ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Kako u kratkom roku manifestirati željeno? Manifestacijska magija u 4 tjedna

13 May 2020 / Nera Crnčić
Kako u kratkom roku manifestirati željeno

Često me pitate kako do novaca za moj program Life rebranding. I kako u kratkom roku manifestirati željeno.

Krenimo polako – kako u kratkom roku manifestirati željeno?

Dakle uzmi program i njegovu cijenu i podijeli na 25 tjedana. Dakle u tjednu potrošiš na novu znanje za sebe i svoj život 88.88 €, na program. U prosječnom tjednu potrošiš puno više na najčešće 60 % stvari koje uopće ne voliš, ali eto trebaju ti, jeftine su, biće za djecu, ovo je cool, ova mi se ne sviđa majica al je jeftinija i sl.

Dakle za još dodatne potrebe, tjedna potrošiš nekoliko puta 90 eura. A 60 % stvari radiš automatizirano i nesvjesno. No ipak sanjaš o drugačijem stilu života i kako i odakle je u moru tehnika najlakše i efikasnije početi.

Dakle odakle ti 88.88 €, dodatno za tebe. Za tvoju manifestaciju, za tvoj life rebranding?

Logički um će sigurno proraditi, uskrati si ovo, ušparaj, kako ću, ne mogu, ne znam, ne smijem i njihove inačice. One će se pojaviti, bit će tu. Sjeti se koliko si samo toga propustila, jer su se pitanja poput ovih pojavila. Pa zapravo i pristala si na život, (nesvjesno), na 60 % svojeg zarađenog novca, kojeg trošiš na ono što ili ne voliš ili istinski tvojoj duši nije potrebno, ni drago.

U moru obilja, neograničene jedinice novca, u bilo kojem obliku, bitcoina, investicija, investicija u nekretnine, novčanica, računa u banci, mobilnih aplikacija prepunih novaca, ti se bojiš da cijeli Univerzum nema dovoljno 88 eura tjedno. Za tebe?

Odakle ti uopće takva pomisao, odakle ju nosiš, nose li je tvoji preci, tvoj DNA print, prošle verzije i inkarnacije tebe?

Kao prvo pomisli, jao samo 90 eura tjedno. Neka ta cifra ima predznak koji joj i pripada. Ako već moraš uspoređivati koliko ti je to mnogo, zapitaj se naspram bilijuna. Trilijuna novaca u raznom obliku njegovog obilja koji se vrte svijetom. I sto je tih 90 eura, naspram 90 bilijuna? Neka mini mala cifra, jedva da je ima, mala energetska zamjena. U jedinicama znanja i vremena, za jedinice novca.

Ponovimo broj 1.) jaoo samo 90 eura.

Kad to ustanoviš, da je to tako mala svota naspram svjetskog obilja novca opusti se.

Jer većina počinje ‘šparati’ umanjivati si male luksuze u životu, jer se mora prišparati. Pa ako se pitaš odakle ti šparanje za 100, 500, 7000 eura, u poredbi sa svjetskim jedinicama novca, znaci za odvajaš još manje komadiće, cjeline. Serviraš si fino masni bread crumb. Pa ako si se pitala kako je manifestacijom/harmonizacijom veze, partnera, posla, poziva duše, i svega obilja, koje puni tebe kao biće ljubavlju, pozitivom emocijama koje podižu ekstravagantnost u tvojem umu, duhu i tijelu, jasno ti je da si sama serviraš bread crumbs.

Zapitaj se živi li ti se više na mrvicama, energije, volje, kreativnosti, mogućnosti, cjeline života, na mrvicama ljubavi, posla, vremena, djelovanja, namjera, na mrvicama, odnosa, unutarnjeg mira, putovanja i što bi bilo kad bi bilo?

Ako nemaš dodatnih prihoda osim poslodavca, dakle investicija, pasivni prihod i slično, pitaj se što mogu sada učiniti da imam 90, 100, 1000 € više?

Koja znanja, koje vještine, što upravo sada već imam u sebi, spiritualno, emotivno, mentalno, umno da mi može pomoći?

Što možeš sada učiniti, zaista za 88.88 eura tjedno?

Da nije uskraćivanje sebi ičega, što već uživaš danas?

Možeš napisati odrešitu afirmaciju, koja ti odgovara vezanu za novac.

Do novaca mi je lako ili 100, 200, 3000 eura tjedno imam viška.

Možeš ju ponavljati 6 dana, prije spavanja, poslije buđenja 40x, dakle ujutro i navečer, a kasnije kad ti postane bliska, napraviti još nekoliko odličnih afirmacija (inspiraciju možeš potražiti i u mojim e knjigama; 500 afirmacija za novac i 200 afirmacija za financijsku magiju, nova generacija). Te ponovno novu afirmaciju ili njih do 4, ponavljati 6 dana, prije spavanja 40x, te nakon buđenja 40x.

Nakon dva tjedna intenzivne vježbe s afirmacijama, kreiraj mini momente kako prisustvuješ programu i uživaš i njemu, kako sa znanjem programa kreiraš nove prilike koje jesu izraz tvoje duše. Kako upoznaješ financijsku i vremensku slobodu. Bolje i kvalitetne odnose, poslove, putovanja, sve što jesi ti. I što želiš kao iskustvo.

Kroz 4 tjedna, 2 tjedna samo rada s afirmacijama, i još 2 tjedna s afirmacijama i MES vizualizacijom, NOVAC BI TI TREBAO POČETI SAM pristizati. Ne pitaj se i ne konzultiraj dosadašnjim logičkim razumijevanjem, energije. Tipa odakle, kako, nemoguće i sl.

I za kraj kako u kratkom roku manifestirati željeno.

Na posljednjih 2 tjedna, stavi i afirmacije, za mene je sigurno biti uspješna, sretna, voljena i lijepa. Sigurna sam u svom obilju najvišeg dobra. Te počni koristiti mini meditaciju posljednji tjedan, da sebe zamisliš u velikome krugu, koji može biti bilo koje boje, i kako po sebi ima male maglice, tamnije boje, zamisli da su to uvjerenja o novcu koji imaš kako polako ta uvjerenja isparavaju iz tebe, dižu se poput malog dima, dimne maglice i napuštaju tvoj krug mira i obilja.

Te maglice čim nestanu s tebe, okupaju se u ljubičastoj svjetlosti, promjene u zlatnu boju obilja, svijesti i vraćaju se tvome krugu,

Prijave za program u inbox.

Start 28.02.2024.

Cijena programa: 2222 € (plativo u 6 rata) ili cash out 1700 €.

Za tvoj uspjeh, N

P.S. Budi osoba koja živi u realnosti u kojoj pohađaš program.

P.S.S. Kad se uhodaš u manifestativni mindset, još će ti manje vremena trebati za realizaciju manjih ciljeva.

Podijeli članak s onima koje voliš!!

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching