ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Manifestacija istog partnera u različitom tijelu?

13 May 2020 / Nera Crnčić
Manifestacija istog partnera u različitom tijelu?

Čini li ti se da svaka tvoja veza ima neku istu podlogu. Isti ton? Događa li ti se manifestacija istog partnera u različitom tijelu? Imaš osjećaj da uvijek dejtaš s istom osobom, samo da se ona nalazi u različitim tijelima? I da ti se uvijek ponavlja jedno te ista priča kojom nisi zadovoljna?

To je zato što uvijek manifestiraš. Svjesno ili nesvjesno ti uvijek manifestiraš.

To je tvoja priroda u ovome tijelu. Sama možeš određivati iskustva koja ćeš imati. Ako su mnoga ponavljajuća iskustva neugodna, radi se o ponavljajućem podsvjesnom talku i pričama kojima se sebi nesvjesno obraćaš.

Ako također radiš na svjesnoj manifestaciji partnera ili harmoniziranja veze, ali imaš osjećaj da i dalje dejtaš s istom osobom energetski, koja se nalazi u različitim tijelima, tvoja priča koju si nesvjesno ponavljaš, jest ona koja te drži u tom loop-u.

Dakle ponavljaš podvjesne priče

A podsvijest čini 95 % naših odluka, namjera, ponašanja, iako nam se mnogima ne čini tako, istina je. I te priče koje si ponavljaš ne idu ti u prilog. I ne samo to, u tebi izazivaju i ponavljajuće osjećaje koji te i dovode u ‘iste’ veze od kojih se osjećaš loše.

Mnogo puta kada kreneš na put svjesne manifestacije, smatrat ćeš da ćeš uspjeti izmaknuti svemu u podsvijesti. Ponavljam mnogim stvarima hoćeš, jer će se premještanjem na novu liniju stvarnosti te stvari izbrisati, to jest neće ni biti dio tvojeg koda. No primarni podsvjesni kodovi će ti svakako stajati na putu, ako nisu nova podržavajuća priča.

Zapamti da tamo gdje su ponavljajuće neatraktivne situacije u pogledu manifestacije bilo čega; partnera, novca, zdravlja, samopouzdanja, a ono ne dolazi tamo je najviše otpora. Manifestacija je ionako više pogleda u sebe i rada iznutra, kada izvanjska energija ne djeluje u prilog na premještanje nove linije stvarnosti.

Dakle koji su tvoji glavni skupovi ideja o partnerstvu, vezama općenito?

Mnoge žene s kojima sam radila imaju tendenciju sve muškarce okarakterizirati kao loše, manipulatore, neempatične osobe. Svi su isti. Ali za sebe manifestiraju partnera koji naravno nije takav. Hoće li manifestacija uspjeti? Naravno da neće. Jer kad se premjestiš na novu liniju stvarnosti u kojoj više ne ponavljaš priču svi si muškarci ili žene iste, dogodit će se da će glavni podsvjesni kod doći do izražaja (onaj koji ti daje do znanja odakle takve priče o vezama), te će te podsvijest na neki način ponovno ostaviti tamo gdje ne želiš, čak i u toj novoj liniji stvarnosti.

Sve su žene iste ili svi su muškarci isti. Ili žene su glupe i stalno su potrebite i uzimaju novac. Ili muškarci su neuredni, loši, manipuliraju su samo oblaci u kolektivnoj svijesti na koje se možeš zakačiti jedino kada je podsvjesni kod koji rezonira s takvim kolektivnim ‘istinama’, koje nisu istina, ali tebi postaju istinom. Tek kada u sebi imaš rezonirajući podsvjesni kod tada se možeš zakačiti na određeni oblak stvarnosti koji je jednostavno nepodržavajući i nesvjesno te tjera da ponavljaš na svjesnoj bazi priču koja ti ne pomaže u manifestaciji.

Što će se dogoditi ako se premjestiš na novu liniju stvarnosti?

Dakle i premještanjem na novu liniju stvarnosti, ali ne uklanjanjem glavnog podsvjesnog koda, za koji mjesec ponovno možeš se zakačiti na oblak kolektivne stvarnosti, koji nije podržavajući, i tako ukliziti na neku novu liniju stvarnosti koja je tebi nepovoljna, kroz ponavljajuću priču svoje podsvijesti koja traži matching u kolektivnoj stvarnosti. Kako bi ono što duboko u sebi vjeruješ za tebe postalo istinom. Želiš li da manifestacija istog partnera u različitom tijelu, postane tvoja prošlost nekad ćeš trebati zaroniti dublje.

Neki od podsvjesnih limita mogu biti svi me ostavljaju. Nisam dovoljno dobra. Svi me prevare. Uvijek patim u vezama. No to nisu izrazi tvojeg primarnog podsvjesnog koda, već oblaci stvarnosti u kolektivnoj svijesti na koje ćeš se nakačiti i nesvjesno živjeti po njima.

Tada sve te priče koje ponavljaš, naravno ostavit će ti prostora da pronađeš i prijateljice s kojima ćeš na kavi razglabati o svojim neuspješnim vezama, povezivati se s njihovom unutarnjom dramom i time pojačavati sloj svijeta koji ti uopće ne odgovara.

Kako bi dakle promijenila priču, prepisala glavni nepodržavajući podsvjesni kod, promijenila liniju stvarnosti i svoj energetski algoritam i uvijek znala što se oko tebe u 3D svijetu događa, priključi se programu Tajna manifestacije-Life rebranding. I nauči manifestirati željeno.

Za tvoj uspjeh, N

Podijeli članak s onima koje voliš

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching