ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Ok, budi iskren prema sebi i prestani se uspoređivati.

13 May 2020 / Nera Crnčić

Zastani na trenutak i prestani uspoređivati svoj rad na sebi i svoj uspjeh s tuđim. Učinit ćeš si veliku uslugu. I to onaj tren čim prestaneš uspoređivati svoj prvi korak* s nečijim 20 poglavljem rada na osobnom i spiritualnom razvoju.

Uspoređivanje daje osjećaj slabosti, nemoći. S uspoređivanjem nazaduješ. A kada nazaduješ, da vjerojatno si logično zaključio, ne napreduješ. Stoga ne uzimaj si snagu, vrijeme, zdravlje i energiju. Kada dopustiš da uspoređivanje tobom ovlada umanjuješ vlastite sposobnosti i vrijednosti.

Uspoređivanje nije tvoja gaža

uspoređivanje vaza

Želiš uživati u vlastitom napretku i osobnom razvoju i radosti? Tada se makni se od uspoređivanja**. Tvoja je priča jedinstvena, kao i nečija tko je na 15 poglavlju svog uspjeha. Zato prestani uspoređivati svoju unikatnost, jedinstvenost s tuđom.

Umjesto toga, evo jedan mali savjet. Pretvori uspoređivanje u motivaciju. Motivacijom ćeš zapravo uvidjeti, kako fantastično može biti dok radiš na sebi. Inspiriraj se radije drugima, da ne upadneš u zamku uspoređivanja i žaljenja nad svojim životom.

Motivacija piše prekrasne priče

uspoređivanje motivacija

Zaista piše prekrasne priče. O otkrivanju strasti, vlastite vrijednosti, boljitka, napretka. Dok uspoređivanje je zaista manje sretan potez koji si ne trebaš priuštiti.

Jedinstven si ti i tvoja postignuća. Zato na tren zastani i pogledaj kako daleko si dogurao radom na osobnom i spiritualnom planu. Naravno sjeti se da tvoja jedinstvenost, tu ne prestaje te da uz motivaciju i inspiraciju samo dalje raste.

Za najviše dobro

xoxo

Ah, te riječi .)

korak*muški rod– Pokret nogom pri hodu.

uspoređivanje**– ili komparacija, analogija, poredba, uporedba, paralela.

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching