ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Kako biti zadovoljan onime što imaš kroz zahvalnost?

13 May 2020 / Nera Crnčić
Kako biti zadovoljan onime što imaš kroz zahvalnost
Slika Pixabay

Znamo da je za svaku manifestaciju potrebna zahvalnost

Kao i vibracije sreće i blagostanja, kako bi postigli što želimo, te kako bi dalje rasli i stasali na skali osobnog i spiritualnog razvoja. ZAPAMTI: osjećaj sreće i zahvalnosti za ono što imamo u ovom trenutku jest svakako moćniji nego njegovanje negodovanja za ono što još nemamo. No svakako razumijem da ponekad može biti zaista teško pogledati ono što imamo. Osjećati sreću i zahvalnost zbog onog što imamo, pogotovo ako njegujemo osjećaj da je to jako malo, nedovoljno i slično.

Naravno da sa ženama s kojima radim u programu manifestacije, dođu i one koje su nekako prebukirane negativnim emocijama i strahom. No svi znamo da ako želimo nešto promijeniti manifestirati, tada je bitno zamijeniti sam osjećaj koji prema nečemu gajimo.

Primjerice ako ti je rješenje nekakvih trenutnih problema 20 000 kuna, kakav je osjećaj kad dobiješ tih 20K kuna? Vjerojatno je mnogo drugačiji od onog što sada osjećaš u strahu. S pitanjima, hoćeš li moći snositi sve troškove s kojima se susrećeš.

Slika Pixabay

Tada je dakle bitno osjetiti taj osjećaj obilja, smirenosti, zahvalnosti i sreće.

Samo ne možemo se natjerati da osjetimo nešto što još nemamo ili vidi u zraku. Ali nam je bitno saznati kako se osjećati onda zahvalno u ovom trenutku onime što imamo sada. Kako bi se približili osjećaju slobode i obilja i s lakoćom primjerice manifestirali novac koji nam je potreban.

Onda krećemo od osnova, zahvalnosti. Znam da nekome sad ovaj tren baš novac, neharmonizirani odnosi, posao koji ne vole mogu predstavljati problem i to ne znači da ćemo se oglušiti na osjećaj svoje duše i ignorirati ono što nam ne odgovara sa stavom Fake It Till You Make It. Ne, već ćemo se lagano prisjetiti za što nam sve koristi i ta suma novaca koju trenutno imamo. I taj posao koji silno želimo promijeniti.

Primjerice s novcem koji si već imala kupila si vjerojatno mobitel ili laptop s kojim sad čitaš ovaj članak. S novcem koji je mala svota za tvoje potrebe, ipak si platila internet i možeš čitati članke, pogledati seriju, dopisivati se s poznanicima ili prijateljima, po cijelom svijetu. Vjerojatno s tim istim novcima složila nekoliko ekstravagantnih ručkova i obroka. Otišla u toplice i na more. Dakle bazirat ćeš se na ono što ti je ipak novac kojeg imaš lijepog donio. To će polako i sigurno stavljati te u osjećaj obilja, zahvalnosti, sreće i samopouzdanja.

Ukoliko ti posao koji radiš crpi puno energije i više te ne uveseljava, postupak je isti. Pa ipak zastani i zapitaj se što ti je ipak dobro donio taj posao? Možda nekog posebnog prijatelja ili prijateljicu. Možda ti je taj posao donio neke spoznaje, koje su te odvele da istinski saznaš što želiš raditi, da probudiš i uvidiš svrhu svoje duše. Sigurna sam da ćeš naći neke stvari koje su proizašle pozitivne, a ti se na njih fokusiraj.

Kako biti zadovoljan onime što imaš kroz zahvalnost
Slika Pixabay

Ako je novi posao koji želiš taj koji ti donosi osjećaj slobode, potraži što ti na sadašnjem poslu, daje osjećaj slobode, izražavanja ili čemu te barem naučio. S tim ćeš također povratiti osjećaj zahvalnosti i sreće i podići ljestvicu sreće i motivirano krenuti dalje u manifestaciju, onog što te ispunjava.

U svakodnevnom životu prisjeti se stvari koje te uveseljavaju svaki dan.

Ono što mnogi kažu sreća je u malim stvarima. Pa se prisjeti koje su to male stvari koje tebi nose radost duše. Da li sok ili ručak s prijateljicama, yoga, ples, posjet muzeju, čitanje knjige, bungee jumping. I osjeti zahvalnost svaki puta kad si u prilici raditi tu sitnicu koja te ostavlja bez daha.

Jednostavno prihvati i sebe. Okej je reći ne uveseljava me više ovaj posao, ne ispunjava me moja svakodnevica, želim manifestirati više novaca i promijeniti svoj životni stil. Sve je to odlično, samo ne zapeti u moodu žaljenja i osjećaju da ne možeš ništa promijeniti. Izreci na glas što uistinu želiš. Pogledaj koliko si daleko od toga što te ispunjava, a zatim se vrati korak po korak na zahvalnost onoga što već imaš.

Od toga da imaš dah u plućima, zdravo tijelo, novac koji ti je ipak omogućio pomake naprijed, posao koji ti je dao vrijedne lekcije. I zatim kad poravnaš želje, volju, misli i osjećaje, možeš s lakoćom manifestirati ono što uistinu jest idealna životni stil za tebe.

Želiš li rapidnu transformaciju priključi se besplatnoj Heal Point Coaching grupi

Carpe diem, xoxo

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching