ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Reiki namjere

13 May 2020 / Nera Crnčić
reiki namjere
Slika Pixabay

Što su uopće Reiki namjere?

Reiki je disciplina iscjeljenja i manifestacije. Ona je ovdje za osobni i spiritualni razvoj, kako pojedinca, tako i kolektiva. Već na edukaciji poučavam da prvo i osnovno jest, da moramo znati što želimo. Kako bi opće oblikovali namjeru, na kojoj radimo. U Reikiju autotretman ili tretman na drugima, nazvala bih pasivnom manifestacijom. Nakon pasivne manifestacije naravno, dolazi i aktivno djelovanje. Pa kako postavljati Reiki namjere u tretmanima?

Obično kada Reiki praktičari počnu poimati koliko zaista mogu napraviti kroz Univerzalnu Životnu Energiju, tada požele sve. Uvijek napominjem da Reiki namjere je najbolje raditi po određenim aspektima na kojima želimo rapidno poboljšanje. Ne sve odjednom. Jer osoba shvati joooj, a baš želim drugi posao, veću plaću, bolje kolege, intimniji odnos s partnerom, harmoničniji odnos s djecom, želim imati samopouzdanja, besprijekorno zdravlje, riješiti se nesanice, brige, stresa, želim opraštati, biti privlačna, uvažena, vjerovati u sebe, ostaviti trag svojim radom i postignućima, duboke razgovore, upoznati zanimljive ljude, putovati, posjetiti egzotične zemlje, biti u ravnoteži, smršaviti, udebljati se, kupiti ljetnikovac, iscijeliti štitnjaču, stil života, prehranu, um, duh i tijelo itd. Svatko ima svoje želje, svoje namjere i ono što je sreća za tebe osobno. Više možeš pročitati u mojem prvijencu Eskalator uspjeha, o osobnom uspjehu.

No ovakve natrpane, općenite namjere, trebat će najviše vremena, da osjetiš promjene. Nije da se neće događati, nego će zbog spore materijalne realizacije, tebi djelovati teško. I kada će otpadati konglomerati koji ti ne dozvoljavaju da se približiš onome što želiš i/ili aktiviraju sisteme samosabotaže, tebi će djelovati dugo i teško.

Dakle namjere mogu biti kratke i jasne poruke, u samom tretmanu.

Ako su potpomognute vizualizacijom, visoko vibrantnim rečenicama, instalacijom novih podsvjesnih kodova, moći češ i pratiti energetsko-fizičke promjene, koje će ubrzo djelovati na fizičku realnost.

Primjerice pred otkazom si. Treba ti dakle novi posao. U toj namjeri, saznaj što želiš. Dakle želiš novi posao. Ili ako radiš tretman na nekom drugom, stavljaš njega kao glavnog aktera svojeg tretmana. U namjeri možeš i postaviti do kada ti treba novi posao. Možeš staviti i kakav je to posao koji želiš. Što voliš ili želiš raditi.

Dakle namjere ne trebaju biti općenite. Jer svatko od nas je individualan. Ako imaš posao koji obožavaš, no trenutno lansiraš novi proizvod, tada možeš raditi namjere da tvoj proizvod ili usluga dođe do pravih klijenata. Dakle, da bude prihvaćen i da ljudi imaju istinske benefite od njega. Možeš postaviti namjeru koliko klijenata, do kada želiš, kako želiš raditi s njima.

Slika Pixabay

Ako želiš dobiti ili pak izgubiti nekoliko kilograma. Možeš staviti namjeru koliko kilograma i vizualizirati sebe u tretmanu kao osobu skladnog tijela, osobu koja brine o svome tijelu, osobu koja se kreće ili vježba i koja konzumira hranu koja joj odgovara.

Nakon takvih namjera, sve zaista što imaš na raspolaganju već danas možeš početi koristiti. Možeš primjerice otići u šetnju i pojesti obrok prepun nutrijenata, čak i zaplesati.

Želiš li primjerice intimniji i skladniji odnos sa svojim partnerom, staviš to u Reiki namjere, kroz autotretman. I radiš namjeru na tom polju.

Želiš li harmonizirani odnos s ukućanima ili kolegama na poslu, namjeru možeš raditi na tom polju, kroz autotretman.

Želiš li iscjeljenje od određene fizičke bolesti, specificiraj namjeru i radi na tom polju autotretman.

U stanju autotretmana uvijek ćeš dobiti i određene trenutke tzv, ‘epifanije’ i downloadanja informacija, koji će ti pomoći na putu i usmjeriti te kako čim prije do željene realnosti. A spoljašnji svijet kroz energiju vodit će te linijama stvarnosti kroz sinkronicitete, ljude, situacije koje će ti pomoći u onome što ostvaruješ.

Već sam prije u blog postovima, napomenula da korištenje Reiki energije za najveće i najuzvišenije dobro, može spriječiti sami obrasci praktičara u konkretizaciji namjera.

Reikijem možeš si pomoći kod nesanice, napadaja panike, kod stresa, kod fizičkih oboljenja, bilo koje vrste, kod emotivnih i mentalnih blokada, kod iscjeljenja duše, prošlih života, a naravno i kod financija, materijalnih stvari, transcendentaciji ega, pronalaženju životne svrhe, ljubavnim, sklada, balansa i harmonije u bilo kojem području života.

Neke namjere možda ćeš trebati odraditi u jednom setu od 4-5 tretmana, dakle 4-5 dana za redom. A neki mogu čak i zahtijevati i 2 ili 3 seta, tretmana.

Želiš i ti kreirati kroz Reiki tada se vidimo u Grožnjanu, 18.-20.03.2022 u Chiron Healing Gardenu na edukaciji.

Podijeli članak s onima koje voliš.

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching