ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Limiti generacijske linije

13 May 2020 / Nera Crnčić
Limiti generacijske linije
Slika Pixabay

Znaš li da mnoge strahove i limite, ograničenja koja imaš, ne moraju biti isključivo stečena u ovom životu? Osim 30 000 sati u koje spadaju negativan self-talk, obrambeni mehanizmi, uvjerenja, limiti, paradigme, iz ovog života. Mnoga tvoja ograničenja mogu dolaziti generacijski, odnosno transgeneracijskom linijom. Dakle ne mora se raditi niti o prošloj inkarnaciji. Zato limiti generacijske linije imaju kriju mnogo nerazriješenih podsvjesnih kodova koje živiš.

Limiti generacijske linije-transgeneracijski limiti

Ispričat ću malo o ‘teško’ probavljivom eksperimentu koji je pokazao, da generacije u svoj energetski imprint utkaju prošlost predaka. Njihovu reakciju na okolinu, te ju prenašaju generacijama svojih potomaka. Ti energetski imprinti mogu ići do čak 14 generacija unazad.

No u ovom eksperimentu korišteni su miševi, koji su bili primorani omirisati cvijet trešnje. Svaki put kada bi ga omirisali, znanstvenici bi im dali elektrošok. Dakle svaki put kad bi miševi približili se cvijetu da ga pomirišu, dobili bi elektrošok. Taj je eksperiment naravno uzrokovao da se miševi počinju bojati mirisa i cvijeta trešnje. Nekoliko sljedećih generacija, potomaka tih miševa imali su užasan strah od mirisa i cvijeta trešnje. Iako oni nikada nisu bili izloženi elektrošokovima.

Sav onaj ‘junk DNA’ pohranjuje upravo ovakve podatke,(naravno i druge), koji se generacijama prenašaju . To može biti od strahova, bijesa, naučenih generacijskih obrazaca.

Zamijetiš li da imaš krute nepromjenjive stavove, prema novcu, ljubavi, povjerenju, ljudima. Da se ne zauzimaš za sebe, dopuštaš da sreća prolazi pored tebe. Da živiš kao generacije tvoje, mame, bake, djedova s uvjerenjima koja vam nisu pomogla u ostvarenju života u obilju, velika većina toga krije se upravo u energetskom imprintu tvoga tijela, esenciji energije koja je bila prenašana generacijama u tvojoj obitelji.

Taj dio transgeneracijskih limita, efikasno možeš rješavati kroz Reiki disciplinu. Zato se prijavi na Healing Reiki Retreat, 0d 18.-20.03.2022. u Grožnjanu i iscijeli transgeneracijske limite, jer to je tek početak što sve možeš kroz Reiki. Za više detalja klikni na link.

Podijeli članak s onima koje voliš.

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching