ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Manifestacija financijske slobode

13 May 2020 / Nera Crnčić
Manifestacija financijske slobode
Slika Pixabay

Kod manifestacije svoje financijske slobode, bitno je znati da već postoji verzija tebe koja ima financijsku slobodu. Dakle manifestacija financijske slobode nije nešto odvojeno od tebe. Također možeš sa sigurnošću znati da postoji i verzija tebe koja uživa još manje novaca nego što ga sada imaš. Dakle tebi je cilj dovesti se na liniju života u kojoj uživaš u financijskoj slobodi. Sad kako to postići?

Ima li kratkog puta u stvaranju sebe, te nove verzije sebe, koja je financijski slobodna?

Manifestacija sama po sebi na neki će način ovisiti o tebi. O tvojoj projekciji stvarnosti. O tome koliko fokusa možeš imati za financijski slobodnu verziju sebe. Naravno ima i brzih tehnika manifestacije novca. Ali to ne znači da postaješ financijski slobodna verzija sebe u stalnom energetskom flow-u. Već da nabrzinu manifestiraš. Naravno, ako uspiješ, manifestirati novac kroz neku tehniku, onda kada ti je potreban.

Kada ideš pogledati realno sadašnja verzija tebe koja proživljava neki financijski manjak, od verzije tebe koja uživa financijsku slobodu, velika je razlika. Čak na neki način nije ni bitno kako manifestiraš, nego tko si iznutra kada manifestiraš. Sve se svodi na puko rezoniranje, s realnošću oko sebe i s onim što smatraš da je moguće u realnosti za tebe.

Manifestacija financijske slobode ne događa se iz stanja straha.

Iz stanja zamjeranja ili brige, već iz viših emotivnih stanja koje ne gaje prepreke s kojima si sada suočen/a. Kada ideš izuzeti razne tehnike manifestacije novca, sve se mogu svesti na zajednički nazivnik. A to je da se manifestacija događa kroz spiritualni aspekt tvojeg unutarnjeg pogleda na stvarnost.

Svaka prepreka koju smatraš da imaš na putu financijske slobode ne znači da je istinita i da je ima tvoj susjed. To znači da ti imaš neki limit koji njeguješ. I za koji smatraš da te sprečava u postizanje financijske slobode.

Danas nakon što sam manifestirala svoj životni stil, mogu sa sigurnošću reći da ova verzija mene ne govori i misli isto o novcu. Ni približno ne misli isto o novcu, odnosima, prijateljstvima, kao što je mislila stara verzija mene.

Pa sad kako se riješiti limita i kako ih uopće prepoznati?

Jedna od vježbi koju svakako zadajem svojim klijentima jest staklenka za novac.

Kako se kroz dan susrećemo s raznim odlukama, a naš fokus odlazi tamo gdje je nečeg manjak, nažalost. Često se ljudi susreću s odlukama vezano uz novac. To jest željeli bi nešto ali sad nemaju novaca. Htjeli bi si priuštiti ovo, ali nikako ne mogu sada. Voljeli bi kupiti ono, ali eto financija nema dovoljno. Kada živiš u manjku nečega, oko sebe možeš zamijetiti kako ima obilja oko tebe, ali ćeš smatrati kako je ono tebi nedostupno. Jer primjerice nemaš dovoljno novca da si nešto priuštiš, da u nešto uložiš.

Sad taj money jar, služi osobno tebi da prepoznaš barem neke limite i usvojene anti-afirmacije kojima gradiš svoju financijsku situaciju. Odredi neki iznos od euro, dva, pet. Ili više ovisno kolike su tvoje mogućnosti i svaki puta u danu kada primijetiš da si izjavio neku rečenicu koja ne podržava financijsko obilje u staklenku stavi tu cifru koju si odredio/la. Svaki put kada kažeš ja nemam novaca, ne mogu si to priuštiti, nema šanse da si to kupim. Ili kako god već mogu zvučati tvoje svakodnevne rečenice vezane uz ono što možeš i/ili ne možeš. Zapamti tvoja sadašnja situacija vezana uz novac, nije trajna i nije jedina linija realnosti koju možeš proživljavati.

Sada odredi i to hoćeš li tu staklenku otvoriti nakon tjedan, dva ili mjesec dana. I kada otvoriš staklenku, novac potroši isključivo na sebe. Također sve te limite ili rečenice koje ti ne stvaraju ugodu i obilje vezano uz novac, kada prepoznaš zapiši. Dakle osim što ćeš staviti euro u staklenku, zapiši u svoj dnevnik.

Kada skupiš određene rečenice koje tvoj um konstantno ponavlja u vezi novaca, možeš se zapitati odakle mi dolaze baš ta specifična uvjerenja. Je li ovo jedina stvarnost koju mogu živjeti.

Naravno financijska se sloboda ne manifestira pukim brojem novčanica ili nekom cifrom na računu. Financijska se sloboda manifestira poznatim osjećajem ugode, kroz iskustva koja nam prijaju i mogu se priuštiti novcem.

Zato ako počneš isključivo s manifestacijom novčanica ili broja na računu zapamti da ćeš tako najdulje manifestirati novac, pogotovo ako si početnik u manifestaciji!

Budi specifičan u određivanju svojih namjera i želja.

Nema ništa loše u tome da za sebe želiš određeni životni stil u kojem ćeš uživati u financijskoj slobodi. Dakle ovdje je dio gdje se možeš raspojasati u gradnji svoje pasivne manifestacije i onoga što bi volio proživjeti. Što god taj dio sadrži novo mjesto za život, putovanja, novi automobil i sve ono što ti duša sugerira da je cool baš za tebe. Na to stavi svoj fokus.

Manifestacija financijske slobode
Slika Pixabay

Nauči se osjećati ugodno trošeći novac.

Ne suludo, naravno, ali osjećaj kod plaćanja raznih usluga, računa, edukacija u tebi bi trebao izazivati osjećaj blagostanja. Blagostanja i obilja, a ne stezanja i manjka. Ako naravno ne možeš još sada kreirati taj osjećaj, vrati se na staklenku. A i zapiši određeni limit/strah u svoju bilježnicu u koju pišeš limite vezano uz manjak novca. Novac koji daješ trebao bi pratiti osjećaj blagostanja, jer tim osjećajem postižeš rezonancu, da novaca za tebe uvijek ima dovoljno, što god da trebaš kupiti i/ili platiti.

Oni manje ugodni osjećaji, šalju poruku Univerzumu da je sasvim ok živjeti u manjku i u grču oko potrošnje novaca, jer njega nema dovoljno, za tebe. I za tvoje potrebe. Osjećaj ugode kod trošenja novaca, ne stavlja nikakav predznak važnosti na ishod, kako ga za tebe neće biti dovoljno, već te polako i sigurno lansira na liniju života, gdje verzija tebe troši, zarađuje i ima novac kroz ljubav i obilje. Dakle bez grča i strahova.

Nauči se razgovarati o novu u pozitivnom smislu. Prestani ga kuditi, proklinjati i pridavati mu toliku moć nad svojom sudbinom.

Odredi nekoliko barem za početak minuta na dan kroz koje ćeš moći izraziti zahvalnost za ono što sada imaš. Nauči pozitivne rečenice oko novca, koje pomažu manifestaciji tvoje financijske slobode. Na kavama s prijateljima nemoj se stalno prisjećati manjka i osjećati ga svakom stanicom svoga tijela. Jer kako uvijek naglašavam, koga god sam srela da se prebacio na liniju financijskog obilja, nije se žalio o novcu, proklinjao ga, kudio. Istovremeno volio i mrzio i davao mu važnost nad cijelom sudbinom svojeg postajanja.

Ako si početnik u kreiranju svoje financijske slobode, polako i sigurno implementiraj ovih nekoliko jednostavnih savjeta, koji će ti pomoći u manifestaciji novca.

Na manifestroomu.com čeka te besplatan e book Obilje na dlanu, a također uskoro i set meditacija za manifestiranja novca, koje su energizirane energijom obilja.

P.S Novi e book s 500 afirmacija za novac možeš naručiti ovdje.

Namaste

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching