ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Kreativni načini za koristiti Reiki energiju!

13 May 2020 / Nera Crnčić

Reiki spiritualna univerzalna životna energija nije isključivo kanalizirana za ljude. Ili životinje. Bilo da si praktičar, terapeut, Master ili Grand Master Reiki modaliteta. S njim možeš pospješiti mnoge druge stvari oko sebe. Reikijem možeš napuniti vodu, kristale, tarot karte, nakit, prostor, čak i misli i djela.

Pogledajmo nekoliko odličnih načina za punjenje svoje okoline i stvari koje koristimo Reiki energijom. Plus ako si Master Reiki discipline možeš i inicirati ili poravnati predmete, prostor, bankovne račune s Reiki energijom.

Kristali


Kristali od davnina su kolektori i skladištari energije. Bilo da se neki nakit koristi kao nakit, ukras ili kao alat za pročišćenje, odlično ih je napuniti Reiki iscjeljujućom energijom.

Svaki kristal je danas razvrstan za što ga je najbolje koristiti (uzemljenje, emocije, mentalni sklad), tako da se Reiki energijom samo pojačava djelovanje i u njemu skladišti nova namjera i iscjeljujuća energija.

Napuniti ili reprogramirati kristal za svakog Reiki praktičara već je uobičajena praksa, te se može programirati na dnevnoj bazi. Za određenu situaciju, za određenu namjeru ili energetski sklad.

No svakako se može i napuniti iscjeljujućom energijom na tjednoj bazi. Ili čak inicirati kristal da bude konstantan provodnik Reiki energije. Tada upotrebljavaj kristal i ako si već prirodan iscjelitelj, promotri kakve sve efekte ima na tvoje energetsko polje ili algoritam.

Kristal možeš programirati za pozitivno razmišljanje, hrabrost, sjedinjenje uma, duha i tijela. I sve to pojačati Reiki energijom, za blagodati iscjeljenje. Također možeš ga programirati za poruke, sinkronicitet, nepogrešive sposobnosti intuicije, energiju novaca i slično.


Za čišćenje, punjenje ili inicijaciju kristala, kontaktiraj me.
Ili naruči dijamantnu meditaciju za obilje.

Novčanik


Sva naša iskustva povezana su s našim energetskim algoritmom, mislima, osjećajima i emocijama koje svakodnevno upražnjavamo. Mnogi dok koriste novac, ili daju neke velike svote na mjesečne troškove osjećaju se prestrašeno, što će biti dalje.

To na neki način stvara veliku energetsku blokadu u klasičnoj cirkulaciji energetske prirode novca. Jer novac jest energija, a sva energija voli slobodnu cirkulaciju.

Kod takvih ponavljanja energija novca kao da se smanjila u opticaju prema nama i osjećamo se još gore i prestrašenije. S tim činom one male količine novca koje još dobivamo, ne znamo kako rasporediti i/ili se još grčevito držimo tog novca.

Dakle zaustavljamo slobodno cirkuliranje energije. To slobodno cirkuliranje može se zaustaviti na bilo čemu, no nekako zbog prirode same egzistencije, najviše su ljudi svjesni toga. Kako bi se oslobodili kanali koje smo redovito njegovali nesvjesno, kao primarnu reakciju organizma, možemo se poslužiti Reiki energijom. Pozovi obilje i Reiki energiju i uz vježbu trećeg oka, kanaliziraj i usmjeri energiju na svoj novčanik, bankovne račune i sve povezano s novcem.

Posveti se praksi barem 50 dana i osvrni se tada na svoj odnos s novcem i prema njemu. Oni koji su već drugi stupanj u Reiki disciplini mogu koristiti i simbole, te ima nekoliko načina kako oplemeniti svoj odnos s novcem.

A i ponovno pokrenuti zaustavljenu cirkulaciju. Također postoji i posebno Reiki usklađenje s energijama novca, no zato je potrebno već imati prva 2 stupnja, Usui Reiki sistema.

Nedavno sem napravila odličnu vizualizaciju za obilje novca, te su mi novac počeo pristizati iz još nevjerojatnijih izvora, koje svojem analitičkom umu, ne bih mogla objasniti. Ako te zanima Reiki pojačana meditacija za novac, kontaktiraj me.

Dom


Naš dom jest naša oaza mira. Tamo možemo biti ono što jesmo, odmarati, dijeliti vrijeme s obitelji, voljeti se i jednostavno biti. Naš energetski prostor lako je podložan energijama nas samih, kozmičkih, energijama ukućana, drugih ljudi, gostiju. Kako bi naš dom uvijek bio zaštićen, napunjen energijom kojom mi želimo potrebno je redovito napuniti dom Reiki univerzalnom energijom. To također pomaže u dinamici odnosa u obitelji. Kroz Reiki energiju prostor se može štititi od nepogoda ili za sigurnost. Za pozitivne misli, popravljanje odnosa i komunikacije. Također se i stvari u kući mogu obamitati Reiki energijom, kreveti, ormari. Na primjer za probleme s nesanicom Reikisti 2 stupnja mogu poslati unaprijed pola sata prije spavanje iscjeljujuću Reiki energiju u spavaću sobu i krevet, te time osigurati sebi ili ukućanima svaki dan mirne i kvalitetne snove.

Soli za kupanje, eterična ulja

Himalajska i Epsonova sol su odlične i jake u čišćenju energije koja se nakupila oko nas i u nama. One apsorbiraju i neutraliziraju energije iz naše aure također. Kada ih napuniš Reiki energijom pojačat ćeš mnogostruku njihova svojstva i namjeru kojoj služe. Također možeš napuniti i kadu i samu vodu energizirati Reikijem, te povrh toga dodati sol za čišćenje i opuštanje.

Voda


Svi već znamo da je voda podložna transformaciji i reagira na energiju. U njoj se oblikuju kristali bazirani na našim riječima, mislima, osjećajima ili pak namjeri.

Dr. Masaru Emoto i sam je pokazao svojim mikroskopskim testovima, transformaciju vode izloženu određenim vibracijama. Mi smo također u velikom dijelu sastavljeni od vode stoga imaj na umu koliko dugo želiš njegovati negativnost u svojem sistemu.

Svaki Reiki praktičar već na mojoj edukaciji nauči kako napuniti Reikijem vodu, lijekove, pa čak i hranu. Tako da svakako možeš napuniti svoju vodu, tijelo i misli Reiki energijom za balans svake stanice u tijelu.

Naravno da Reikijem možeš napuniti još mnogo stvari i uvidjeti razliku nakon redovite prakse, koju promjenu donosi. O tome u nekom drugom blog postu.

Za najviše dobro

Kontaktiraj me za meditacije i vizualizacije za pospješenje novaca, mindseta. Ili za oprost vizualizaciju i zablistaj.


Naruči svoj primjerak knjige Eskalator uspjeha ovdje i kreiraj s lakoćom.


Postani Reiki praktičar i iscijeli svoj odnos prema novcu, ljubavi i zdravlju. Prijavi se za edukaciju ovdje.

Naruči Reiki Tarot Card Pull 10 dana ovdje i dobivaš Reiki Tarot otvaranje gratis (Vrijednost Tarota 400 kuna).

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching