ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Početak manifestacije

13 May 2020 / Nera Crnčić
 Početak manifestacije
Slika Pixabay

Svaka manifestacija počinje jednako. No je li početak manifestacije lagan? Ponovno ovisi o tebi i pogledu na moć svojeg uma. No početak manifestacije počinje onaj tren kada saznaš što želiš. Kada još nisi siguran što želiš ili si se zaista toliko udaljio od duše da želiš samo kopirati tuđe životne stilove, da se uklopiš. A vlastitih želja nemaš, vrijeme je da utoneš u sebe i saznaš zašto je to tako. No izuzmimo činjenicu da ne znaš što želiš. Duboko u sebi svatko ima snove. I svatko pod ovim nebom sposoban ih je sanjati, ali i pretvoriti u stvarnost.

Ima jedna lijepa rečenica koja je inspirativna a glasi, jednom dnevno dopusti si slobodu da sanjaš.

Jednom kada shvatiš da većinu vremena razmišljaš i možeš razmišljati, shvatit ćeš da ti nitko razmišljanjem ne upravlja doli tebe. Nema osobe koja dolazi i govori sad trebaš brinuti, nema osobe koja dolazi i govori sad moraš imati negativne misli. Nema osobe koja dolazi i govori sad smiješ imati dvije, tri ohrabrujuće i pozitivne misli. Nema, sve si to ti. I zaista kako razmišljaš i kamo ulažeš svoje misli, tako ćeš i percipirati svijet oko sebe. To može biti vrlo prijateljsko, ali i vrlo neprijateljsko mjesto.

Što prije shvatiš da nitko neće položiti ispit za tebe, pročitati knjigu, ustati umjesto tebe na ranojutarnju šetnju, bit će ti lakše. Lakše znati da svoje misli možeš usmjeravati na brige i loše ideje 24 sata, ali da možeš i misliti pozitivno. Jer zaista nitko ne upravlja tvojim mislima umjesto tebe.

A sad koliko je tebi oslobađajuće znati tu činjenicu? Da si ti odgovoran za početak manifestacije?

Da ti upravljaš svojim mislima. Da s njima možeš kreirati i osjećaje. Da s njima možeš kreirati i manifestirati sasvim drugačiji životni stil. Da zaista možeš 6 sati u komadu svaki dan pričati kako je ekonomija u k****, kako te nitko ne voli, kako te nitko ne sluša i onda još o tome razmišljati svakodnevno dodatna 3 sata. A i ne moraš.

I nitko ne kaže da ćeš ovaj veliki pomak napraviti s negativnih misli u kojima se za neke stvari ne osjećaš dovoljno vrijedan, pucnuti prstima i voila, sve pozitivne misli Divine polja, pohrlit će tebi. No ne radeći nikakvu promjenu zasigurno ćeš i iduće godine biti na istome mjestu, umno i duhovno, pa i za još koji godinu, a tada će i fizičko tijelo početi manifestirati tvoje misli i osjećaje i polako i sigurno još ti malo otežati stvarnost.

Zato je vrijeme da zaista počneš svoj um smatrati alatom. Nitko ne kaže da nikad nećeš doživjeti razočaranje, negativne emocije i/ili tugu, no one ne bi trebale biti glavni izvor tvojih poteza naspram životnih pravaca kojima se krećeš.

Zato svakako imaj dostojanstva krenuti istraživati koliko je tvoj um moćan, zajedno sa mislima i osjećajima, novim pogledima na život.

Kada sam ja počela manifestirati i odmicati se od ‘stare sebe’ koja mi nije odgovarala.

Koju sam dopustila igrati iz svojih strahova. Počela sam s jednom jednostavnom rečenicom. Koja je meni odgovarala. A glasila je moj život je briljantan.

Zato želiš li da je tvoj život od danas, pa nadalje čudesan, maestralan ili fantastičan, izaberi jednu rečenicu. Koja je će opisivati tvoj život od danas, pa do kraja tvog života. Moj život je čudo, moj život je jedinstven, moj život je prekrasan. I dopusti si osjetiti tu rečenicu svako jutro.

Uskoro ćeš se početi pitati zašto je moj život fantastičan ili čudesan. I zatim ako nije ovaj tren takav, pitaj se što bi ga učinilo takvim. Kakav je to život koji je tebi briljantan ili čudesan, neponovljiv, jedinstven, maestralan?

Kako izgleda taj jedan idealan dan tvojeg života, ili tjedan, cijeli mjesec ili pak godina.

I ponekad usmjeri misli i u tom pravcu. U fantastičnost života. U njegovu ljepotu i dopusti si pomisliti kakav je to tvoj idealan život. Što ti želiš od njega. I tada veći dio misli počni usmjeravati u tom pravcu.

I pogledaj promjene, koje dolaze.

Znaš li da kroz Reiki modalitet možeš brže i lakše manifestirati željenu stvarnost? Pogledaj edukacije i napravi prvi korak prema velikoj promjeni.

Podijeli članak s onima koje voliš.

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching