ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Kakvog bi ti radije partnera manifestirala?

13 May 2020 / Nera Crnčić
Kakvog bi ti radije partnera manifestirala?

Kakvog bi ti partnera radije manifestirala?

“Ne brini, sredit ću to.”

“Idemo, napravimo ovo, sve sam isplanirao i sredio.”

“Imam poklon za tebe.”

“Zaista mi je stalo do tvog mišljenja i emocija.”

“Imam sve pod kontrolom.”

“Nije tvoje da mi svaki dan kuhaš i pereš.”

“Opusti se, ja sam ovo sredio.”

Ili bi radije slušala;“Jaooo, zaboravio sam.”

“Ajoj, ne mogu to sada.”

“Pa trebala si se ti meni prva javiti.”

“Tko sam ja da radim planove za nas, ako nešto želiš isplaniraj.”

“Imam jako puno posla, nemoj me opterećivati.”

“Nemam ti vremena pisati, zaboga.”


Kad god sam radila s klijentima, a prije i sama sa sobom kroz partnerski odnos. Nekako je svima ova druga grupa muškaraca poznatija. Poznatije nam je da nemaju vremena, da se ne trude, da ih naše emocije izbezumljuju. Da smo preemotivne, prekrhke, preimpulzivne. Da ne trebamo odmarati. Da je sve o čemu se brinemo kuća, ali i djeca, ali i posao, ali i trebamo top izgledati. Da nam treba stalno biti osmijeh na licu i najbolje je što neke žene zaista preuzmu takav oblik tereta na sebe i ostanu u njemu cijeli život.I kada ponovno krenu u novu vezu, opet je sve kao isto, nakon nekog vremena, ona energetska podloga je ista, ali je lice partnera drugačije.Žene kao da su naučile zalagati se se za dvoje, planirati sve za dvoje, ulagati mnoštvo energije za dvoje i cijelu vezu, ali također i opraštati partneru za manjak ulaganja u vezu.

Žene danas su naučene ne imati nikakva očekivanja. Koliko puta mi se samo javila klijentica s pričom poput, ali on mi poželi dobro jutro na messenger, ponekad i laku noć.Sav taj bare minimum i puka želja za prihvaćanjem ostavlja te daleko od saznanja kakav je tvoj self koncept.

Ostavlja te daleko od toga da vidiš i istražiš kakva si to žena zapravo. Kakva su to čarobna jutra s partnerom. Kakav je okus veze u kojem se osjećaš sigurnom, voljenom, poštovanom, željenom u svakom trenutku.Pobornik sam teorije, da mi ne prestajemo voljeti partnera, s kojim živimo. Mi prestajemo voljeti verziju sebe s tom osobom.

Prestajemo voljeti umor, prestajemo voljeti suze, prestajemo voljeti zabrinutu verziju sebe. Prestajemo voljeti verziju sebe koja se stalno preispituje je li dovoljno dobra i poseže za metodama van svojih moralnih vrijednosti i okosnica, kako bi zadovoljili potrebe osobe koja vas odbacuje. Koja nema vremena za nas. Koja nije u rezonanci s tvojim emocijama. Koja nije u rezonanci s tim unutarnjim svijetom.

Žene, a i muškarci s kojima radim, zapravo se umore od verzije sebe, koja pokušava svim silama održati nešto što nikada nije ni postojalo.Žene se zaljubljuju u princa, u potencijal, u ono što mislimo da živi u nekome, a pridodano je iz mašte.

Žene žele partnera koji čuva njihovo srce i dušu. No često ga ne dobiju, jer pristaju na manje od onog što su zaslužile.

A zašto?

Zato jer većina današnjih žena tek izlazi iz okvira konsenzusne stvarnosti, prava na sebe, na svoje emocije. Kako su žene prije bile toliko nisko da nisu mogle ni glasati, danas se još vodi polemika, imaju li pravo na emocije. Intuitivnost, imaju li pravo da budu onakve kakve su stvorene.

Kao žene, majke, kraljice, kao jednakovrijedne partnerice u odnosu. Kao one koje donose novosti, kreativnost, ljubav, nježnost i opraštanja. Kao one koje donose život, kao one koje donose obilje.Za sklad zdrave muške i ženske energije u tijelu, potrebno je sklad sebe kao žene i svoje kreativne energije.

Takva se energija može spojiti sa zdravom muškom energijom muškarca i kreirati partnerstvo u kojem su rečenice; Volim te. Zaista sam zahvalan na tebi i svakom tvojem udahu. Tvoja prisutnost me liječi. Osjećam se slobodno i kao ja. Imam vremena za nas….. U takvoj vezi možeš se osjećati kao da letiš, kao da tvoja duša pleše, željna svake sekunde i novog poglavlja s partnerom.Znaš li koje su najčešće bolesti povrijeđenih žena, koje su povrijeđene od strane muškaraca i koje su prestale ili nikad nisu ni naučile njegovati svoje ženske principe?

Kakvog bi ti radije partnera manifestirala?

Problemi s reproduktivnim organima, problemi s jajnicima i cistama na jajnicima, problemi s dojkama i sve ono što spada u naš ženski princip.

Pa kakvog bi ti radije partnera manifestirala?Pa ako se zaista želiš upoznati, probuditi svoju energiju i kreativnost, pozivam te na 25 tjedni program Tajna manifestacije-Life rebranding. (na linku pročitaj detalje rada). U kojem ćeš naučiti kako manifestirati partnera s kojim će tvoja duša plesati. Kompatibilnog partnera, s kojim ćeš graditi kompatibilnost u istom smjeru. I ne program nije samo za manifestaciju partnera, već za manifestaciju tvojeg željenog života. No mnoge lekcije govore o manifestaciji partnera, jer ljubav, jednostavan i zajedništvo jesu vodilja svih nas.

U programu ćeš detaljno naučiti o svojem self konceptu, a najvažnije upoznati osjećaje koji ti donose željenu manifestaciju i partnera kojeg želiš. Naučit ćeš i reprogramirati vlastite osjećaje i instalirati nove podsvjesne kodove u energetski algoritam, kako bi ostvario/la željeno s lakoćom. A afirmacije? One će ti postati jednostavne za korištenje, kao pijenje vode.


Program možeš platiti na rate, a za cash out uplate imaš popust od 522 €!


Namaste manifestatori moji

P.S. Zanima li te samo i isključivo manifestacija partnera.

Kreiraj profil na Manifestroom platformi i priključi se ženama i muškarcima koji s lakoćom manifestiraju svoje idealnog partnera. Plaćanje je moguće na rate od 6 (35€) ili 12 (20€) mjeseci, po nevjerojatnoj cijeni.

Podijeli članak s onima koje voliš

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching