ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Osjećaš li se kao CEO svog života?

13 May 2020 / Nera Crnčić
CEO

A-a, neću te ispitivati o poslu.

Niti ću te ispitivati da li si zadovoljan svojim poslom. Mene zanima da li se ti osjećaš kao Boss u svojem vlastitom životu? Kao CEO svog života?

Ako se slučajno ne osjećaš moćno i kao aktivan tvorac imam jedan mini zadatak za tebe. Malen je malecki, a zaista donosi promjene. I to velike. Neću sad previše savjeta podijeliti, već jedan i to vitalan.

Uzmi tu bilježnicu

bilježnica Boss

Jednu običnu bilježnicu i olovku. Ili jednostavno koristi Word. Zapiši današnji datum i rečenicu Ja sam CEO svog Života. Ili ja sam Boss svojeg života. Ili ja sam Šef svojeg života. Ili Ja sam svoj gazda. Koja god istoznačnica* ti odgovara.

Jednostavno datum i rečenica Ja sam CEO svog života. Tada provjeri kako se osjećaš. Da li ti je ugodno kad to izgovoriš takvu afirmaciju ili jednostavno još ne rezoniraš s njom?

Također je poželjno da nakon toga zapišeš, sve što želiš postići do tog istog datuma sljedeće godine. Daj mašti na volju. Zapiši ono što istinski želiš. (**)

Naravno čim stigneš zapiši i sve one korake koji te zaista mogu dovesti do cilja. A to je da se istinski počneš osjećati kao CEO svog života. Skromnost sada nije vrlina, pa se sjeti stvari koje imaš baš sada. Poput vještina, talenata, vrlina koje će ti biti odskočna daska. Sjeti se i zapiši sve te alate koje već sada imaš, a pomoći će ti u ostvarenju cilja.

CEO cilj

I onda poradi na toj bilježnici i svojim bilješkama. Svaki dan se sjeti napisati nešto novo.

Dopusti si i naučiti nešto novo.

I ja pišem svoje ciljeve. Čak i one koje tek želim iskusiti, na svojoj koži. Lakše je, ne moram sve pamtiti. Svi koji su uspješni vode bilješke, oni najuspješniji, pak imaju administrativne timove. Osim asketa u pustinji**, oni ne vode bilješke. Možda pišu u pijesku.

Nakon što napišeš rečenicu ja sam CEO svog života, pogledaj nakon godine dana rada na sebi, koliko daleko si dospio.

Plus želim da zapišeš u Word ili bilježnicu sve dosadašnje uspjehe u svom životu. Sretno.

Za najviše dobro

xoxo

Ah, te riječi .)

istoznačnica*lingv. riječ koja ima isti označenik, ali različit označitelj s kojom drugom riječju (računalo, kompjuter, kompjutor), riječ koja se glasovnim sastavom razlikuje od druge s kojom ima isto značenje (tisuća/hiljada); sinonim (a), suznačnica

(**)- ne znam kad ćeš čitati blog-post, ali ako je 2020. ne znam da li će za godinu dana bitI kuća na Mjesecu,

pustinja**– suha mjesta sa jako malo kiše ili snijega. U nekim pustinjama padne i manje od 25 mm oborina godišnje. U ostalima može pasti i do 250 mm.

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching