ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Manifestacija kroz ego ili kroz dušu

13 May 2020 / Nera Crnčić
Manifestacija kroz ego ili kroz dušu
Slika Pixabay

Mnogi se pitaju, dolazi li moja manifestacija kroz ego ili kroz dušu. Sve dok tu vitalnu razliku ne nauče na mom manifestacijskom programu. Pa krenimo polako s osnovama.

Prepoznavanje istinske želje i namjere u manifestiranju kroz dušu može biti izazovno

Izazovno jer naše misli, emocije i osjećaji mogu biti pomiješani s društvenim normama, očekivanjima drugih i našim vlastitim strahovima. No ono na što trebaš obratiti pažnju u manifestaciji jest istinski poziv duše ili pribjegavaš li ipak manifestaciji kroz ego.

Zapamti da ego igra na poznato i na malo. Igra na okruženje s kojim se zna nositi koliko-toliko. Igra na okruženje u kojem i dalje razni obrambeni mehanizmi djeluju kao po špagi. I ra na kratkoročne ciljeve. Primjerice ako želiš financijsku slobodu, ego će igrati na malo. Na neko brzo snabdijevanje novcem da izađeš primjerice iz dugova ili da namiriš koju tisuću eura više. Igrat će na dva dana više godišnjeg odmora.

Na neke male pobjede koje ti za nekoliko dana neće više biti zanimljive, jer zaista nisu dovele do financijske slobode. Ego će na silu popravljati odnose, čak i one koji nemaju smisla, jer to tebi sada baš mora biti tako. Na silu će pokušavati svinuti realnost u svoju korist i imati potrebu kontrolirati cijeli proces manifestacije. Pogotovo od kuda će dići taj novac, odakle taj novi posao, odakle taj novi partner i slično.

Ego će dakle i dalje ispoljavati vlastite strahove i kontrolu

Ego će ti dopuštati da za male dopaminske nagrade budeš u stalnoj zoni komfora koja ti ne odgovara. Stalno ćeš iznova i iznova trebati posezati za raznim manifestacijskim tehnikama, kako bi nanovo zadržavao ono što želiš imati. Ili ćeš biti zarobljen u loopu stalnog snabdijevanja istosti, poput 100 € više ovaj mjesec, dva dana dulje ove godine na odmoru i sl. Tako manifestira ego. On pokušava nadomjestiti jedan dio koji mu trenutno fali, uopće se obazirući na tvoj unutarnji mir, tvoje unutarnje vrijednosti sreću, blagostanje i slobodu.

Manifestacija iz duše, je sasvim druga priča. Ono što tvoja duša želi i ima namjeru ostvariti, na prvi bi te tren čak moglo i prepast. Zašto? Jer će ego reći to je nemoguće. Zašto uopće tako nešto misliš. To je neostvarivo. Ali te stvari su neostvarive za ego, jer on ne zna operirati u nepoznatim vodama i područjima. On jednostavno želi igrati na malo i ostaviti te u poznatoj zoni. Dakle istinska manifestacija duše preplašit će tvoj ego. On će se buniti. On neće znati kako uopće prihvatiti taj aspekt želja i namjera koje tvoja duša s lakoćom može ostvariti.

Često radim s klijentima koji prvo igraju na malo. Prije nego upišu program Tajna manifestacije-Life rebranding, koji traje 25 tjedana. I kod tog igranja na malo promijene dosta stvari u životu, ali generalna linije energetske namjere koju žive ostaje ista. Tada ta istost ih ponovno košta unutarnjeg mira, harmonije, blagostanja i slobode koju zapravo žele.

Ego je dio nas koji se obično identificira s našim mislima, emocijama i željama.

Kada naše želje proizlaze iz ega, one su obično usmjerene na ispunjavanje kratkoročnih potreba. Ove želje mogu uključivati stvari poput želje za novcem, statusom, moći ili pažnjom drugih ljudi. Kada smo usmjereni na ove vrste želja, često smo obuzeti strahom i brigom, a naš fokus je na vanjskom svijetu. To znači da često zanemarujemo svoje unutarnje potrebe i ono što nam duša zaista želi. A zanemarivanjem duše i istinskih potreba naše esencija drži te u začaranom krugu zadovoljavanja potreba ega. I tu ćeš često se naći kako manifestiraš iz domene straha, očaja ili potrebe za dopadljivošću. Dok je duša sama lišena manifestaciji iz domene straha. Njena je potreba uživati u iskustvu svjesnosti koje imaš ti individualno kroz izražaj na ovom planetu.

S druge strane, kada želje proizlaze iz duše, one su usmjerene na ono što ti zaista donosi sreću i zadovoljstvo. Često povezane s tvojim unutarnjim svijetom i onim što te kao biće ispunjava. To može biti duhovni rast, ispunjenje svrhe, ljubav i odnosi te koji nas hrane, sloboda uma, duha i tijela. Kada se usmjeriš na ove namjere, tvoja vibracija postaje viša i možeš osjetiti jednotu u skladu s univerzumom. Manifestacija duše otkriva najdublji potisnuti potencijal koji je u skladu s tvojim najdubljim vrijednostima.

I naravno da će takav pristup isprva preplašiti ego. Je njemu nije u potpunosti još poznata sloboda. Još mu nije poznato obilje. Još mu nije poznato da zaista možeš kroz dušu manifestirati željeni život u kojem nema borbe. U kojem nema natjecanja. U kojem jesi autentična verzija sebe koja uživa u svojem postojanju i izražaju.

Manifestacija kroz ego ili kroz dušu

Egu je nejasno da možeš raditi posao koji te istinski hrani, egu je nejasan put do tvoje financijske slobode, harmoniziranih odnosa i unutarnjeg mira i sreće.

Ali duši, duši je poznata njena sloboda i kako te dovesti na liniju stvarnosti gdje tvoja svjesnost uživa i putovanju ovim planetom kada se istražuje.

Kada se usredotočuješ na manifestaciju iz ega, često ćeš imati potrebu kontrolirati sve oko sebe da dobiješ što želiš. U tom procesu, često zanemaruješ sebe, svoju dušu, druge ljude, kao i svoje unutarnje vrijednosti. Kada se usredotočiš na manifestaciju iz duše, ti pratiš svoju esenciju. Uvažavaš svoje unutarnje vrijednosti i dopuštaš da se stvari dogode na prirodan način. Dopuštaš da ti stvari dolaze same, da ti padaju u krilo. Neovisno radi li se o partneru, novcu, duhovnim vrijednostima. Sve te stvari ionako su tvoje samo ih sada možeš prihvatiti. U manifestaciji kroz dušu, nije ti važno kontrolirati sve oko sebe, već želiš uživati i u samom procesu stvaranja nove verzije sebe, koja istinski jesi. Egu je bitan krajnji cilj i je li on došao do njega. Čak mu je manje bitno na koji način. I svaka manifestacija ega još malo će te odvojiti od tvoje duše i njenog sklada.

Zato u programu Tajna manifestacije-Life rebranding učim točno kako doći do istinskih želje duše, kako bi poklonio/la sebi istinsku vrijednost koju želiš. Također u jednoj od lekcija učimo kako i transcendentirati sam ego kada on dođe sa svojim teškim okovima. Kako bi i taj dio tebe postao usklađen s najvišim ciljevima tvojeg bića i tvoje duše.

Duša će manifestirati iz domene ljubavi i neće biti vezana na emocije niskih vibracija

Dušu te emocije ne plaše, jer nisu niti utkane u njeno postojanje. Zato ih ni ne prepoznaje kao nešto vitalno za čim bi se povodila i stavljala si limite i prepreke oko istinski slobodnog ispunjavajućeg života. Ego će uvijek nalaziti na prepreke i borbu, kreirati iz domene straha, te zapravo ostajati na mjestu koje mu je poznato, ali mu ne odgovara.

Za istinsku manifestaciju duše i kako prepoznati ego u manifestaciji, priključi se 25 tjednom programu, Tajna manifestacije-Life rebranding i kreni u svoju slobodu, zdravlje ljubav i obilje. Nova grupa strata 28.07.2023. a mega popust možeš ostvariti do 28.03.2023. godine. Ostatak što radimo i koje vitalne lekcije detaljno prolazimo provjeri na linku.

Namaste

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching