ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Reiki iscjeljivanje planeta

13 May 2020 / Nera Crnčić

Reiki iscjeljivanje planeta je odlična zahvala za sve što nam naš planet omogućava.

reiki iscjeljivanje planete
Slika Pixabay

Od hrane, voda, pa sve do podržavanja naših života, Reiki iscjeljivanje planeta omogućuje da napredujemo kao kolektiv i da obasipamo našu planetu energijom dostojanstva i ljubavi.

Kao Reiki praktičaru, jasno ti je što je sve Reiki tebi omogućio. U iscjeljivanju podsvijesti, blokada, uvjerenja, financija, pogleda na odnose, tijelo, um i duh. Tako ti je jasno da energija na daljinu ili blizinu nema granica, (baš kao i net), te kad stasaš u ljubavi, sreći i Univerzalnoj energiji, možeš započeti i s iscjeljivanjem planeta.

Poneke škole to rade u 18 sati, poneke u 22:30, poneke u 10 ujutro, poneke u 23 sata. Većina ih radi grupno nedjeljom ili ponedjeljkom.No nema pravila, da moraš čekati određeno vrijeme, kada poželiš ovom planetu koji te podržava podariti iscjeljenje. Samo iscjeljenje možeš bazirati na cijeli planet. No isto tako i samo na neki njegov dio, kao što su vode, mora, rijeke, jezera. Ili pak šume, biljke, minerale, životinjski svijet ili zrak. No možeš i napraviti iscjeljivanje za cijelu planetu ili konkretizirati namjeru iscjeljenja određenog područja planete. Državu, kontinent i sl.

Ovisno o stupnju i o onome što preferiraš tvoj će se tretman za planetu razlikovati.

reiki iscjeljivanje planete
Slika Pixabay

Prvi stupanj. U prvom stupnju ima toliko načina kako možeš pomoći našem planetu u obnavljanju. Možeš direktno iscjeljivati vode, rijeke, drveće, prijenosom Univerzalne životne energije kroz kontakt, No možeš uzeti i kamen ili kristal. Koji će u tvojoj namjeri predstavljati planet kojem odašilješ energiju za iscjeljivanje. A kasnije kad napuniš taj kamen možeš ga vratiti u prirodu. U prvom stupnju dovoljno je predati energiji kroz ruke, na planet s namjerom da se iscijeli, obnovi i bude u miru.

U prvom stupnju odredi namjeru, da li je to cijeli planet ili je pak za određeno područje. Možeš dakle raditi i polaganje ruku na samu zemlju, pijesak i slično.

Reiki iscjeljivanje planeta u drugom stupnju

U drugom stupnju Reiki iscjeljivanja planete, možeš i to uzeti preko pomagala kao što je globus, kamen, atlas, kristal. Koji će u tvojoj namjeri predstavljati planet kojem odašilješ energiju za iscjeljivanje. Možeš si odrediti određeni kristal koji će uvijek predstavljati Zemlju i slati mu energiju ljubavi i iscjeljenja.

Odredi da li je to cijeli planet ili je pak za određeno područje, karta, kristal ili globus ovdje su samo pripomoćni alat, koji ti će ti pomoći u fokusu namjere i njegovoj realizaciji. Dakle ne moraš ih koristiti kad se već izvježbaš ako ti nisu potrebni.

Reiki tretman neovisno o stupnju napravi kroz namjeru i koncentraciju slanja energije, barem 25-30 minuta.

Možeš poslati namjere balansa određenog područja, balansirati Zemljine chakre, za harmoniju, ljubav, istinu. Za očišćenje onečišćenih područja, za detoksifikaciju voda, za svjež pročišćen zrak.

U višim stupnjevima obgrli planetu ili neko njeno područje koje iscjeljuješ, prekrasnom svjetlošću. Bliještećom svjetlošću i vizualiziraj kako se planet ili određeno područje obnavlja. Svjedoči promjenama.

Napredniji praktičari svakako mogu zamoliti vodstvo, više, za Apsolut da im pokaže mjesta koja trebaju trenutno najviše ljubavi, energije i iscjeljenja.

Reiki će kao i uvijek djelovati za najviše i najuzvišenije dobro, na najbrži mogući način. Tako da će se ili određene područja na planetu početi i samoobnavljati, ali će i energetski dolaziti osobe koje trebaju pomoći tom području, kao i planetu, ako radimo za iscjeljenje cijele planete.

Novi Reiki Healing Retreat je u Istri, 18.-20-03.2022, a što ćeš sve savladati i naučiti u prvom stupnju, pogledaj na linku.

S ljubavlju, Nera

Podijeli članak s onima koje voliš.

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching