ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Putovanje od tisuću milja, počinje jednim korakom!

13 May 2020 / Nera Crnčić
Slika Pixabay

“Putovanje od tisuću milja, počinje jednim korakom”Lao Tzu.

Tako je s tvojim putovanjem. Tvojim putovanjem života. Možeš svakako i smiješ stajati na mjestu koje ti ne odgovara. A možeš i manifestirati sasvim nešto novo. Tvoje putovanje počinje samo jednim korakom, jednom vizualizacijom, jednom odlukom; ja vrijedim. A taj korak ćete odvesti na daleke neviđene puteve. Svaki dan potvrdite da s ljubavlju i radošću posvećujete vrijeme svojoj pasivnoj manifestaciji, i da sve ono što možete već danas od osjećaja, afirmacija, misli početi činiti za sebe, činite.

Čak i ti mali koraci vodit će vas daleko u postizanje ekstravagantnih ciljeva

Ja sam primjer, Joe Dispenza je primjer, Louisa je primjer, Teal Swan je primjer, kao i tisuće i tisuće drugih čija imena znamo, a i ona čija ne znamo. Uvijek imaj na umu da su ti ljudi uspjeli u svojoj manifestaciji i počinjali su sa pasivnom. Jer sve prvo rodi od ideje u nama, od vizije u nama samima, a kasnije se to prenaša na ono što želimo iskusiti, opipati, doživjeti.

Joe je imao polomljenu kralježnicu, rekli su mu da nikada neće hodati, da neće ustati. I vizualizirao je kako mu se kralježnjaci popravljaju, iscjeljuju, kako su funkcionalni, ispravni, zdravi. I uspjelo mu je. Odlučio je da neće biti statistika! Prije se bavio kiropraktikom, s 23 mislim da je imao fatalnu nesreću i nakon iscjeljenja počeo je dubinski proučavati neurološke procese i danas kroz ta znanja uči ljude kako i oni to mogu.

Ja sam isto tamo davno odlučila da neću biti statistika

Nakon ignoriranja katastrofalnih simptoma od 2 godine. Sve dok mi organizam nije uistinu pokazao da se ne šali. I tada je sve stalo, posao, skoro pa i zrak u plućima. I mislim da sam negdje pročitala rečenicu, ja neću biti statistika i time sam se povodila. Nisam bila statistika i danas učim ljude kako da ne budu ni oni. I moje putovanje od tisuću milja, počelo je, jednim korakom.

Slika Pixabay

Louise je imala karcinom spolnih organa. Godinama je bila zlostavljana spolno, još kao mala djevojčica i kasnije je našla partnera koji ju je jako povrijedio. Uslijed svega toga kroz tu bolest organizam joj je dao vremena da se iscijeli, oporavi i da ne bude statistika. I ona je odlučila da neće biti statistika, završila Reiki modalitet iscjeljivanja, i predala svijetu golemo znanje.

Teal Swan je bila djevojčica koja je odrasla u sotonističkoj sekti u kojoj je svašta doživjela. Nisam sasvim upoznata s njenom biografijom, (prijatelj koji je njome fasciniran, mi je pričao), no mislim da nije tamo rođena, nego da je koju godinu nakon rođenja majka otišla s dečkom u taj kult. Tamo je proživjela određena uvjerenja kulta, kao i spolna i druga zlostavljanja. I isto je odlučila da neće biti statistika i zarobljenik svoje prošlosti. I danas otvoreno govori o povezanosti i utjecaju misli, emocija na um duh i tijelo.Tako da i tebe dijeli samo ta odluka, ta sekunda da odlučiš kada više nećeš biti statistika svoje prošlosti, svojih strahova i svojih uvjerenja.

Ta jedna sekunda te dijeli da postaneš moćna žena koja nije statistika. Kroz 4-tjedni program Moć Žene-tajna manifestacije. Jer i tvoje putovanje od tisuću milja, počinje jednim korakom. Program je dostupan i za individualne tretmane po cijeni od 7599 kuna, grupno po cijeni od 399 kuna.

Carpe diem, xoxo

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching