ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Mala tajna manifestacije

13 May 2020 / Nera Crnčić
 mala tajna manifestacije

Jedna mala tajna manifestacije. Početna točka tvoje manifestacije nije tvoja prošlost, nije čak ni sadašnja verzija tebe. Jer da ta sadašnja verzija tebe može imati te stvari koje manifestiraš imala bi ih.

Tvoja početna točka manifestacije je sam krajnji cilj tvoje manifestacije. Buduća verzija tebe koja to ima.


I tu se puno ljudi pogubi, jer kreiraju budućnost sa samo sadašnjim i prošlim znanjem, iz prošlog stanja svijesti, zaboravljajući da će time kreirati ponovno ono što već imaju.


Kada konkretiziraš namjeru i postaviš manifestacijski cilj, to je početni trenutak manifestacije. U kojem se pitaš. Kako se ponaša osoba koja (ima svoju manifestaciju). Kako izgleda, kako brine o sebi, koji su joj hobiji, kome dopušta u svoj život, kome poklanja svoje vrijeme, s kakvim ljudima provodi vrijeme, kako se obraća sebi ta verzija tebe koja ima svoju manifestaciju?

Kakav ima mindset, emotional set, radi li na sebi, ulaže li u sebe, gdje izlazi, što čita, kamo putuje ta verzija tebe?


Kako vodi svoj biznis, kako se ponaša prema svom privatnom životu, kako se ponaša prema svom poslu, financijama, vremenu?


Kakvu hranu bira, kakve razgovore bira, kakvim prilikama kaže da, čeka li pomake ili sama kreira pomake i prilike, što joj je teško? Što joj je neugodno? Kako gleda na uspjeh, ulaže li u sebe i svoje znanje ili misli da sve zna?

@nera_skillenergycoach

Početna točka tvoje manifestacije nije tvoja prošlost, nije čak ni sadašnja verzija tebe. Jer da ta sadašnja verzija tebe može imati te stvari koje manifestiraš imala bi ih. Tvoja početna točka manifestacije je sam krajnji cilj tvoje manifestacije, Buduća verzija tebe koja to ima. Kada konkretiziraš namjeru i postaviš manifestacijski cilj, to je početni trenutak manifestacije. U kojem se pitaš. Kako se ponaša osoba koja (ima svoju manifestaciju). Kako izgleda, kako brine o sebi, koji su joj hobiji, kome dopušta svoj život, kome poklanja svoje vrijeme, s kakvim ljudima provodi vrijeme, kako se obraća sebi ta verzija tebe koja ima svoju manifestaciju, kakav ima mindset, emotional set, radi li na sebi, ulaže li u sebe, gdje izlazi, što čita, kamo putuje ta verzija tebe? Kako vodi svoj biznis, kako se ponaša prema svom privatnom životu, kako se ponaša prema svom poslu, financijama, vremenu? Kakvu hranu bira, kakve razgovore bira, kakvim prilikama kaže da, čeka li pomake ili sama kreira pomake i prilike, što joj je teško? Što joj je neugodno, kako gleda na uspjeh, ulaže li u sebe i svoje znanje ili misli da sve zna? Uvlači li se u svaku 3D dramu ili je promatrati može onkraj? Kako ta osoba koja živi svoju manifestaciju reagira na izvanjski svijest i na što reagira, meditira li ta osoba, koji su joj omiljeni restorani, ima li ta osoba coacheve za razna područja svog života, kakve su joj misli na dnevnoj bazi; kamo usmjerava svoju energiju? Kome poklanja pažnju, kakvim prilikama kaže ne, kakvim kaže da, što u životu propušta jer više nije koherentna s tom stvarnošću? Kako se osoba ponaša prema sebi, prema drugima i sl. Svako područje na kojem radiš (ljubav, samopouzdanje, posao, vrijeme, zdravlje itd…) kada dosegne 70 % misli, emocije i djelovanja iz novog popisa karakteristika (Avatara), te prenosi na liniju stvarnosti na kojoj jest tvoja manifestacija. Zato ako rebrendiraš više područja života, neki će se pojaviti prije, neki malo kasnije. Kada tvoje misli, djelovanja, emocije, energija dosegnu tih novih 70 % tijekom dana novih navika i nove verzije tebe, tada ulaziš u svoju manifestaciju. I tada se ta nova verzija tebe, identity shift na kojem si radila, premješta na liniju stvarnosti u kojem živiš svoju manifestaciju. Nauči kako to postići i ostati na toj novoj liniju života u programu Life rebranding koji počinje 28. 2. 2024. Prijave i info inbox. Za tvoj uspjeh, N #osobnirazvoj #inspiracija #kvantniskok #manifestiranje #manifestacija #namjera #motivacija #emocije

♬ Chill and gentle lo-fi/10 minutes(1455687) – nightbird_bgm


Uvlači li se u svaku 3D dramu ili je promatrati može onkraj?

Kako ta osoba koja živi svoju manifestaciju reagira na izvanjski svijet i na što reagira, meditira li ta osoba, koji su joj omiljeni restorani, ima li ta osoba coacheve za razna područja svog života, kakve su joj misli na dnevnoj bazi; kamo usmjerava svoju energiju? Kome poklanja pažnju, kakvim prilikama kaže ne, kakvim kaže da, što u životu propušta jer više nije koherentna s tom stvarnošću? Kako se osoba ponaša prema sebi, prema drugima i sl.


Uvidjet ćeš da ta osoba koja ima tu manifestaciju, se ponaša sasvim drugačije od navika koje njeguješ ovaj tren. Potpuno ima drugačije navike.


One navike iz liste koje je lako implementirati u sebe, njih možeš usvajati odmah, a na mnogima ćeš trebati poraditi jedno vrijeme, kako bi se u potpunosti upustila u svoj novi životni stil, željene manifestacije.


Svako područje na kojem radiš (ljubav, samopouzdanje, posao, vrijeme, zdravlje itd…) kada dosegne 70 % misli, emocije i djelovanja iz novog popisa karakteristika (Avatara), te prenosi na liniju stvarnosti na kojoj jest tvoja manifestacija. Zato ako rebrendiraš više područja života, neki će se pojaviti prije, neki malo kasnije. Kada tvoje misli, djelovanja, emocije, energija dosegnu tih novih 70 % tijekom dana novih navika i nove verzije tebe. Tada ulaziš u svoju manifestaciju. I tada se ta nova verzija tebe, identity shift na kojem si radila, premješta na liniju stvarnosti u kojem živiš svoju manifestaciju.


Nauči kako to postići i ostati na toj novoj liniju života u programu Life rebranding koji počinje 28. 2. 2024.


Prijave i info ovdje.


Za tvoj uspjeh, N

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching