemam pojma koji radio sluša curka. Zatim sam imala tretman gdje je poslana zaštita osobi jer joj je potrebna u sljedeća dva dana. Nisam preispitivala zašto samo sam učvrstila namjeru zaštite za curku. Da bi na kraju se curi srušio dio stana, ali nitko nije bio u tom dijelu, tako da je zaštita djelovala, jer se radilo o kuhinji. A kuhinji se često boravi.

Slika Pixabay

Tako zapravo dolazimo do dijela da Reiki zaista istinski uvijek djeluje. Naravno ne može uvijek spriječiti ni katastrofe zidova koji su se spremni odroniti, ali može maknuti ljude i obitelj s opasnog mjesta.

S drugom curkom sam radila i kad sam joj počela govoriti očitanje na poslu i o njoj samoj, rekla je da konačno to sve želi i sama izraziti, ali nikako ne može. Koliko je toga stresa i bijesa zbog konkretnih razloga progutala, koje nikako nisam mogla znati bez energetskog rada. Primjerice o kojim se situacijama radi. Tako da će Reiki energija zaista dopustiti da točno očitamo energetsku matricu s kojom se osoba bori. Naravno svi su ovi tretmani individualni puniji detaljima, za koje smatram da nisu bitni, za prenošenje, trenutno.

Reiki kod učenica!

Jedna moja učenica Reikija napomenula kako joj je majka koja je starije životne dobi trebala dobivati injekcije, koje dobiva godinama, ali na zadnjih nekoliko pregleda i sami se liječnici čude, kako joj te injekcije više nisu potrebne. Tako da se i obitelj ove uspješne Reiki praktičarke uvjerava u blagodati Reikija i njegovu snagu, ne samo majka već i šira obitelj i prijatelji.

Reiki na daljinu djeluje!

U jednom očitanju isto s osobom koju nikada nisam srela uživo, niti bila u području gdje ona živi, dobila sam poruku da se drvo počelo sušiti iz određenih razloga, koji indiciraju na nešto. Sama žena je potvrdila da joj se počelo sušiti drvo koje joj se nikad nije sušilo. Tako da u beta stanju svijesti, razumski nikad ne bih mogla znati ima li žena drvo koje je počelo odumirati i ukazuje na nešto.

Tako da Reiki energijom možeš pomoći i drugima koji trebaju tvoju pomoć u ovakvim situacijama. A trebaš li pomoć i iscjeljivanje kroz Reiki energiju, tu sam, jedan inbox daleko.

Želiš li naučiti Reiki, javi mi se na ovdje.

Carpe diem, xoxo

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching