ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Podsvijest i manifestacija

13 May 2020 / Nera Crnčić

Kako ispitati podsvijest na određena uvjerenja? I saznati koliko nam smetaju da stanemo na put svoje željene realnosti? Podsvijest i manifestacija idu ruku pod ruku, jer zapravo manifestiramo ono što je u našoj podsvijesti.


Podsvjesno ispitivanje možeš raditi na nekoliko načina.

Primjerice cijelim tijelom ili na prste.
Cijelim tijelom. Ustani. Budi dovoljno hidrirana, dakle popij vode ako je ne piješ često.


Kada ustaneš neka lijeva i desna noga budu malko udaljene jedna od druge (ne jedna do druge), poravnaj kralježnicu i spusti ruke uz tijelo. Tijelo ti neka ti ne bude kruto, ali ipak stoji uspravno. Opusti se i zatvori oči.


Za početak kaži naglas ili misleno, da. Ako su nam polariteti poravnati, kada kažemo da, naš će se organizam prirodno nagnuti naprijed. Zatim kaži ne. Prirodno se organizam tada, naginje unazad. Kada naravno ustanoviš na koju ti se stranu organizam naginje, možeš ispitati određena uvjerenja koja nosiš.
Iako me žene i muškarci često znaju pitati, ali zašto ja ne bi želio novčanu slobodu? Na tome radim mjesecima, i nema skoro nikakvih ili ima jako malih promjena. Nema one financijske slobode koju moja stvarnost i svjesnost želi. Zapravo ne radi se o tome da ti ne želiš financijsku slobodu, već to tvoja podsvijest predstavlja kao nešto opasno.


Nedavno sam 1:1 počela raditi s jednom klijenticom koja je iscjeliteljica. Ima puno znanja, zaista je disciplinirana u svojem radu, radi na sebi, uči i raste i dalje, no nema klijenata. Ima povremeno pokojeg klijenta, ali ih nema dovoljno, a ni blizu za lagodan život, financijski neovisan, s obzirom na svoje znanje i sposobnosti.


Dakle kod nje se događa, da joj podsvijest sugerira, ili zakačenost na određeni oblak stvarnosti da za nju nije povoljno imati klijente iz nekog razloga. Taj razlog se nalazio u podsvijesti, povezan s prošlim životima (jer 30 000 limitirajućih sati podsvijesti, ne nosimo samo iz ovog života, već i iz prošlih, pa i na generacijskoj liniji, kao i moguće na zavjetima duše…). Njeni limiti u podsvijesti glasili su: Prognati će me, spalit će me, ubit će me…

Podsvijest i manifestacija

Poanta da je financijsku slobodu, koju bi ona stekla radom kroz iscjeliteljski poziv, glasio iz podsvijesti za tebe je to opasno. Opasno po život, opasno za tvoju sigurnost. Mogu te izopćiti, ismijati, odbaciti te, čak i oduzeti ti život. Jer većina vrsnih iscjelitelja, radila je ovaj poziv i u nekim od prošlih života, te je njoj podsvijest sugerirala, kako je opasno baviti se time. Iako joj je to bila želja cijeli život. Iako se obrazovala za to. Iako je vrsna u tome. Podsvijest ju je uvijek vodila na one puteve, gdje je bilo igrati sigurnije. Na puteve gdje nema klijenata. Koji je mogu izopćiti, ubiti ili je prognati.


I zato nam se nekada na prvu čini, zašto pobogu ja ne bi željela financijsku sigurnost i neovisnost kroz svoj rad? To je ono što uspijemo svjesno saznati. Podsvijest je ipak enigma sama po sebi.


Kako ispitati podsvijest na ruke, to jest prste? Uzmi jednu ruku i složi jedan krug, kao da pokazuješ znak ‘Vegete’, a kažiprst druge ruke umetni u krug koji si složila drugom rukom. Također počni sa da. Kada kažeš da. tvoj kažiprst, ne bi trebao proći kroz krug, to jest on bi trebao ostati čvrst. Zatim kaži ne. Kada kažeš ne, kažiprst bi trebao proći kroz krug, to jest razdvojiti prste. To možeš probati zatim sa svojim primjerice imenom. Kaži svoje ime, npr. moje ime je _____, i povuci kažiprst kroz krug. Krug bi trebao ostati čitav, da ga kažiprst ne probije. A zatim kaži neko random ime, primjerice moje ime je Roberta i ponovno stavi prst u krug i povuci ga udesno ili ulijevo, ovisno jesi li ljevak ili dešnjak. Kada kažeš random ime, kažiprst bi trebao proći kroz krug.


Podsvijest i manifestacija:

Isprobaj koje od ovih tehnika ti više odgovaraju, da li cijelim tijelom ili na prste, te možeš ispitati neka od sljedećih uvjerenja:


Za mene je sigurno biti bogata/financijski neovisna.
Poznajem osjećaj sigurnosti u ljubavnoj vezi.
Lako je manifestirati.
Slobodna sam samo ako patim.
Ovisna sam o drami života.
Sigurna sam ako sam siromašna.
Sigurna sam ako se mučim.
Samo s jako puno rada mogu do nekih novaca.
Dopuštam si biti lijepa.
Dopuštam si biti zdrava.
Voljena sam.
Poznajem osjećaj prave ljubavi.
Poznajem osjećaj novčane slobode.
Ja sebe volim.
Samopouzdana sam.
Pozitivna sam osoba.
Radujem se svojem životu.
Radujem se svojem postojanju.
Imati novac je grijeh.
Biti bogat je grijeh.
Spiritualnost i novac idu zajedno.
Autentična sam pred svima i svaki dan.
Glumim da bi mi bilo dobro.
Dopuštam si imati 5000/10 000 € mjesečno. (ispitaj svaku cifru posebno, također ispitaj i manje cifre, kao i veće, ako već ovo postižeš, ali ne možeš recimo 20 000 i sl)
Kriva sam (nije čak bitno ni zašto, bitno je znati da svaka krivnja iziskuje kaznu)


Evo ovo su samo neka uvjerenja koja već danas možeš provjeriti. To nisu osobna ‘core’ uvjerenja već su moguće i nakačenja na oblak stvarnosti neke energije.

Što se krije u podsvijesti?


Primjerice s jednom bivšom Life Rebrendericom žena je imala uspješno poduzeće, već godinama. Htjela ga je još i proširiti, no do proširenja nikako da dođe, a opetovano je od pola milijuna zarade dolazila do bankrota i tako godinama. Nije joj bilo jasno kako netko njenih sposobnosti, znanja može jednostavno svako malo, jednostavno kiksati.

Ona je međutim imala uvjerenje da na nekom dijelu sebe treba ostati žrtva, u tom financijskom dijelu, kako bi i dalje bila povezana s prijateljicama koje ima još od osnovne i srednje škole. Kako bi se s njima imala na temelju čega povezati.

Ona jako voli svoje frendice, kao i one nju i u njoj se rađao osjećaj velike krivnje, jer je njoj bolje nego njima. I znala je da one nikada neće raditi na sebi, u toj mjeri da nešto postignu drugačije od onog što žive i nije joj to smetalo.

Nije ni njima smetalo što ona ima paletu novih prijatelj i prijateljica i što ona radi na sebi i postiže uspjehe. Ali je njena podsvijest tražila da se ipak nekada stavi u ulogu žrtve, kako bi se i ona imala s čim s njima povezati, dobiti njihovo suosjećanje, te jednostavno i dalje biti ‘jedna od njih’, jedna iz klana curki s kojima je odrasla i koje su uvijek imale neke zajedničke probleme u životu.

Na Life Rebranding programu shvatila je kako do podsvjesnih programa koji ju koče u nekom području života, kako ih promijeniti te kako s lakoćom manifestirati ono od čega nam duša pleše, svaki dan.


Ta naša podsvijest je slojevita. Zato su podvijest i manifestacija jedno.

Zato ženama na Life Rebranding programu i ponavljam, nakon što implementiramo sva znanja manifestacije, radimo na njima, jedno smo s njima, prođemo dakle 4 konglomerata matrixa, ako se za 6, 7, 8 mjeseci, ovisno koliko je velika stvar koju manifestiramo.

Ako baš manifestiramo da upišemo arhitekturu, nećemo je završiti i dobiti diplomu u 8 mjeseci i sl, no za ostale stvari, ako nema naznaka promjena na nekom području života ili su oni jako mali, primjerice kad manifestiramo partnera, proširujemo posao, novi posao, putovanje/a, financijsku slobodu, zdravlje, vremensku slobodu i sl, znači da naša podsvijest smatra da je za nas to nešto opasno.

A ta uvjerenja/limiti/sheme/paradigme mogu se nalaziti na nekoliko nivoa postojanja, te nas zaista sprečavati da ostanemo zakačeni na stare linije stvarnosti, stare oblake stvarnosti. Te tada možemo pribjegnuti podsvjesnom testiranju, otkrivanju podsvjesnog koda koji nam ne odgovara, to jest sprečava našu manifestaciju, jer je po nas to nešto opasno, te ćemo ostati u ‘zoni komfora’. Nakon što detektiramo limitirajući kod, brišemo ga i upisujemo novi kod u našu podsvijest koji nam služi, i vodi nas lako do naše manifestacije.


Na Rebrandingu sve te stvari učimo i usporedo, tako da dekodiranje svijesti, mijenjanje energije, kao i odlične manifestacijske tehnike možeš upotrebljavati zauvijek, za bilo koje područje života. Podsvijest i manifestacija više neće biti misterij.

Zanima li te kako je lako manifestirati vlastiti idealni život, upiši program Life Rebranding i jednostavno počni uživati svaki dan svog postojanja u obilju, ljubavi, i zahvalnosti što god da su ti ciljevi. Nova grupa starta 28. 2. 2024.


Za sve one koji su već prisustvovali Life Rebrandingu,

ali i sve koji žele i dalje biti na high vibe liniji i manifestirati željeno, kreirana je grupa kojoj možeš pristupiti i ti, s članstvom od 40 € mjesečno (za prijave do 10. 2. 2024 -30 €). Svaki tjedan očekuju te motivacije, energo meditacije kroz Energetick i rebranding program, kao i podsvjesna uvjerenja koja ćeš naučiti sama ispitati i promijeniti za što bržu realizaciju. Prva meditacija koja nas sve očekuje jest manifestacija za određenu/potrebnu (dobitak moguć od 500-5000 €, ako se ispravno radi svaki dan!!!!), sumu novca kroz duboku relaksaciju meditaciju discipline Energetick.


Za grupu i članarinu se prijavi ovdje. (za prve uplate i sudjelovanje do 10. 2. 2024, cijena 30 €). Start 28. 2. 2024. i prvi tjedan odmah 15 lekcija; kako manifestirati idealnog partnera GRATIS (poklon u vrijednosti 404 €).

Prijavi se ovdje u inbox.


Vidimo se manifestatori moji!!!


Za tvoj uspjeh, Skill Energy Coach

Podijeli članak s onima koje voliš.

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching