ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Ponekad će tvoje iscjeljenje smetati tvojoj okolini! SAMO NASTAVI!

13 May 2020 / Nera Crnčić
Slika Canva

Da istina je, ponekad će tvoj osobni rast, tvoj spiritualni rast. Tvoje iscjeljivanje nekome biti jednostavno previše. Bit će dana i kad nećeš biti shvaćena. Kad će se sve što radiš krivo interpretirati. Jednostavno biti će tih ljudi kojima će tvoja promjena biti nelagodna. Nikako se neće slagati s njom ili je podržavati.

Moj savjet: Nastavi rasti, neće ti biti žao!

Ponekad će netko tvoje osobno postavljanje granica, koje dugo nisi radila, interpretirati kao izdaju. Nisi više na raspolaganju. Nisi više potrčko, rame za plakanje, ne uvlačiš se u dramu tuđeg života. Ako to netko i prikaže kao izdaju, ne vjeruj. Imaš pravo rasti, učiti, ulagati u sebe. Imaš pravo biti ono što želiš, svojim vremenom raspolagati kako želiš! Nisi dužna uvlačiti se u tuđu dramu i nisi zato manji prijatelj. Nisi dužna govoriti da stvarima koje ti ne odgovaraju i svakako smiješ postaviti zdrave granice u svakom odnosu koji njeguješ!

Slika Canva

Ponekad ćeš jednostavno biti osuđivana!

Da, bit će i dana kad će netko u tvojoj okolini prikazivati osobni rast kao fazu koja te eto opičila! Neće te shvaćati ozbiljno, njihove stare dominatne energije borit će se s novim energijama u tebi. Tvoje meditiranje će biti smiješno, tvoja yoga, coachevi i edukacije, sve što ulažeš u sebe biti će pod povečalom. I ponekad bez imalo podrške. Evo članka ovdje za dublji uvid.

Moj savjet: Nastavi raditi na sebi, neće ti biti žao!

Nekad ćeš jednostavno potegnuti tuđe triggere!

Da, da. Dobro si pročitala nekad ćeš jednostavno potegnuti tuđe triggere, pa će se činiti da prelaziš njihove granice namjerno! Nekada ćeš svojim spoznajama druge dovoditi u nelagodu, jer rad na sebi je vidljiv. Vidljiv na svim poljima. Emotivnom, mentalnom, duhovnom, spiritualnom, financijskom, energetskom. Tako da ćeš se naći u situacijma da si druge okrznula i potegnula ih gdje nisu baš jaki trenutno!

Shvati nikog ne izdaješ svojim razvojem, nikog ne povređuješ i nisi odgovorna za tuđa prošla iskustva. Nastavi rasti, vjerovati u sebe i biti najbolja verzija sebe!

Slika Canva

Prijavi se na edukaciju za novu generaciju Reiki praktičar Coach-a.

Carpe diem, xoxo

Ako ti sviđa članak, podijeli ga sa svojim prijateljima!

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching