ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Nikog nije briga, gdje si sada, ali tebe treba biti briga gdje si sada i gdje ćeš biti sutra!

13 May 2020 / Nera Crnčić
Slika Pixabay

Da, nažalost istina je. Nikog nije briga gdje si sada, financijski, umno, duhovno, zdravstveno. Većina je zaokupljena sobom toliko da ti jednostavno ne može pomoći i kad bi htjeli.

Jer i za njihovu situaciju nikog nije briga, ni državu, ni učitelje, ni doktore, ni poštara, ni većinu šefova nije briga. I najžalosnije postaje ako tebe prestane biti briga. Jer tada imaš osjećaj da si žrtva koja nema nikakvog dugog izbora, nego živjeti ono što mu ne odgovara. Boriti se, plakati, moliti preklinjati i stalno biti negdje iza i šutke. Da, nikog nije briga gdje si i kako si sada, bitno je gdje ti želiš biti sada. Gdje ti sebe vidiš sada, sutra i za 5 godina. Na istom mjestu, s istim mjesečnim brigama ili vidiš sebe, svoju djecu, svoj životni stil toliko boljim? Moram ti priznati da cure koje su se priključile u moj manifestacijski program, ni slutile nisu koliko ih savjeta čeka. I koliko će moći s lakoćom promijeniti svoj život. Sa svojom osobnom snagom, umom, tijelom i duhom. Ali sve te žene je počelo biti briga, gdje su sada, i gdje žele biti sutra i za 5 godina.

Slika Pixabay

Želim da si postaviš nekoliko jednostavnih pitanja, koja će ti pomoći:

Koliko je dobro to gdje si sada i može li bolje?

Koliko te muče svakodnevni problemi, odnosi, zdravlje, novac, manjak energije?

Koliko još snova nisi ostvarila?

Da li si prestala sanjati o boljem?

Koje snove nikad nisi ostvarila ili pokušala ostvariti?

Koliko često se pitaš, zar život ne može biti jednostavniji, ugodniji, bogatiji?

Koliko često misliš, zar mora ovako, je li to jedini način?

I tako iz dana u dan u vrtlogu svojih misli i osjećaja, sve te nosi. U krug, neke moje klijentice voljele su reći kao hrčak ili iz šupljeg u prazno! I one su mislile da tako mora biti, sve dok ih nije počelo biti briga. I ja sam mislila da će tako nekako morati biti, dok nisam shvatila da uistinu nikoga nije briga. Ni kako se osjećam, ni volim li svoj posao, ni jesam li zdrava. Ali mene je počelo biti briga i tada sam upoznala svoju moć i snagu! Znala sam da ima bolje ima lakše, ima jednostavnije, ugodnije i iz ‘punog u obilje’. I odbacila sam laži, koje nisam željela njegovati. Da mora biti teško i loše i da je to jedini način. I tebi govorim, može biti drugačije, bolje, prekrasno i uspješno. Shvatila sam da je mene briga za mene, jesam li sretna, jesam li zdrava, osjećam li se dobro, i znala sam što želim postići! No ponekad je to nekome teško znati što želi, ali ja sam eto saznala.

I aktivno se bacila na manifestiranje svojeg života. Umom, duhom i tijelom. I onaj tren kad ti bude stalo do tebe, onaj tren kad shvatiš da ti nitko neće stići u pomoć, osim tebe same. Onaj tren kad odlučiš da želiš iz ‘punog u obilje’ prijavi se na Moć žene-tajna manifestacije. Program namijenjen tebi!

Carpe diem, xoxo

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching