ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Koliko često treba raditi Reiki auto-tretman?

13 May 2020 / Nera Crnčić
Koliko često treba raditi Reiki auto-tretman
Slika Pixabay

Bilo da se radi o iscjeljenju ili manifestaciji, Reiki auto-tretman je alat kojim u sebe unašamo više životne energije, ljubavi, svjetla, kreativnosti.

Samim time u sebe uvađamo osjećaje harmonizacije, ljepote, iscjeliteljske energije i samopouzdanja. Kako bi razvili istinsku vještinu rada s Reiki energijom u iscjeljivanju i samo iscjeljivanju potrebno je raditi s Reiki energijom, po uputstvima vašeg učitelja. Koliko često treba raditi Reiki auto-tretman također slušajte svojeg učitelja, a većina njih će se složiti da Reiki autotreman svaki dan je blagodat.

Osobno svi želimo znati koliko ćemo vremena u nešto uložiti i kakvi će biti rezultati. Odnosno koliko je vremena potrebno da nešto izvježbamo, kreiramo i postignemo s obzirom na uloženo vrijeme. Osobno svojim studenticama preporučujem rad s Reiki energijom nakon usklađenja u prvi stupanj minimalno 21 dan. Svaki dan i to da auto.tretman rade ujutro i navečer. Ali svakako se može raditi jedan dulji auto-tretman od 40-45 minuta, tijekom tih 21 dan ili 30 dana. Ako se rade kraći auto-tretmani potrebno ih je sprovoditi ujutro i navečer za početak.

Kroz Reiki auto-tretman radi se na razvijanju same Reiki osobne prakse i unaprjeđuje se kvaliteta života, pa koliko često treba raditi Reiki auto-tretman

Kroz svakodnevni auto-tretman, povećava se sama životna iscjeliteljska energija u nama. Te se balansira i regulira osjećaj harmonije, smanjuje je stres, povećava samopouzdanje, kreativnost, ljubav prema sebi i drugima, s lakoćom se postiže 4D i 5D stanje svijesti i u njemu ostaje. Lako se sprovode afirmacije, manifestira i prebacuje na najbolju vremensku liniju svojeg života. Nakon prvotnih 21 dana ili 30-ak dana svakodnevnog auto-tretmana, promjene su značajne i vidljivije u smislu, buđenja duše i kretanja prema ciljevima koje želimo. Mnoge stvari, ljudi i situacije nam se odmiču s puta, u vidu lakšeg ostvarenja naše životne misije, zdravlja ili manifestacije.

Slika PIxabay

Već nakon tih 21 dan kvaliteta života se poboljšava. Psihofizičko zdravlje postiže harmoniju od koje se nadalje može raditi s mentalnom stabilnošću. Pogotovo na otpuštanju onoga što nije za najviše dobro tebe ili svih uključenih u zajednicu života. Ispravno provođenje Reiki tretmana relaksira osobu, oslobađa potencijal samog praktikanta, podiže raspoloženje. Harmonizira energetske centre i sustave u nama. Poboljšava zdravstveno stanje, daje snagu i inspiraciju i mnogobrojne efekte koji su na putu prema potpunom iscjeljenju bića.

Na početku je svakako bitno sprovoditi svakodnevna dva ili jedan dulji auto-tretman.

Da se upoznamo s djelovanjem same energije i da snabdijemo svoj organizam revitalizirajućom snagom iscjeljujuće univerzalne životne energije i svijesti.

U našem organizmu dolazit će do promjena. Baš zato, jer je kroz same Reiki auto-tretmane, omogućena ogromana količina iscjeljujuće energije koja koncentrirano cirkulira našim cijelim bićem. Ti auto-tretmani će harmonizirati um, duh i tijelo, detoksificirati organizam, te naravno uputiti što i kako može biti iscijeljeno za naše najviše dobro.

Neki konglomerati mogli su uzrokovati da organizam ne dobiva dovoljno energije u određenom centru. U skladu s tim mogu patiti određena polja našeg života, od odnosa, ljubavi, financija, te naravno zdravlja fizičkog tijela i mentalno-emotivnog nesklada.

Kroz Reiki početne auto-tretmane već nakon 21 dan uvađanjem iscjeljenja u organizam, sva ona stanja kojima je bilo potrebno ponekad godinama, mjesecima da ih uočimo i počinjemo raditi na njima, počet će dolaziti na vidjelo. Počet će dolaziti u balans. Naša sjena i potisnuti dijelovi će se oslobađati, otpuštati, transformirati, a u tijelo će se uvađati energija iscjeljenja, ljubavi i svjetla. Koja će u skladu s tim za najviše dobro iscjeljivati svaku stanicu našeg tijela. Ne samo u fizičkom aspektu, već i mentalnom, emotivnom i spiritualnom. Koliko smo u nekom trenutku spremni primiti.

Kroz Reiki buduće auto-tretmane koji se nastavljaju nakon 21 dana, bit će naravno pokazani aspekti na kojima se treba poraditi i koje treba osloboditi iz sebe.

No to je svakako lakše uz Reiki koji je odličan modalitet za osobni i spiritualni razvoj. Nakon 21 dana, svakako preporučujem studentima da rade Reiki svakodnevno ako im to dopušta njihov um. Pogotovo oni čija je želja postati iscjeliteljem, trebaju raditi Reiki auto-tretman svaki dan. Oni koji smatraju da su uveli kroz tih 3 -4 tjedna dovoljnu ili određenu količinu energije u sebe, svakako mogu raditi Reiki barem 2 puta tjedno, kako bi njihov organizam bio u harmoniji. No kroz svakodnevne tretmane vidjet će se najviše benefita u reakcijama koje su prije izazivale stres, u podešavanju spavanja, smirenju, pa i samoj manifestaciji određenih ishoda.

Koliko često treba raditi Reiki auto-tretman
Slika Pixabay

Koliko često treba raditi Reiki auto-tretman? Često navodim kako svaki dan uzimamo hranu i vodu tako je i najbolja moguća odluka svaki dan sprovoditi Reiki auto-tretman. Koji nam služi za osvjetljavanje tamnih i potisnutih dijelova, iscjeljuje konglomerate s kojima živimo na nekoliko razina svijesti. Koji nam omogućuje manifestaciju određenih ishoda i samo iscjeljenje našeg bića, duha i duše. Zapravo kako je i jedna moja studentica rekla, uz ovakav alat šteta je ne činiti ništa. Ili čekati.

Kroz samu dubinu auto-tretmana pokazivat će na se sve više dubina same ove discipline

Te naravno, koliko možemo kroz nju kreirati najbolju verziju sebe, iscjeljivati planet, kolektiv. Ta dubina same discipline pokazuje onima koji cijene ovaj dar i koji redovito prakticiraju Reiki auto-tretmane.

Većina nakon 3-4 tjedna, smanji na 1-2 puta tjedno, pa jednom-dvaput mjesečno, pa godišnje i tada u mojem inboxu svjedoče da imaju određene stupnjeve Reikija koji im ne pomažu u željenom iscjeljenju. Naravno zaboravljaju da sam inicijacija nije dovoljna, već praksa. To je kao da imamo pored sebe sapun, kojim nikada ne peremo ruke, pa se čudimo kako su nam ruke isprljane, a zapravo nikad ne koristimo taj sapun. Samo njegovo postojanje ne pere nam ruke bez njegove upotrebe. Tako je i kod Reikija. Bez auto-tretmana neće biti pomaka, neovisno koliko energetskih inicijacija uradili.

Oni koji redovito peru ruke vide njihovu čistoću.

Tako i oni koji redovito rade auto-tretman vide njegove konkretna iscjeljenja i manifestaciju. Uz redovitu primjenu modaliteta kome je potrebno poboljšava se san. Nekad iscjeljenja mogu biti brža, instant ili kroz nekoliko tjedana (3-4 tjedna). Onima kojima je stres na prvom mjestu mogu primijetiti kako smanjuju reakcije koje su ih prije jako bacale u stres uma, duha i tijela. Naravno sam imunitet organizma jača, pojačava se mentalna čistoća, snaga tijela. A sva ta energija koju se uvađa u tijelo, um i duh, može se primjenjivati za najviše dobro pojedinca u smjerovima gdje je potrebno. Od financijskog obilja, ljubavi prema sebi, iscjeljenju određenih aspekata života ili fizičkog izazova i neravnoteže.

Koliko često treba raditi Reiki auto-tretman
Slika Pixabay

Ako ti se pak ne sviđa poredba sa sapunom, sjeti se knjige. Nikad nećeš znati točan sadržaj, neke knjige ako je ne pročitaš. Ona cijeli život može stajati na tvojoj polici, a ti nikada ne možeš saznati što ona poručuje, bez obzira da li si je kupio ili pak dobio na poklon.

Koliko često treba raditi Reiki auto-tretman? Dakle moja osobna preporuka je Reiki svaki dan.

I kraći tretman bit će bolje nego nikakav u mjesec dana. Jer onda 1 tretman u mjesec dana dok nam je nešto hitno potrebno, pa to ne možemo ostvariti kroz 1 tretman, te postanemo skeptični, zlovoljni i pitamo se kako je to sada moguće. A praksu ne sprovodimo redovito.

Kao što sam navela Reiki je broj jedan modalitet-tehnika, holističke i alternativne medicine za iscjeljivanje, manifestaciju i harmonizaciju. I njegove benefite ćemo uvidjeti i svjedočiti kroz redovitu praksu.

Dakle ako prorijediš nakon inicijacije i nakon 3-4 tjedna praksu, neka tih jednom do dva puta tjedno ostane konstanta korištenja Reiki auto-tretmana, a ne da se oni prorijede tolik da ih jednostavno zaboraviš koristiti kroz život.

Dakle ako se zdravlje, manifestacija i iscjeljenje toliko harmonizira i rezonira s vibracijama obilja, te ne želiš sprovoditi svakodnevni tretman, neka ti tretmani svakako ostanu barem dva puta u tjednu, kao ispravna praksa ove iscjeliteljske discipline.

Želiš li i sam biti dio cjeline i živjeti u harmoniji Reikija, kreni na edukaciju. Detalje što te sve očekuje u edukaciji Reiki Usui 1. stupnja pogledaj na linku. Vidimo se.

S ljubavlju, Nera

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching