ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Kuponima do nove kuće!?

13 May 2020 / Nera Crnčić
Kuponima do nove kuće
Slika Pixabay

Ne govorim samo o preseljenju, ne govorim samo o kupnji, možda želiš renovirati svoj stan jer ti je super lokacija i zapravo ti se sviđa mjesto na kojem živiš. Možda si moderan nomad i voliš se seliti iz grada u grad, jer si freelancer i to ti posao dopušta, a možda jednostavno želiš kupiti nekretninu i uživati u svom novom domu. Pa saznaj kako to kuponima do nove kuće…

U tajni manifestacije radila sam već s nekoliko grupa.

U programu koji traje 6 mjeseci prošlo je nekoliko desetaka žena i poneki muškarac, koji su naučili kako manifestirati. I to ono što požele.

Prvo što sam ih naučila jest da će ulaskom u program uskoro znati dobranu razliku između manifestacije, tj onih koji znaju što govore i onih koji skupljaju preglede šturim savjetima. I vjeruj mi i danas mi šalju linkove s rečenicom, hajde pogledaj ovo.

Ako trebaš inspiraciju evo nekoliko poticajnih priča, curka koje su upile program.

Kuponima do nove kuće
Slika Pixabay

Curka koja je došla na program imala je jasnu namjeru kako želi živjeti. No nije znala kako i odakle krenuti u postizanje svojih ciljeva. Živjela je u malom mjestu, gdje svi njeni snovi, znanja i sve ono što je htjela nije ulazilo na plodno tlo za ostvarivanje svojeg cilja. I živjela je u vrlo trošnom unajmljenom stanu. Upisala je program i nije imala očekivanja, imala je samo želju uspjeti u svom naumu i preseliti se u kuću, koja bi bila idealna za nju i djecu.

Kad smo startale živjela u premalom stanu, za nju, djecu i kućne ljubimce. Zidovi su se na nekim mjestima gulili i koliko god je imala želje popravljati, svaki mjesec novac predviđen za to joj je klizio iz ruke, na neke druge potrebe koje su bile preče. No u njoj je tinjala želja i namjera o promjeni, velikoj promjeni. Dakle startala je u malom stanu od 36 kvadrata, koji je bio u ruiniranom stanju. Ušteđevine nije imala. Kao ni konkretan posao, jer je jedno dijete bilo malo i bila je na porodiljnom. Skupljala je čak i kupone, na sve koje je mogla naići za jeftinije kupnje namirnica i pelena. No duboko u sebi je znala da mora postojati više od života od stalne borbe, sa siromaštvom.

Kuponima do nove kuće-Upisala je program i svaki tjedan marljivo odrađivala manifestacijske lekcije.

U jednom oko 2 mjeseca programa, dio stana se urušio. Srećom nikog nije bilo u njemu tada. Taj dio bio joj je dovoljan znak, da je vrijeme za aktivnu upotrebu svega što je naučila. Ona naime nije tražila samo novi stan, već i karijeru u kojoj će joj biti omogućen rad od kuće. I uspjela je lako i jednostavno.

Prvo je preselila kod svojih roditelja na jedan mjesec u kuću, dok se stan ne sanira i dovede u red, ali ionako se tamo nije imala namjeru vraćati. Kako je završila grafičku školu, sinkronicitetno su joj dolazili razne free edukacije koje je uzimala u vrijeme manifestacijskog programa. Napravila je free lance karijeru prodajući grafike po e bayu i ostvarujući odličnu zaradu, koja joj je omogućavala da i dalje bude full time mum. I konačno nakon uvjerenja koliko je mnogo postigla u nekoliko mjeseci preselila je na more. U prekrasnu kućicu s dvorištem, pogledom na more, svježim i mirnim jutrima kakve je oduvijek željela, sa svojom djecom i ljubimcima. Još je i nakon toga dogradila karijeru, ali to sad nije ni poanta. Dakle još se uvijek zezamo, kuponima do kuće. Tako da i ti možeš kuponima do nove kuće ili čak i bez njih uz manifestacijski program.

Još malo inspiracije za tebe.

Cura koju je njen posao jeo. Preselila je zbog ljubavi, s novim dečkom, u drugi grad, ne samo grad državu i jednostavno, nakon prekida veze, zapela je na poslu, koji joj je crpio svu energiju. U 9. mjesecu 2020. upisuje program Tajna manifestacije. Jednostavno izmučena je taj tren od svojih odluka, nepažnje, nesvjesne manifestacije koja ju je dovela u ovo stanje, koje ju jednostavno jede. U programu uči sve tajne za manifestiranje.

Njoj nije samo želja novi posao, novi stan, već i novo okruženje, poštovanje kolega, nova poznanstva i novi životni partner. U veljači 2021. ona se preselila u novi grad, u toj drugoj državi. U luksuzni stan. Otvorila je svoju firmu, svojih proizvoda i još je zovu druge firme s kojima ostvaruje suradnje. I prije je imala mnoge edukacije, koje je jednostavno zaboravila na poslu, koji joj je iscrpio gotovo zadnji atom životne snage. Preselila je u velegrad u Njemačkoj, ostvarila se poslovno i upoznala muškarca svojih snova, kupila prekrasan auto i nabavila peseka.

Poanta je da i ti vrlo lako i jednostavno možeš manifestirati, kada točno znaš što i kako radiš. Što i kada treba upotrijebiti, kada treba postati aktivan i što prilikom toga svega treba implementirati u sebe. Ako se pitaš možeš li i ti manifestirati svoje snove, ja sam uvjerena da možeš, još inspirativnih priča slijedi uskoro.

A ti slobodno se prijavi na program Tajna manifestacije i manifestiraj željeni životni stil.

Kreni živjeti, jer život prestaje biti borba samo ako ti tako odlučiš.

S ljubavlju, N

Podijeli članak s onima koje voliš

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching