ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Kako i kada mogu nastati metafizički ožiljci koje nosimo?

13 May 2020 / Nera Crnčić
metafizički ožiljci koje nosimo?

Ovaj tekst pomoći će ti da shvatiš kako i kada mogu nastati metafizički ožiljci koje nosimo. A oni svakako mogu utjecati na stvaranje eteričnih niti. Naše postojanje nije omeđeno samim našim tijelom. Već i slojem aure, te našom cjelokupnom energijom i energetskim algoritmom.

Energetski algoritam pamti

A za našeg života postaje jedan samo-rearanžirajući program kroz koji proživljavamo stvarnost i iskustva.

U samoj našoj auri mogu biti i mjesta koja pamte. I nose energiju prošlosti, transgeneracijskih limita, kao i prošlo životnih iskustava.

Jučer sam u očitanju s jednim klijentom počela dobivati vrlo zanimljive informacije. Nakon njegove promjene stila života, neke stvari po kojima je njegov energetski algoritam naučio operirati, počele su stvari određene teškoće.

Ne teškoće koje će zaustaviti osobu da lagodno živi. Ali dovoljne da za osobu koja predano radi na sebi dođe do otkopavanja limita koje nosi.

U samom energetskom tretmanu pokazalo se kako se klijent boji napuštati druge.

I to ne napuštati da zaista ode i/ili odlazi od nekoga zauvijek, nego su ovdje ispremiješane razna uvjerenja koje on sam karakterizira kao napuštanje.

Kada s druge strane nemamo snage napustiti mjesta. Situacije i ljude koji nam ne koriste, možemo zapeti u samom razvoju duše. Predugo se zadržati na određenim mjestima i u toksičnim odnosima i jednostavno se lišiti slobode života svojeg divine blueprinta.

U samom očitanju downloadala sam informaciju da je sam strah od napuštanja eterički imprintan u njegovu auru, izlijetanjem pred auto koje se dogodilo kad je bio dijete.

Nakon tretmana sam ga pitala da li se takav slučaj dogodio? Te je sam rekao da mu se dogodila takva situacija, kad je bio mlađi, gdje je biciklom izletio pred auto.

Taj tren formirala se eterična veza straha od napuštanja drugih, kroz povezivanje sa strahom od gubitka, koji je zbog incidenta s automobilom doživjela njegova majka.

Ta eterična veza u tako mladom fizičkom tijelu nesvjesno je postala operativni sustav koji podsvjesno kreira određene akcije, te se formirao i sam strah i zamjeranje sebi ako nešto ili nekog treba otpustiti iz života. Jer sve se provlačilo kroz prizmu napuštanja.

Ponekad se i taj strah da napuštamo druge, može očitovati i tako da si zamjeramo staviti sebe na prvo mjesto i da se bojimo većinu vremena raditi ono što volimo i/ili želimo.

Naravno da se takva jedna eterična, oku nevidljiva, ali podsvijesti poznata veza, tada počinje protezati kroz određene segmente života u kojima sami možemo pribjegavati određenim reakcijama na stvarnost, pod jakim uvjerenjem da je ta akcija/reakcija temelj naše osobnosti.

Također odmah smo zajednički kreirali set pitanja za journaling, koji će mu sa svjesne razine dopustiti da ostatak straha od napuštanja drugih polako u slojevima otpusti.

Namaste

P.S kako do određenih uvjerenja, kako i kada mogu nastati metafizički ožiljci koje nosimo, metafizičkih vezanosti i kako rearanžirati energetski algoritam da bi manifestirao/la život svojih snova saznaj u programu Tajna manifestacije-Life rebranding koji traje 25 tjedana i počinje 28.07.2023.

P.S.S. Ovdje se opusti uz seansu vraćanja fraktala duše i vraćanje svoje cjelovitosti.

Ako nikad nisi koristio/la seansu za vraćanje fragmenata/fraktala duše, kontaktiraj me na mail da ti pošaljem opis kako se radi i koliko puta, ako si izgubio/la puno energije u nekom odnosu.

Podijeli članak s onime koje voliš.

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching