ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Koji mindset mi je potreban za MANIFESTACIJU?

13 May 2020 / Nera Crnčić
Koji mindset mi je potreban za MANIFESTACIJU?

Najčešće ćeš čuti zamisli, kao ultimativni savjet za manifestaciju-vizualiziraj kao da to već imaš. I znaj da je tvoje. No iako onima koji su već manifestirali, tako najlakše laički objasniti, krije li se ipak neka dublja podloga u manifestiranju? Za koju bi bilo dobro da savladaš? Pa, koji mindset mi je potreban za MANIFESTACIJU?

Od nekoliko načina razmišljanja koja možeš njegovati i/ili razvijati najpoznatiji ti je vjerojatno pozitivan mindset. Jer o njemu svi pričaju već godinama. Iako ga možda nisi savladala, na veliko si već čula za njega. No postoje i neki druge vrste mindseta koji će ti zatrebati. Pogotovo na putu manifestacije. Danas ću ti osim pozitivnog mentalnog sklopa, otkriti i kvalitetnije strane mindseta obilja i rasta i ekspanzije. Naravno ima još načina razmišljanja koje možeš njegovati, poput mindseta zahvalnosti itd. No danas ćemo se fokusirati na ova tri.

Svaki pomak u mindsetu svakako će ti dobro doći i pomoći ti u kretanju prema cilju. Jer svaki od njih nudi jedinstvene pristupe i načine životu kao i samoj manifestaciji. U ovom postu zaronit ćemo što ti nudi svaki od ovih mindseta. A kako ih što brže razviti i implementirati, javi mi se za coaching!!!

Krenimo.

Koji mindset mi je potreban za MANIFESTACIJU?

Pozitivan MINDSET:

Za njega si kao što kažem čula i on ti najviše titra u svijesti. Pozitivan stav nam pomaže da one negativne scenarije koje većina kreira umno, postepeno zamjenjuješ novim pozitivnim ishodima. Pozitivan način razmišljanja nas također uči kako da ne fokusiramo svoju snagu na mane neke situacije, već kroz određene tehnike usvojimo i dobijemo pozitivne uvide, učenja i sl. o određenoj situaciji. Također pozitivan stav će ti pomoći da preoblikuješ samokritičnost u ljubav prema sebi. Da izazov pretvoriš u lekciju, da naučiš vizualizirati pozitivne scenarije koji su ti bitni za pasivnu manifestaciju.

Pomoći da preoblikuješ i aranžiraš jezik kojim se obraćaš stvarnosti oko sebe i da naučiš pravu moć afirmativnih izjava. Pozitivan mindset pomoći će ti da pogledaš u sebe i dati ti snage, volje i motivacije da kreneš mijenjati ono što ti ne prija. Bez pozitivnog mentalnog sklopa koji ti daje novu perspektivu, novu aktivaciju vlastite dimenzije, teško da ćeš se pokrenuti, jer ništa te neće motivirati dovoljno. I ništa ti se neće činiti moguće postići pod velom naučene negativnosti. Zato je ovladavanje pozitivnim mindsetom i danas mnogima izazov. I ne to ne znači da si od 0/24 samo na tripu pozitive, gdje moraš o svemu i svakome misliti sve naj naj!!!

MINDSET rasta i ekspanzije:

Ovaj mindset ti je svakako potreban u manifestaciji. Taj mindset ti omogućava kretanje, disciplinu, kroz trud i vlastito zalaganje za ostvarenje manifestacijskog cilja/eva. To je mindset koji trenira tvoje sposobnosti kroz ulaganje u sebe. Kroz znanje, učenje, predanost i svjesno i aktivno djelovanje. Kroz usmjerenje energije u određenom/željenom pravcu, fokusirano i kontinuirano. Sam mindset rasta i ekspanzije će te potaknuti na izlazak iz zone komfora, te da naučiti kako da prigrliš nova iskustva i izazove koji vode ostvarenju ciljeva.

Bilo od nove dogradnje mindseta, učenja novih vještina, razvijanja ili specijaliziranja u određenom području. Bilo koji neuspjeh u mindsetu rasta i ekspanzije, nije onaj koji te baca na koljena i u polje samokritike, već potiče da saznaš zašto neko ili neka djelovanja nisu polučila određen uspjeh/ishod kojem si se nadala. Uglavnom u manifestaciji ti je itekako potreban mindset rasta i ekspanzije, jer upravo kako mu i ime govori, nećeš stajati na mjestu, već se širiti i sa znanjem i vještinama kretati prema svojem cilju.

MINDSET obilja:

Taj mindset mnogi imaju problema definirati što im predstavlja. Toliko koliko smiju duboko zaroniti u njega prije nego budu proglašeni sebičnima. No sve u svemu, kroz rad na sebi sama ćeš naići koji su to otpori na ovaj mindset. Ugrubo idemo postaviti taj je mindset obilja onaj koji ukazuje na postojanje beskrajne količine određenih resursa, ljubavi, novaca. prilika, uspjeha za sve na svijetu. Ili barem tebe u ovom slučaju. Dakle ovaj mindset ukazuje na povjerenje da svega ima i više nego dovoljno i da ti kao biće zaista možeš ‘uzeti’ to i više nego dovoljno.

Mindset obilja također potiče na uvjerenje da ima dovoljno i nematerijalnih stvari, poput, dobrote, zahvalnosti, pozitivnosti, ljepote i sl. On svakako bitan u manifestaciji, jer će ti pomoći da saznaš na koji to način ima obilja za tebe i kako do njega. Taj mindset obilja odvest će te na liniju stvarnosti u kojem i jest tvoja manifestacija, tako da bez savladavanja njega, možeš dosta dugo biti zarobljena u raznim tehnikama, vizualizacijama, meditacijama s minimalnim pomacima, pitajući se što se to događa. Zato kroz ove tri vrste načina razmišljanja, pa uz neke druge poput zahvalnosti, sigurnosti itd, možeš biti sigurna da će svako tvoje pasivno i aktivno djelovanje uroditi plodom-željenim stilom života i manifestacijom.

I zato pitanje koji mi je mindset potreban za manifestaciju je svi!!!

Ključ leži u integraciji sva tri načina razmišljanja kako bi se stvorio skladan pristup manifestaciji.

Pozitivan način razmišljanja pomoći će ti u održavanju visoke vibracije, način razmišljanja o rastu i ekspanziji omogućiti će ti kontinuirano poboljšanje i usklađivanje sa svojim željama, a način razmišljanja o obilju omogućit će da prepoznaš i primiš obilje koje manifestiraš.

Dakle poznavanje i implementacija ovih načina razmišljanja, sinergično će s lakoćom doprinijeti bržem i lakšem ostvarenju svih tvojih snova. Više o tome učit ćemo na programu Tajna manifestacije-life rebranding.

Također zanimaju li te stanja svijesti (koja su vrlo bitna za samu uspješnu manifestaciju željenog) i kako se ona aktiviraju, pridruži mi se u dvotjednom programu UPS (Ultimativna probuđena svijest) i počni aktivirati svoja djelovanja iz najvišeg (po tebe) stanja svijesti za određen ishod i također nauči koristiti žensku energiju u pristupu života, za promjenu!!!

Vidimo se.

Za tvoj uspjeh, N

Podijeli članak s onima koje voliš

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching