ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Moć Žene-Tajna Manifestacije

13 May 2020 / Nera Crnčić
My Canva Design

Tajna manifestacije je program namijenjen ženama koje žele savladati tajne manifestiranja. Te svaki put manifestirati željeno.

Često sam se susrela da manifestiram nešto, pa nešto, ponovno ne. Tako je i s ženama kojima radim. Ponekad uspiju manifestirati željeno, a ponekad jednostavno nekako kao da manifestacija izostane koliko god se trudile.

Kako sam i sama prošla taj put, davno. Nisam naravno znala stvari koje danas znam. Što uopće čini plodno tlo za manifestaciju, trebamo li koristiti ujedno i zakon privlačenja. Trebam li pisati, stalno razmišljati o tome, da li trebam pustiti želju i namjeru. Davati joj pažnju, ne joj davati pažnju. Biti zahvalna ili zaista nikad više ne razmišljati o njoj.

Da i sama sam imala pitanja i potpitanja, a gdje god sam nailazila na odgovore kao da sam se vrtjela u krug. Trebam li to istinski osjećati, ali opet ne smijem osjećati jer onda poklanjam previše pažnje? Ali ne smijem ni poklanjati premalo pažnje, jer onda neću manifestirati ono što želim, jer energija ide kamo je usmjerena.! Ali ako uopće ne razmišljam više o tome, tada niti usmjeravam energiju u tome smjeru, pa kako će se nešto realizirati?

Danas naravno imam te odgovore, koji su zapravo vrlo jednostavni. Radim sa ženama koje isto imaju te probleme. I s kojima često prolazim te razne ‘tajne’ o manifestaciji, koje su toliko kontradiktorne. Na primjer; ako želim promijeniti posao, samo to kažem? Ali ako samo kažem, neće biti promjene, jer nisam energetski usmjerena na to što želim manifestirati? Pa se ne smijem živcirati, jer onda snižavam svoju vibraciju, pa ne smijem biti nesptrpljiva, jer tada nisam zahvalna i ne uživam u putovanju do cilja i manifestacije.

Tako da ne brini, nisi jedina koja se osjeća zbunjeno oko nekih tehnika kod manifestacije željenog.

Slika Pixabay

Zato sam kreirala program od 4 tjedna, da naučiš uspješno manifestirati. Od zdravlja, novaca, prijatelja, pa do one kuće iz snova.

U programu ćeš naučiti sve o aktivnoj i pasivnoj manifestaciji. Jer velika je razlika, između aktivne i pasivne manifestacije.

20 lekcija za manifestiranje novaca, posla i svega što ti je bitno trenutno!

Svaki tjedan imat ću motivacijski trening, kako bi lakše postigla što želiš.

Jednom tjedno imat ćemo grupni energetski tretman.

Svaki tjedan dobit ćeš pristup audio vizualizaciji, za manifestiranje novaca.

1 tjedno imat ćeš individualan odgovor na pitanje koje te najviše muči kod manifestacije.

Za 4 tjedna saznat ćeš sve što te zanima o manifestaciji i s lakoćom je upotrebljavati na svakom polju života.

Ovaj program je za tebe:

Ako ponekad uspiješ manifestirati nešto, a ponekad manifestacija izostane, (npr. dobila si knjigu ili ogledalo koje si željela, ali nisi još otišla na krstarenje, koje želiš)

Ako radiš na manifestaciji nečeg što želiš, a prošlo je više od 2 godine i ona se nije dogodila, (npr. nikako da dobiješ novi posao, a poslušala si sve coach savjete do kojih si mogla doći).

Ako te još uvijek zbunju tehnike, same manifestacije, (npr. i dalje ti nije u potpunosti jasno zašto nešto uspiješ manifestirati, nešto ipak ne. Ne razumiješ koje tehnike i kada upotrebljavati i da li uopće postoje tehnike).

Ako uspjevaš manifestirati ‘male stvari’, ali ‘velike’ nikako, (npr. uspjela si ipak promijeniti posao, ali sad ne napreduješ u kompaniji kako si manifestirala, ili tvoj posao nikako da dođe na tu novu granu).

Ako ne vjeruješ u sve što si čula o manifestaciji, (manifestacija te i dalje zbunjuje, pa ne znaš niti što bi vjerovala, u čemu je zapravo tajna).

Ako si pokušavala manifestirati, ali eto nije uspjelo svaki put, (ok, manifestirala si super partnera, ali ovaj partner nije u potpunosti ono što si željela, nije to onaj partner iz manifestacije, kojeg si zapravo željela. Sada ne znaš koji dio si propustila, i zašto manifestacija nije upalila).

Ako nikako ne možeš manifestirati novac, posao, zdravlje, ljubav i odlične odnose, (imaš zaista osjećaj kao da ponekad manifestiraš, a kada ne manifestiraš, tada to nije više tvoja odgovornost, jer sudbina ima drugačiji plan. Drugačiji plan za tvoje zdravlje, novac i odnose koje imaš).

Ako nisi sigurna da li za manifestaciju bitan, Zakon Atrakcije, (i dalje ti nije jasno da li je zakon privlačenja isto što i manifestacija ili je to nešto drugo).

Jedinstven program-tajna manifestacije-moć ženskog manifestiranje

Možeš naručiti i radimo individualno svaki dan, 4 tjedna

U programu ćeš saznati, kako manifestirati novac, posao, ljubav i život iz snova.

Cijena: 12 600 kn/1 703 €

Vidimo se u moćnim tajnama manifestacije!

Carpe diem, xoxo

P.S. Prijavi se na edukaciju, ovdje dolje imenom i mailom.


  Newsletter

  Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
   Note : By registering you agree to our terms and conditions.

   CONTACT

   Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
   Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

   Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching