ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Obilje zdravlja

13 May 2020 / Nera Crnčić
Obilje zdravlja
Slika Pixabay

Kako imati obilje zdravlja u sebi?

Obilje zdravlja nije samo puki mit za sretnike. Kroz Reiki modalitet obilje zdravlja, ljubavi, kreativnosti, financija, dostupno je svima. Kao što sam napomenula u jednom od prijašnjih blog postova, Reiki bi najbolje bilo raditi svaki dan. Ako se nema vremena za Reiki standardni tretman, tada se može posegnuti za brzim tretmanom. Jer svakako je bolje nešto Univerzalne životne energije u sebi, nego ništa.

Reiki energija će u prvom stupnju rasporediti obilje zdravlja i energiju tamo gdje vam je najpotrebnije. Mnogi konglomerati, blokade ili čak određene bolesti budu uklonjene, bez da smo ih zaista uspjeli osjetiti na svojoj koži. Također mnoge blokade vezane uz novac, sisteme samosabotaže, s lakoćom se mogu otkloniti kroz Reiki tretmane, koje radimo.

obilje zdravlja
Slika Pixabay

Čega se ne treba plašiti u Reiki tretmanima?

Prijenos energije i iscjeljivanje kroz Reiki u nekim trenucima s određenim bolestima može u samom tretmanu izgledati, kao da su se same tegobe pojačale. Ili da su se bolovi još pojačali. To je siguran znak da u organizmu dolazi do rapidne promjene stanja i ono što bi se moglo rješavati mjesecima, godinama ili tjednima, poboljšat će se kroz nekoliko Reiki tretmana.

Također u tretmanima možete i svjedočiti jačoj senzibilnosti, povratku u određene aspekte života koji se iscjeljuju, a u sadašnjosti stvaraju prepreku. Tako da neki duboki iscjeliteljski tretmani mogu djelovati da osoba počinje imati navale emocija. Od smijeha, plača, tuge, ljutnje, brige, te da se oni konačno mogu isplivati na svjetlo dana. Sve te pojave koje se mogu dogoditi kod velikim bolesti ili pak kod određenim trauma i trigera, su znak da Reiki odlazi točno na ono mjesto koje je najpotrebnije. To znači da energija odlazi na mjesto u kojem budi Heal Point odnosno točku samoiscjeljivanja u organizmu.

Obilje zdravlja i Heal Point

Stanje organizma nakon toga počinje se iscjeljivati i to ako ste praktičari ne znači da treba prestati s tretmanima. Kao ni ako primate klijente, da oni odmah trebaju napustiti tretmane.

Najbolje je imati 4 tretmana za redom. I oni se mogu ponavljati periodično, ako se radilo na klijentima. Kao praktičarima svakako svakodnevni tretman, nakon iscjeljenja ili manifestacije nečeg, jest ono što će organizam držati u balansu. Kao i energetske centre.

obilje zdravlja
Slika Pixabay

Kod već uznapredovalih fizičkih bolesti, Reiki se može davati nekoliko puta svakih nekoliko sati. Neovisno jeste li praktičar ili nekome osiguravate iscjeljenje. Ti sati mogu biti u razmaku od 6-8 sati, kao kad se konzumira tableta za bol ili antibiotik. Svaku poziciju obuhvatite 4-5 minuta, a ona mjesta gdje su stanice tijela najeđene, obuhvatite duplo dulje. Dopustite da energija uđe u samu srž i potakne organizam na iscjeljenje. Tako se mogu tretirati i dugogodišnje kronične bolesti, kroz tri tretmana dnevno i tretmani slobodno traju dulje od uobičajenog vremena.

Ako Reiki radite na članovima obitelji koji su djeca ili imate klijente koji su djeca. Reiki se radi na njima po 1 minutu. Ili najdulje dvije minute, za svaku godinu starosti. Ako je potreban dulji tretman, to će vam svakako preporučiti izabrani Reiki praktičar, terapeut ili Master.

Samim tretmanom na sebi ili drugima, već sam u prvom stupnju praktičar je sposoban vidjeti stanje organizma. Odnosno primati informacije o energetskom algoritmu neke osobe na svim nivoima. Tako se primaju poruke u kojem stanju je podsvijest, svijest, određeni organi u organizmu, stanje aure itd. Ovisno na čemu se radi.

Zbog svoje posebnosti toga, ovo se znanje ne treba nikako koristiti u neke neprimjerene svrhe. Jer te informacije koje se primaju ovisno o stupnju na blizinu ili daljinu, su ovdje za iscjeljivanje i pomoć.

Kao Reikist svakako kad radite s drugima trebate se ponašati etički i naravno ni u kom slučaju mijenjati nekome neku propisanu liječničku terapiju.

S ljubavlju Nera

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching