ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Kada će se put u manifestaciji otvoriti?

13 May 2020 / Nera Crnčić
kada će se put otvorirti

Možda se pitaš, kada će se put u manifestaciji otvoriti? Pa evo nekih smjernica.

Odavno kad sam počela s manifestacijom, već sam bila nafilana raznom znanjima iz teorije. No, ono najbitnije, praksu tih znanja nisam svakodnevno upotrebljavala.

Istina jest da sam nekad napravila neki mini ritual. Tipa napisala neki kod na lovor; za npr. određenu sumu novaca, ili nekoliko dana kasnije napravila 5 afirmacija za zdravlje. Ili 10 dana kasnije 10-minutnu meditaciju za npr. samopouzdanje. Ali svakodnevnu praksu, rada na sebi za promjenu izvanjske stvarnosti iznutra prema van i za upravljanje energijom samog polja, nisam upotrebljavala.

Štoviše zapalila sam taj npr. list lovora, ta je koncentracija na ishod trajala pola minute. Dok ostalih 23 sata i 59 i pol minuta moga mindseta odlazilo je na staru verziju mene koja je u manjku nečega. I tako novi krug od tjedan dana živciranja. Programiranja polja, manjkom pa opet neki ritual, afirmacija koja traje minutu i opet u krug.

Tada je zaista postalo jasno; rituali nabacani bez fokusa koji prati novu verziju mene neće djelovati.

Dok god svijet ne počnem promatrati kroz prizmu zahvalnosti i kao prijateljsko mjesto, svijet mi neće biti prijatelj.

U radu na sebi/healingu/manifestaciji nije poanta da radiš mega rituale, povremeno (kad je ‘hića’), već da etabliraš tempo implementiranja novih navika, djelovanja…

Umjesto da napraviš nešto na brzinu, zbrda zdola, jer nekom nešto uspijeva, počinješ biti osoba koja svoju stvarnost preuzima iz kvantne svijesti.


Umjesto da sjediš i mozgaš i razbijaš glavu kako sam opet u manjku, zašto ja ne mogu bolje, zašto je drugima bolje, kako mi se opet to dogodilo…. Vrijeme je da establiraš naviku svakodnevnog prakticiranja rada na sebi, kroz provjerene tehnike, a ostatak dana počinješ zamjećivati svijet kao prijateljsko mjesto njegujući prema njemu poštovanje i zahvalnost.

Malo po malo, nikud ti se ne žuri, ionako si vječno biće….

Tako ako se i dalje pitaš, kada će se put u manifestaciji otvoriti? Otvorit će se onaj tren, kad teoriju spojiš sa svakodnevnom praksom!

Zato sam za sve nas entuzijaste pripremila mega manifestacijsko-praktičnu grupu Quantum Reality gdje ćemo zajednički prolaziti svakodnevne vježbe, koje će uskoro početi mijenjati tvoju realnost…

Što nas očekuje u grupi Quantum Reality ovaj mjesec? Start 28. 2. 2024.

Za tvoj uspjeh, Skill Energy Coach

Podijeli članak s onima koje voliš.

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching