ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Koliko jasno možeš definirati namjere u manifestaciji?

13 May 2020 / Nera Crnčić
Koliko jasno možeš definirati namjere u manifestaciji?

Koliko jasno možeš definirati namjere u manifestaciji, je tema današnjeg posta. A zašto je vrlo bitno znati kamo usmjeravaš energiju za određeni ishod saznaj sada!!! U manifestaciji to je vrlo bitan aspekt, zbog predavanja naredbe energetskom polju!

Čuješ li ti jasno i definirano svoje želje i namjere?


Na početku same manifestacije većini će i biti tako. Doći će do trena kad će se sve te želje početi granati i ujedinjavati u ostvarenje tvojeg punog potencijala.

No prije toga želim da znaš, da ‘šamaranje’ energije čak i nesvjesnoj manifestaciji, neće donijeti nikakvih zadovoljavajućih rezultata.

Želim da znaš da sam se u radu često susrela s klijentima koji nemaju jasno definirane želje. Odnosno u jednom trenu žele posao, koji ih uopće ne veseli, ali kako bi udovoljili svojim roditeljima. I primjerice kako bi ispoštivali fakultet koji su završili i kako nikog ne bi razočarali.

S druge strane u drugom trenutku ta ista osoba želi u kanaliziranju znati ishod vlastitog preseljenja u neki drugi grad na neki drugi posao. No ni taj posao ju zapravo ne veseli, samo ustvari traži bijeg od ove realnosti koja joj ne odgovara. Ali istovremeno žena svakako želi znati i premještaj na određeni posao u istome gradu, na potpuno drugo radno mjesto, ali istovremeno mašta i o promaknuću, na sadašnjem poslu.

Zvuči li to kao jasno definirana svjesna manifestacija?

Zvuči li to kao da energija zna kamo je usmjeravaš?

Koja polja da ti otvori, koje sinkronicitete da stavi pred tebe kao izbor? Zvuči li hajde i ovaj posao, i onaj posao i preseljenje i povišica na istom poslu i promaknuće na istom poslu, i posao u drugom gradu i posao u drugoj tvrtki i nastavak faksa i ostanak u istom gradu, kao nešto jasna definirana namjera u materijalnoj realizaciji? Što se od toga sada zapravo može ostvariti? Ovakvi slučajevi su česti i oni upućuju da samo želiš malo ublažiti stvarnost koja ti ne odgovara.

No ali nažalost, nekada je realnost pogotovo nas ženske populacije toliko pod pritiskom zadovoljenja svega. Svih oko sebe, da se poneke želje ne pretvore u manifestaciju, svjesnog tipa, već onu nesvjesnog tipa. Gdje nam je draže bilo što samo da pobjegnemo od stvarnosti koja nam zapravo ne odgovara.

I ja sam bježala, a da nisam znala za to!

Već sam možda napomenula, da je moja realnost došla do kristalizacije, kada sam prvi put suočena sa sobom stala pred svoj um, duh i tijelo i upitala se što ja to želim. Ja ali baš, baš ja, od sebe od svojeg života.

Tada sam prvi put si dopustila čuti svoje snove, jer istini za volju, oko mene nije bilo puno iscjelitelja. Točnije niti jedan. Nije bio nitko tko se kuži u manifestaciju, a kamoli da je detaljno podučava, pa da mi može na neki način dati savjet kako početi. Na početku sam nekako krenula sama. Dok mi se nisu počeli otvarati putevi, gdje je bilo iscjelitelja, manifestatora i sl.

Ali ja sam čula svoje snove i malo pomalo dopustila sam guši da mi u potpunosti kristalizira, ono što mi se sviđa. Znala sam da želim pomoći što većem broju ljudi da budu uspješni u upravljanju svojom realnošću, sami, samostalni. I shvatila sam ako sebe iscijelim i uspijem u tome, npr uzmem sebe kao prvog klijenta, uspjet ću pomoći i drugim ženama da žive svoj puni potencijal.

A tada kad sam sebi priznala sebe, tada sam si priznala i kakvo je to jutro koje ja želim. Kako ga provodim. Kakav je to idealan dan, idealan moj tjedan., godina, odmor, idealan klijent. Tada se sve počelo slagati.

I samo je trebalo aktivirati polje i početi djelovati nakon kvantnog skoka stvarnosti.

No dok god su (u prijašnjoj verziji mene), i meni misli kružile, ok preselit ću u Ravensburg. (Čak sam i njemački počela učiti). Završiti za turističkog vodiča, a ionako obožavam povijest umjetnosti. I biti vodič za ljude koji dolaze s engleskog govornog područja gledati znamenitosti.

Ok restaurirat ću namještaj, a to mi fakat odlično ide. Ok, davat ću instrukcije i pisati programe za brucoše. I tako malo po malo niti jedan stvar se nije obistinila, kao moja dream karijera, jer mi ionako duša nije to željela, ali mi je oduzimala vrijeme i energiju potrebnu za manifestaciju i njeno ostvarenje. Sve ove stvari služile su mi kao lagan i siguran bijeg od realnosti, a mojem egu davale potvrdu da radi, da vrijedi, da uči i zna.

Sve dok me realnost od teške bolesti nije savladala. I ja sam se pred gubitkom tijela tek prvi puta upitala, ok pa kaj ti želiš od života. Zato te ženo sada molim, ne čekaj kao ja neku jaku bolest da te trgne, a do onda kako bude. Upitaj se danas. Možda i nećeš sve znati i čuti danas jer se lažeš mnoge godine. Jer misliš da si govoriš istinu, jer i zaista u tom trenutku misliš da čuješ svoju istinu. Ali ti ipak realnost oko tebe pokazuje da to nije to.

Zato čuj glas svoje duše, koja te neprestano poziva da je čuješ.

Da je uvažiš. Jer vjeruj nije tvoja duša bez veze. Dobila si je da te vodi.

A mi smo cijeli život naučeni upravo suprotno. Zadovoljavati tuđe potrebe, potrebe države, društvenog marketinga i na kraju se pitati je li život zaista 80 posto brige i patnje i tu i tamo koji trenutak sreće. No uvjeravam te da nije.

Tvoja duša ima plan.

Bog ima plan, samo od svih tih prihvaćenih koncepata ne čuješ ni dušu, nit se usudiš vidjeti svoj plan. Niti se usudiš slijediti Boga, Apsolut, Svemir, Energiju svega što jest.

Jer si u stalnoj utrci s novcem, jer si u stalnoj borbi ega, jer kuća mora blistati, jer ti si zadužena za svaki obrok koji tvoja obitelj jede, jer ti bi u teretanu. Jer bi i na frizuru, jer bi i na putovanje, ali to ćeš kada središ obveze prema drugima.

A kad središ obveze koje misliš da moraš prema obitelji, prema državi, prema poslu, prema šefu, prema kući i kućanskim aktivnostima, prema svemu, shvatiš da je bolje da pričekaš na put u London, Veneziju, Beč. Da je ipak sada bolje malo uštedjeti. A poslije uživati.

Ali taj poslije dođe jako rijetko nekima.

A nekima i nikada. Pa onda i ako odeš u London konačno, brineš koliko je to novaca potrošeno, jesi li pogriješila, jesi li sebična, a ako odeš s cijelom obitelji, 90% žena ne odmara, nego sve obveze samo presele na tu novu lokaciju.

Zato ako te nitko ne pita što želiš, sjeti da tvoja duša zna što želiš i ako pustiš da ti otkrije samo mali komadić onoga što ima za tebe, tvoj život počet će poprimati novu dimenziju. Pa čak i da ostala okružena apsolutno svim stvarima kojima si i sada, odnos koji imaš prema sebi promijenit će ogledalo koje gledaš izvana. A taj odnos prema sebi može ti otkriti sasvim nove puteve u djelovanju prema manifestaciji.

Sve dok u istom trenu želiš i novi posao i stari i povišicu na starom.

I preseljenje i putovanje i ostanak na mjestu s nekim preinakama, ti zapravo bježiš od realnosti. Ali mnogi ne prepoznaju, da je to zov duše, koja te tom uzburkanošću poziva na smirenje.

Jer više od 90 % žena na Balkanu, su sebične ako one nisu zadužene za svaki obrok u svojoj obitelji. Jer valjda sve imaju obrazovanje šefica kuhinje. Jer preko 90 % žena je sebično poželi li malo odmora i odmaka za punjenje baterija od svojih klinci. Vjerojatno su se sve pretplatile na bući-bući razgovore u 100 % svog odraslog vremena. Jer preko 90% žena se nažalost same ne osjećaju ostvarene kao žene, ako ne drže sve u kući, od čišćenja, do kuhinje, pa do posla na kojem jesu i brige o djeci, i ako ne izgledaju kao da su upravo sišle s crvenog tepiha.

I taj dio gdje stavljaš sve na svoja leđa, je samo natjecanje s drugim ženama. Jer vjeruj mi nema razgovora u kojem dečki, partneri, muževi sjede i započnu temu: jao znaš kako je moja super ispeglala veš ili oprala pod. Ma ove zavjese su najbolje ikada!! Moja je kuhala do 3 ujutro. Tih razgovora uistinu nema, tako da jedan veliki teret slobodno odbaci. A kad si kod otpuštanja, možeš polako početi otpuštati sve što nije usklađeno s tvojom dušom!

Zato te pitam što su tvoje želje duše?

Kad si priznaš da vjerojatno svakodnevan umor, strah i borba s financijama nisu, kao ni zapostavljanje sebe, nisu, počet će se odmotavati jedno klupko, koje ti je dugo bilo sakriveno. Blizu tebe i čekalo te da se objelodani, no ipak sakriveno od tvoje svijesti, jer nikako nisi mogla razabrati vibraciju na kojoj se tvoje želje nalaze. Jer koliko jasno možeš definirati namjere u manifestaciji, toliko ćeš brže uobličiti pasivnu manifestaciju i djelovati aktivno na polje stvarnosti!

Zato se slobodno priključi programu kreiranom isključivo za žene, koje će svoju stvarnost i izazove znati pretvoriti u prednosti kroz aktivaciju polja ultimativne probuđene svijesti i manifestirati ishode za svoje najviše dobro. Ili kreni s mojom grupom na putovanje kroz AKTIVACIJSKU meditaciju, 21.05.2023. u 17:00 sati; snimku dobijaš u trajno korištenje.

Za tvoj uspjeh, N

Posjeti Manifestroom i počasti se programima ili besplatnim e bookovima i meditacijama.

Podijeli članak s onima koje voliš!

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching