ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Manifestacija financijske neovisnosti

13 May 2020 / Nera Crnčić

Prvi dio-Manifestacija financijske neovisnosti

Manifestacija financijske neovisnosti
Slika Pixabay

MANIFESTESTACIJA FINANCIJSKE NEOVISNOSTI ZA TEBE!

Već sam napomenula (u prijašnjim postovima), da što je naša vizualizacija detaljnija, što je taj film koji promatramo u vizualizaciji nama poznatiji, on se počinje i prije ostvarivati. Mnoga uvjerenja imamo o novcu. Ne samo ti, nego i ja, ako te tješi. No to me ne sprečava da uživam u cijelom procesu na način koji stječem novac. Manifestacija financijske neovisnosti, ispočetka mnogima može biti teška, pa krenimo s nekoliko jednostavnih savjeta.

U početnoj, manifestaciji novca ne potežemo za brojevima na računu ili za brojevima i brojem novčanica, jer papir je papir. Kad primjerice manifestiraš bočicu prekrasnog pink laka za nokte. Što manifestiraš kad želiš novi lak za nokte. Novčanicu od 100 kn? 10 kn? Staklenu bočicu laka za nokte i onaj dio s četkicom? Ne ti manifestiraš onaj osjećaj koji ćeš imati kad nokte namažeš tom nijansom. Ti manifestiraš poglede i komplimente koje ćeš dobiti. Ti manifestiraš događaj, manifestiraš osjećaj koji ti daje taj lak, manifestiraš ljubav prema sebi i kako se osjećaš. Manifestiraš komplimente i ljepotu, lakoću koju ti donosi taj pinky lak.

Dakle za novac malo ćemo produbiti svoju manifestaciju detaljima.

Što zaista radimo s tim novcem. Ne moraš čak niti imati određeni iznos koji želiš mjesečno manifestirati. Možeš se voditi mišlju da znaš da imaš novaca. Gdje to kupuješ odjeću sebi? Koju odjeću, koliko često? Gdje to kupuješ svojoj djeci? Koje igračke. Odlaziš li u teretanu? Kako si odjevena u teretani? Odlaziš li na pečenje keramike? Decoupage? Ovo je tvoja manifestacija, tvoj novac u manifestaciji. I u toj vizualizaciji upoznaj se detaljno na što trošiš. Ulažeš li u sebe. Odlaziš li na edukacije? Odlaziš li na ljetovanja, zimovanja? Gdje? Odlaziš li sa svojom obitelji? Odlaziš li ponekad s prijateljima? Jedeš li u restoranima?

Manifestacija financijske neovisnosti

Ono što želim da vizualiziraš nije bljesak, da, da ja jedem u restoranu. Ono što želim da zamisliš jest, kako si se iz svoje idealne kuće čula s prijateljima na mobitel. Kako si prošetala svojim idealnom kućom i danas rekla ukućanima, djeci, suprugu da ideš s prijateljicama na ručak.Želim da osjetiš to istinski. Zatim želim da se u toj manifestativno pasivnoj vizualizaciji obučeš, odeš do auta ili pozoveš taxy ili pričekaš prijateljicu da te pokupi, te krenete na ručak. Želim da doživiš taj ručak kao da je sada on aktivan. Želim da o budućem sjećanju naučiš razmišljati kao o prošlosti.

manifestacija financijske neovisnosti
Slika PIxabay

U tome jest poanta brze i jednostavne manifestacije u kojoj ćeš uživati.

Detalji kao da razmišljaš o sjećanju, koje se već dogodilo. Kao da imaš 90 godina i svojoj unuci prepričavaš taj prekrasan ručak koji si imala s prijateljicama.

Tako da želiš da se opustiš i kreneš s tim smjerom. Znam da ako do sada to nisi radila može ti biti čudno. Ali sjeti se da je to samo limit, koji njeguješ. Na primjer da je cijelom svijetu čudno biti pod stresom, zamarati se oko prošlosti ili čak zabrinuto gledati u budućnost, tada bi nam svima to bilo čudno. I onda bi nam njegovanje dobrih misli o nama samima bilo u redu. Zato se opusti i zamijeni 20 minuta na dan ovim novim mislima, kojima manifestiraš s lakoćom.

P.S.nakon ručka, sljedeći dan posveti pikniku, odlasku muzeju, putovanju. Sve neka bude detaljno i onako kako ti se sviđa

P.S.S. ovdje je nekoliko vizualizacija koja će ti pomoći, izaberi jednu i opusti se u manifestiranju željenih ishoda.

Želiš li naučiti manifestirati željeno, pogledaj moj neodoljiv 6-mjesečni program i nauči sve o manifestaciji.

Podijeli članak s onima koje voliš.

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching